yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Designs By yalin-tugce ^^ İstek alınır...
(27-08-2012, Saat: 15:13)~AmoRe~ yazdı: Ahh. Sarhos Çok güzel olmuş. Kalp Sağol canım. Shy

Beğenmene sevindim. Happy0064
Opucuk
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
İstenilen : Avatar
İstenilen resim : [Resim: 18863307.jpg]
Yazı : My Baby
Ek : İki kalp koy.^^
yalin-tugce'ye mesaj : Sana koca bir muah! Opucuk Biggrin

always your MINE.

İstenilen : Avatar
İstenilen resim : [Resim: 18863307.jpg]
Yazı : My Baby
Ek : İki kalp koy.^^
yalin-tugce'ye mesaj : Sana koca bir muah! Opucuk Biggrin

always your MINE.

[Violet*]
İsteğin hazır. Opucuk
[Resim: avatar0.png]
İstenilen : Avatar, İmza.
İstenilen resim : Onu sen seç. (eski olmasın) BİGBANG + SS501 fakat ikiside ayrı ayrı.
Yazı : BIGBANG de "BIGBANG" SS501 de "SS501" yazsın. Zuhaha
Ek : BIGBANG yazısı mavi+mavi tonları yanıp sönsün böyle kalp vs. olsun abartılı değil ama. SS501 de yeşil+yeşil tonlarıyla yanıp sönsün o da. Biggrin kalp olsun onda da. Biggrin (gif olursa belki daha iyi olur hani. Biggrin
yalin-tugce'ye mesaj : Çok abarttım, kolay gelsin. Biggrin Çalışmalarını beğendim. Abaza
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
(27-08-2012, Saat: 19:18)YDK yazdı: İstenilen : Avatar, İmza.
İstenilen resim : Onu sen seç. (eski olmasın) BİGBANG + SS501 fakat ikiside ayrı ayrı.
Ek : BIGBANG yazısı mavi+mavi tonları yanıp sönsün böyle kalp vs. olsun abartılı değil ama. SS501 de yeşil+yeşil tonlarıyla yanıp sönsün o da. Biggrin kalp olsun onda da. Biggrin (gif olursa belki daha iyi olur hani. Biggrin
yalin-tugce'ye mesaj : Çok abarttım, kolay gelsin. Biggrin Çalışmalarını beğendim. Abaza

Bir videodan mı gif olsun yoksa resim ile mi yapayım canım? Angel
(27-08-2012, Saat: 19:36)yalin-tugce yazdı:
(27-08-2012, Saat: 19:18)YDK yazdı: İstenilen : Avatar, İmza.

Bir videodan mı gif olsun yoksa resim ile mi yapayım canım? Angel

Videodan olsun canım. Smile
Kim Woo Bin♥
T.O.P♥
종현아 1990∞
İstenilen:Avatar,İmza
İstenilen Resim: Lee Ki Kwang'ın dudaklarının ön plana çıktığı ve şirin olduğu bir an.
Yazı: Ayşe & Lee Ki Kwang ( yazsın sol alt köşede ) sağ üst köşede de AyLee yazsın .
Ek: Yazıların rengi pembe ve tonları olsun birtek AyLee yazısı mavi renk olsun.Kalpler falan vs... Şimdiden Teşekkürler Shy
[Resim: kwangimza.png]

...Kalbimin Sahibi... <3
Ayşe & Lee Ki Kwang ( AyLee )
-------> Seni Seninle Yaşayabilmek İsterdim <-------
(27-08-2012, Saat: 19:54)opsskendi yazdı: İstenilen:Avatar,İmza
İstenilen Resim: Lee Ki Kwang'ın dudaklarının ön plana çıktığı ve şirin olduğu bir an.
Yazı: Ayşe & Lee Ki Kwang ( yazsın sol alt köşede ) sağ üst köşede de AyLee yazsın .
Ek: Yazıların rengi pembe ve tonları olsun birtek AyLee yazısı mavi renk olsun.Kalpler falan vs... Şimdiden Teşekkürler Shy
Tamam canım. Bu arada mesaj kotan dolmuş. Boşaltırsan iyi olur çünkü mesaj gönderemedim. Angel
(27-08-2012, Saat: 20:19)yalin-tugce yazdı:
(27-08-2012, Saat: 19:54)opsskendi yazdı: İstenilen:Avatar,İmza
Tamam canım. Bu arada mesaj kotan dolmuş. Boşaltırsan iyi olur çünkü mesaj gönderemedim. Angel

tamam. ^^
[Resim: kwangimza.png]

...Kalbimin Sahibi... <3
Ayşe & Lee Ki Kwang ( AyLee )
-------> Seni Seninle Yaşayabilmek İsterdim <-------

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi