Ben söylediklerinizi okudugumda hepsi güzeldi ama etkileyici olani lady choi ölümüydü çünkü lady choi ne yaparsa yapsin özünde iyiydi
Konuyu Oyla:
|
Dizideki En Etkileyici Sahne
|
|
12-07-2008, Saat: 6:57
Bence dizideki en etkileyici sahne Cangema'nin yüzbasina sarilarak Hani beni birakmayacaktin,HEp yanimda olacagini söylemistin, Yanimda degildin iste..sahnesiydi.Ama cangemanin yüzbasiyla olan tüm sahneleri bence çok etkileyiciydi.Çünkü onlar ne zaman bir araya gelseler hep sariliyorlar ve birbirlerine güzel sözler söylüyorlar
Mesela yüzbasinin cangemayi köydeki yangindan kurtarip sakin bir yere götürüp orada onu ayiltmaya çalismasi ve ayilincada "Kalbim buradayken seni nasil yalniz birakabilirim" demeside çok etkileyiciydi:img-artist:
12-07-2008, Saat: 19:43
evet Jang Geumunin aglamasina dayanamiyoyorum ama göz yaslari ona çok yakisiyor
DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN, KAYALARA YALVARMAM
13-07-2008, Saat: 18:41
19-07-2008, Saat: 14:57
(Son Düzenleme: 19-07-2008, Saat: 21:52, Düzenleyen: Melikeslem.)
jang geum(cangemanin) babasi bir eski model yelkenli ile uzaklasirken, janggeum: annesine bakiyor, kadincagiz da ona bakiyor. ikisinin de kalbine sevgi ve yakinlik koyan sadece Allah, ancak can junun babasini geri dönmeye zorlayan irade sadece kendi iradesi, dolayisi ile magradaki yasli adamin sundugu seçim hakki yine can ju nun babasinin kendi elinde.
magrada içtigi su özel bir sivi olmali. bu sayade kizi XXX geninde yani huri gen tipinde oluyor. bu tipler iffetlerini korur ve sevdiklerinden baskasindan utanirlar. kral hemsire odasina aniden dalinca açik olan ayagini bile krala göstermekten utanip, alal-acele örtü ile örtmek istiyor. can ju hemsire mektebinde ilk okul günü heyecani yasadi, dizide burasi iyi verilememis ancak can ju hayatinda sevinilen zaman budur.
22-07-2008, Saat: 10:51
bence joung-honun kralla birlikte jang geumu nekader sevdigini konustugu bölümdü
22-07-2008, Saat: 21:16
jang geum'mun göz yaslarini hala unutamadim
DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN, KAYALARA YALVARMAM
23-07-2008, Saat: 9:01
cangemanin annesinin ölümü, leydi hanin ve leydi çoyun ölümü, pansol çoyun ölümü, gumyang saraydan ayrilirken cangemayla yaptigi konusma, cungonun cangemayi yangindan kurtarmasi, cungo sürgündeyken birden hiç beklemedigi bi anda cangemanin çikip gelmesi ve kosup birbirlerine sarilmalari, bence en etkileyicileri bunlar, ama simdi aklima gelmeyen daha bir sürü etkileyici sahne olabilir
23-07-2008, Saat: 9:04
ya filmi tamami olaydi bncede her sahnesi ayri bi etkileciydi ayrim yapamicam canlarim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Mesela yüzbasinin cangemayi köydeki yangindan kurtarip sakin bir yere götürüp orada onu ayiltmaya çalismasi ve ayilincada "Kalbim buradayken seni nasil yalniz birakabilirim" demeside çok etkileyiciydi:img-artist:
![[Resim: gif2nm8nw7.gif]](http://img214.imageshack.us/img214/1571/gif2nm8nw7.gif)
![[Resim: mrchowslosangeles1ap3yoji2.gif]](http://img374.imageshack.us/img374/4975/mrchowslosangeles1ap3yoji2.gif)