yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dini Gün ve Bayramlar
hepinimizin bayrami kutlu olsun dostlarim daha nice bayramlara beraber insallahSmile

herkesin bayramini kutlarim...
Hayirli bayramlar.............

Denizler İmparatoru
Iyi bayramlar dilerim...Smile
piskoz yazdı:küçüklerin yanaklarindan issiriyorum el öpmüyorum artik gerekliligine inanmiyorum el öpmenin büyüklere saygilar...
ama bensiz mangal yapan piknige giden aile bireylerine va bayramda çikolata komasina girme hakkimizi elimizden alan isviçreye ki çikokalataya enflasyon bu kadarda yansimaz fena halde kiziyorum...
bayram neydi?? bayram ödev yapmakti:icon_frown::icon_frown::icon_frown:
unutmadan biricik abimiz degerli insan Hilmi beyin ellerinden forumcanak öpüyoruz bir ellilik yeter fazlasinda gözümüz yok ki:icon_redface:

yani piskoz tam adamindan ellilik istedin yani...BiggrinBiggrindavet ettigi kisilere bir buçuk milyonluk kahve ismarlamayan hilmi abinin kalkipta sana ellilik verecegini ancak 2050 lili yillarda görürürüz...o zaman fazla degeri kalmaz çikartir verir BiggrinBiggrinBiggrin

hepinize tekrar iyi bayramlar...allah sevdiklerinizle güzel mutlu bayramlar nasip eylesinSmile
arkadaslar hepinizin bayramini kutluyorum herkese mutluluklar ayrica özlem güzel bi konuya deginmissin isviçrenin çikolataya yaptiklari yüzünden protesto ediyorumBiggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
mehmet özlenen insaaaaaaan ya mehmet bayramini içten ve samimi dileklerle kutluyorumda sana ayip olcak ama ben az önce paraya kiyip aldim valla birtane ColdColdama ben yaptim siz yapmayin hemde zehranin bütün telkinlerine ragmen küçük altin parasina çikolatami olur ya cik cik cik utan isviçre utan sanki alalim diye yapmamis bakalim acimizdam ölelim diye yapmis ayip be:fighting29::fighting29::fighting29: üzülme mehmet senin yerinede yicem ben cnm kardesim sen canini sikma:icon_angel_no2t::icon_angel_no2t:
asil özlenen sensin be canim özlemim tamam okuyosun canimda ara sira girde bizimde yüzümüz gülsünBiggrin
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Img-kiss 
arenal tasartir yazdı:asil özlenen sensin be canim özlemim tamam okuyosun canimda ara sira girde bizimde yüzümüz gülsünBiggrin

mehmet bey biz burdayizda siz yoksunuz:icon_angel_no2t::icon_angel_no2t:mehmet senin yüzünü güldürmek için sirf bunun için gircem bundan sonra söösss:icon_shadeicon_s:
Hepinizin kandili mübarek olsun insallah Smile
Rabbim bol bol dua etmek nasib etsin ..Kendimizi ,ailemize,yoksullara ,hastalara,zalim zulmü altinda ezilen din kardeslerimize dua edelim bagislanmamizi dileyelim kardesler..Selametle.....
[Resim: logophpbbio6.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi