yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Designs By Rock Prensesi / Rock Prensesi'nden Tasarımlar

[Resim: ss106.gif]

Designs By Rock Prensesi / Rock Prensesi'nden Tasarımlar

[Resim: funiis.jpg]

Herkese merhaba;
Ben Büşra, 20 yaşımdayım ve Moda Tasarımı öğrencisiyim. Grubumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun. Burada sizlerle çalışmalarımı paylaşacağım. Çok güzel çalışmalar çıkaracağımıza inanıyorum. Hayalim ileride Koreli bir modacı tarafından eğitim almak. Umarım hepimiz çok başarılı olup hayallerimize kavuşuruz. Sizlerle olmaktan çok mutluyum, Koreafans Fashion Group Fighting!

[Resim: ss106.gif]
Moda tasarımcısı mı? *-* Geçen seneye kadar takmıştım moda tasarımcısı olmaya ama sonradan değiştirdim fikrimi ve neden değiştirdiğimi bilmiyorum. Biggrin
Tasarımlarını merakla bekliyorum. *-* Ve umarım hayalini gerçekleştirirsin, FIGHTING!! Onay
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

(20-06-2012, Saat: 19:03)caRameLy.x3 yazdı: Moda tasarımcısı mı? *-* Geçen seneye kadar takmıştım moda tasarımcısı olmaya ama sonradan değiştirdim fikrimi ve neden değiştirdiğimi bilmiyorum. Biggrin
Tasarımlarını merakla bekliyorum. *-* Ve umarım hayalini gerçekleştirirsin, FIGHTING!! Onay

Bence eski hayaline geri dönmelisin canım. Onay
Ve çok teşekkür ederim. Smile
Çalışmalarını 4 gözle bekliyorum umarım hayallerini gerçekleştirir ve ünlü bir tasarımcı olursun ^^ Benim B planımda da Moda tasarımcısı olmak var ama ilk önce ailemin istediğini yapıp üniversite sınavına girmem gerek. Smile
Çizimlerinle bize yol göster unnim.. Fighting! Smile
Çok güzel tasarımlar yapacağına eminim. Smile
İnşallah hayallerin gerçek olur unnim. Opucuk
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar. Ben bu gazla hayallerimi gerçekleştirim ya... Biggrin
çok güzel tasarımlar yapacağına inanıyorum umarım hayallerimiz gerçek olur bende bir modacı olmak istiyorum Smile
Bende modacı olmak istiyorum ama aile izin vermiyor. Sad Biggrin
♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Daha evvelde tasarladıklarını ve yakın zamanda tasarladıkların varsa paylaşımlarını beklerim. ^^ Moda tasarımcılığı okuman ayrıca bir avantaj olmuş doğrusu. ^^Kolaylıklar. Smile
Nisanur ve Fatma canlarım umarım gerçekleşir hayallerimiz. Ben inanıyorum. En azından uğraşın birşeyler ortaya çıktığında aileniz mutlaka izin verir. Benimkiler inanıyordu bana bakın neler çıkardım oratay, şimdi hiçbirşey demiyorlar. Smile (Çok şükür.)

Tuba'cım şimdi geliyor tasarımlarım. Smile
Umarım beğenirsiniz.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi