Yorumları: 1,815
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
228
Yushine Bidamdan daha fazla güveniyordu.
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
Yorumları: 311
Konuları: 2
Bidamin suçunun daha büyük oldugunu düsünüyordu...
Yorumları: 59
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
3
Yoo shin ilk askiydi ve uzun süredir taniyor ve Yoo shine daha fazla güveniyordu...
K N G
Yorumları: 263
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
48
Bidama güvenmiyordu.
bence bu nedenler...
..!Sonsuzluk ~~ J.J.H~Y.E.H~
Yorumları: 244
Teşekkür Puanı:
20
isyani bidamin çikartigina son ana kadar inanmadi sillanin düsmani benimde düsmanim diyerek vatan hayini ilan etmek zorunda kaldi ( isyan çikaran herkes vatan hayini sayiliyordu çünkü ) yu jine gelince gaya direnisinde ben wolyo yu suçlu buluyorum yu jinin affedilemecek kadar büyük bir suçu yok zaten yu jin wolyonun elinden kaçarak ceza alacagini bile bile dokmana gelmesi dokmanin büyük bir sikintidan kurtarmadi mi hemde dokmana bagliligini göstermis oldu bence bidam suçuydu ve hak ettigini buldu ( gelçi çok aglamistim dizinin finalinde bidamla dokmanin haline ama dogruya dogru ) hiç degilse ben öyle düsünüyorum
Yorumları: 2,033
Teşekkür Puanı:
304
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
Bence Bidam'a güvenmiyordu.Bidam'in herzaman duydugu en büyük rahatsizlikta bu idi.
Dokman Bidam'i affetmedi:Çünkü Mishil'in ogluydu.Annesiyle benzer birçok yönü vardi.Bu durum Dokman'in hep Bidam'a süphe ile bakmasina neden oldu.Bidam bence annesinin kurbani oldu.
Dokman birsüre sonra kendisi de ölecekti.Bu durumda hayatta olan Bidam ve tayfasi kraliyet ailesi için daha büyük bir tehdit olusturacakti.Sebebi bu olabilir.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 316
Teşekkür Puanı:
52
Bence de Deokman Yusin i seviyordu.Eger en basindan beri Yusin onun yaninda olmasaydi ona sonsuz sadakat beslemeseydi ve ona inanmasaydi Deokman çok daha fazla aci çekecek ve belki de tahta oturamayacakti.Unutmayalim ki Deokman tahta çiktiginda Yusin ve Bidam in ona verdikleri yeminler çok farkliydi.Bende Gayalilarla ilgili olan hadisede Wolya yi suçlu buluyorum.Ama Bidam birçok konuda Deokman in güvenini kaybedecek kadar büyük hatalar yapti.Iste o yüzden de Yusin i affetti.