30-07-2010, Saat: 22:38
(Son Düzenleme: 28-08-2010, Saat: 15:02, Düzenleyen: prenses sosono.)
Ikisinin de ölümü aci oldu.Kötü sonlandi. :S
Deokman ve Bidam'ın Hayatındaki Benzerlikler ve Farkliliklar
|
30-07-2010, Saat: 22:38
(Son Düzenleme: 28-08-2010, Saat: 15:02, Düzenleyen: prenses sosono.)
Ikisinin de ölümü aci oldu.Kötü sonlandi. :S
31-07-2010, Saat: 13:30
(Son Düzenleme: 28-08-2010, Saat: 15:03, Düzenleyen: prenses sosono.)
Paylasim için tesekkürler
![]()
İmzası kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
14-12-2010, Saat: 17:32
dokmanin babasi onu bir hizmetçi ile uzaklara gönderdi ..
bidamin annesi onu öylece birakti.. dokman annesi olarak bildigi sova ile birlikte mutlu yüsüm sürdü.. bidama kötü davranan munno ile mötü bir yüsüm sürdü.. dokman ilerde ailesine kavustu.. bidam hicbir zaman kavusamadi.. dokmanin yaninda olan bir sürü arkadaslari vardi.. bidamin hiç bir zaman olmadi(amcalari bile onu ölüme gönderdi) bence dokman mutluydu ama bidam hiç bir zaman mutlu olmadi :img-cray:
[/b]yapma Bee azraiL..maRionun biLe 3 canı vaR xPp
15-02-2011, Saat: 21:11
-deokman la bidam ayni gün dogdu
-ikisi de terkedildi -her ikisi de ailesinden uzak büyüdü -ikisi de saraya döndü ve gerçek ailelerini bulup aci çektiler -bidam munnu dan sonra en iyi dövüsen kisi oldu (munno ölünce en iyi dövüsçü oldu) deokman mishildan daha zeki kisi oldu -deokman hep öldürülmeye çalisildi bidam hep deokman i kurtaran kisi oldu -ikisinin de hedefi vardi deokmanin hedefi mishil i devirmek, bidam in hedefi annesi mishil i hiçe sayarak deokman a yardim etmek -her ikisi de birbirine asik oldu -her ikisi de önemli konuma geldi deokman kraliçe oldu, bidam da kraliçeden sonra en önemli kisi basbakan oldu -bidam deokman la evlenebilmek için sözlesme imzaladi deokman bidam la evlenmek için bütün kati kurallarini birakti -bidam in yaninda hep çikarci kisiler oldu deokmanin yaninda ise hep ona yardim eden kisiler oldu -bidam deokman i almak için shilla i almak istedi, deokman shilla nin güvenligi için bidami affedemedi -bidam deokmanin verdigi yüzügü atti ama deokman yüzügü sakladi. -bidam deokman in son arzusunu gerçeklestiremeden öldü (ona adiyla hitap etmek) deokman da shilla nin güvenligini saglayip öldü(deokmanin asil istegi bidamla beraber bi tapinakta yasamakti) -her ikisi de son bölümde öldü çoook uzun oldu ama daha var, her ikisi de zeki, hirsli... falan
18-01-2012, Saat: 18:20
valla yazdiklariniza hayran oldum hepsine yüzde yüz katiliyorum.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|