Romantik filmler genellikle güzel olur. Tanitim için tesekkürler.
Konuyu Oyla:
|
Ditto/동감 (2000)
|
|
Süper bir film ya. Ben bugün seyrettim süperdi... Ilk defa böyle bir film seyrettim. Süperdi, harikaydi... En çok hosuma giden sahnelerden biri kulenin önünde birbirlerini beklemeleri... Süper ya. Tavsiye ederim...
Ayrica paylasimlar için tesekkürler.
Tesekkür ederiz canim.
Öyle bir radyoya sahip olmak istenir mi heyecanli olurdu ancak bu filmi izledikten sonra hiç kimse sahip olmak istemez... Izlerken sikilmadigim sonunu heyecanla bekledigim enfes filmlerden biriydi...
Çok güzel bir filmdi. Izlerken çok meraklandim ve duygulandim. Izlemenizi tavsiye ederim.
27-09-2010, Saat: 17:10
Filmi dün gece izledim. Inanilmaz etkilendim çünkü benim hayatima benziyordu
Üniversitede bende bu kaderi yasadim. Ve o günden bu yana toparlanmaya çalisiyorum. Film üstüne tuz basti. Hiçkiriklar içinde kaldim. Sabah uyandim, gözlerim sis, hala kötüyüm. ha neul kim çok güzel oynamis. ji von ha için de basit bir rol olmus. Ji in krakterini de begendim, diger filmlerini de izleyecegim.
27-09-2010, Saat: 18:33
Konusunu begendim...Insallah en kisa zamanda izleyecegim.Yorumlara bakilirsa çok güzel bir film bilgilendirme için çok tesekkürler...
Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık? Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık? Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız. Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan. Bir rahmet düşün alemleri kaplayan. HYUN JOONG~RAİN ♥
Izleyeli epey oldu etkilendigim Kore yapimlarindan biri.
Sonuna kadar merakla insani içine çeken farkli etkileyici bir film. Insan, bir radyo alicisi nelere de kadirmis demeden de edemiyor...
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi