yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dizideki En Etkileyici Sahne
En etkileyici sahne lady Hanin ölümü ,L ady Choi nin ölüm vakti ve Jang geum un saray doktoru olmasi
bence en etkileyici sahne jang geum un lady hanin annesinin arkadasi oldugunu ögrenmesi ve ikisinin ortada kuçaklasmalari(suanda bile duygulandim)
bir digeri lady han ölürken jan geumun onla konusmaya çalismasi ve ona adini temizlemek için söz vermesi
digeri jungo min saraydan atildiktan sonra kralin istegiyle jang geumun jungo min in yanina götürülmesi ve jangemanin cungamini gördügü an .
digeri sarayda jang geum kralin cariyesi olcak sözleri dönerken jungomin in elini yaralayip jang geuma pansuman için gitmesi o arda da içinden 'ben bu ellere dokunabilmek için yillarca bekledim ama bundan sonra yüzünü bile göremicem '
o kadar çok etkileyici sahne varki ne diyim
etkileyici sahne arayanlar diziyi bastan sona izlesin çünkü her saniyesi etkileyiciydi
MÜTIS BIR DIZIYDI:icon_frown: :icon_frown: :icon_frown:
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
48. Bölüm'ün sonu.

Leydi Ço'nun nefret ve kini maddi olarak karsiniza çikyor:

Cangema'nin suratina bir yumruk salvoluyor!
kral'in jang geum yi cariyesi yapmayi düsündügü zaman jungho min in ok atarken elini yaralamasi ve sonra da jang geum elini sararken "hayatim boyunca tutmak istedigim bu ele bir daha asla dokunamayacagim" demesi Sad Sad
(13-06-2008, Saat: 13:19)Melikeslem yazdı: Sizce saraydaki mücevherdeki en etkileyici sahne hangisiydi?

Herkesin görüsü degisik olabilecegi için anket seklinde yapmiyorum
ama yorumlarinizi beklerimSmile

Bence en güzel sahne jang geum'un Min Jeong-ho'nun kollarina atilmasi ve hani, beni birakmiycaktin demesiydi
[Resim: gif2nm8nw7.gif]
Peki sizce?
Evet Evet
bence en etkileyici sahne kralin jang geumla aglayarak konusmasi beni çok üzdü o sahnede o kadar agladim ki 3 gün gözlerimi açamadimBan
O kadar çok etkileyen olay var ki Jang Geum'un Lady Han'a dogru kostugu an,Jang Geum'un Jeong-ho'ya beni birakmayacaktin dedigi an Yani say say bitmez.Her sahnesi etkileyiciydi.Bu olaylarda ayrim yapamam.
cungominin ok atmaktan elleri kanamisti ve cangema sarmisti orda cungominin söyledigi sözler çok hostu. tartismasiz hani hep benim yanimda olacaktin demesi. kralin hastayken cangemayi askla izlemesi... cungominin cangemaya yüz vermemesi ve birazda siz aci çekin demesi.... o dizideki bütün herseye bayiliyorum.
lee young ae, so ji sub, I am sorry I love you[/color]
*..So Ji Sub Fan Club..*[/b]
saraydaki mücevher fan
yang mi-kyung
ji jin hee
lee young ae
düşlerimin prensi
SAMİYUSUF
sekreter hong,yisan
bence kralin jungo min ile yaptigi ok yarismasiydi
bence jungo minin cangema yi arayip bulunca (karantinali bölgede) aglayarak beni birakma dedigi sahne konusmalari pek fazla hatirlamiyorum ama o sahnede oh be sonunda dedigimi hatirliyorum Biggrin galiba lady seo demeyi birakmis itiraf etmisti
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

Konuyu Okuyanlar: