yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deokgu Oncheon Spa World
Deokgu Oncheon Spa World

[Resim: 156272image21.jpg]

Uljin-gun'da bulunan Deokgu Oncheon Spa Dünyası'nın en iyi kalitede
akan dogal sicak su kaynakları vardır.Ayrıca bölgede görmek için bir çok yer vardır: Eungbongsan Dağı, Deokgu Vadisi, the Hyeongje Selalesi, Okryudae, Seonnyeotang ve daha fazlası.
Deokgu Kaplicalari yaklasik ilk 600 yil önce keşfedildi ve nevralji, romatizma, kas ağrıları ve deri hastalıklarına yararlı olarak bilinir.
Deokgu Kaplıcaları tüm aile için güzel bir kaçamak olabilir. Sadece kaplıcadaki su keyfini çıkarmakla yetinmeyecekseniz, bol bitkileri vardır ve yakın dağlarda, vadilerdeki hayvanları görebilirsiniz.
Adres
Gyeongsangbuk-do Uljin-gun Buk-myeon Deokgu-ri 575

Çeviri için ßadqiirL_o5(Damla)arkadaşıma çok teşekkür ederim.Opucuk

English

Introduction

The Deokgu Oncheon Spa World, located in Uljin-gun, has naturally flowing hot springs water of the finest quality. There are also many sights to see in the area including Eungbongsan Mountain, Deokgu Valley, the Hyeongje Falls, Okryudae, Seonnyeotang, and more.
The Deokgu Hot Springs were first discovered around 600 years ago, and are known to be beneficial for people with neuralgia, rheumatism, muscle aches, and skin disorders.
The Deokgu Hot Springs are a great getaway for the entire family. Not only can you enjoy bathing in the hot springs water, but there are plenty of plants and animals to see at the nearby mountains and valleys. The hot springs resort has been continuously upgraded since 1983.
Address
Gyeongsangbuk-do Uljin-gun Buk-myeon Deokgu-ri 575

Kaynak/Source

[Resim: 156271image21.jpg]

TÜRKİYE ℂ⋆

[Resim: 071220p9main.jpg]

[Resim: 071220p93.jpg]

[Resim: 199965image21.jpg]

TÜRKİYE ℂ⋆

[Resim: 199990image21.jpg]

[Resim: 202014image21.jpg]

TÜRKİYE ℂ⋆
Güzel bir yer. Onay
Tesekkürler. Alkis
Eungbongsan Mountain, Deokgu Valley, the Hyeongje Falls, Okryudae, Seonnyeotang ve daha fazlasina hepsine gitmek isterim.Gezerim bir güzel.Biggrin
Tanitim için tesekkürler..Smile

let it be...
Çok hos. Sarhos Tanitim için tesekkürler canimcim. Opucuk
Tanitim için tesekkürler canim. Opucuk
~~ SMTown ~~
Tanitim çok güzel emegi geçenlerin ellerine saglik. Keske gitme imkanimiz olsa...
Tanitim için tesekkürler canim..Smile
Çok süper görünüyor tesekkürler bu bilgileri bizlere sundugunuz için. Opucuk Smile

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi