Yoon 1979 yılında yaşayan bir üniversite ögrencisidir. Donghee isimli başka bir ögrenciye aşık olan Yoon, platonik aşkını gözetlerken yakalanır. Utancından, orada bulunma sebebine bir bahane arayan Yoon, masanın üzerinde duran bozuk radyonun kendisinin oldugunu iddia ederek yakalanmaktan kurtulur.
Yoon, radyonun bozuk oldugunu bilmemektedir. Zaten, elektronikle de ilgilendigi falan yoktur. Fakat bir gün radyodan bir genel çağrı ananso alır. Anonsu yapan, Ji In adında, kendi yaşlarında bir delikanlıdır. İkili radyodan konuştukça, garip birşeyin farkına varır: Yoon 1979 yılında, Ji In ise 2000 yılında yaşadıgını iddia etmektedir.
Her ikisinin de birbirine kanıt sunması ve Ji In'in radyosunun, fişi çekikken de çalişması üzerine; ikili bu durumu kabullenir. Ji In ve Yoon'un konuşmaya devam etmeleri, geçmişte ve gelecekte her ikisinin de hayatına şirayet eden çok dramatik bir olayı gün yüzüne çikartacak, her iki gence de şok yaşatarak; hayatlarını değiştirmelerine vesile olacaktır....
Zamanın iki farklı çizgisinde-boyutunda yaşayan insanları bir araya getiren filmlerden biri Donggam. Boyutlar arası aşkı, arkadaşlığı ve dramı, farklı bir boyutta ele alan bir yapım.(Alıntıdır.)
Reminiscent of the film FREQUENCY, DITTO follows high-school students So-eun (Kim Ha-neul) and In (Yoo Ji-tae) as they realize that they can never be together. So-eun, living in 1979 South Korea, begins making transmissions on a ham radio and contacts In, who unbeknownst to her lives in the year 2000. The two find that they attend the same high school, and still not aware of the time warp, strike up friendship and a romance. In addition to the timeless love story, this film is significant in its exploration of cultural identity and politics.
Filmi daha önce izlemistim. Gerçekten çok güzel bir film. Bana biraz Hollywood yapimi olan Göl Evi'ni hatirlatti. Aralarindaki zaman farkindan dolayi filmin sonunda sunu anliyoruz ki 'Kaderde ne varsa o olur.' Herkese tavsiye ederim güzel bir film. Ayrica ceyankbyz, canim paylasimin için tesekkürler.
(14-03-2009, Saat: 19:52)zined yazdı: Filmi daha önce izlemistim. Gerçekten çok güzel bir film. Bana biraz Hollywood yapimi olan Göl Evi'ni hatirlatti. Aralarindaki zaman farkindan dolayi filmin sonunda sunu anliyoruz ki 'Kaderde ne varsa o olur.' Herkese tavsiye ederim güzel bir film. Ayrica ceyankbyz, canim paylasimin için tesekkürler.
Yorumun için ben tesekkür ederim. Filmi ben de begendim. Bu tarzda izledigim 3.film bu. Filmlerden biri Hong Kong yapimi "Secret" filmi digeri de yine Kore yapimi olan "Il Mare" bahsettigin "Göl Evi" isimli film "Il Mare" filminin Hoollywood versiyonudur. Ayni seyi "My Sassy Girl" filmi için de yaptilar. Bu 3 filmde de konularin temeli ayni olsa da gelisim ve sonuçlar farkli. Ama hepsi de mükemmeldir. Tavsiye ederim begeneceksiniz.