yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deogyu Mountain (덕유산 / Deogyu-san)
Bilgiler için Hilmi Abicigim'e, bu güzel fotograflar için de lady seo arkadasima çok tesekkür ederim. Smile
Bilgiler için tesekkürler. Ayrica Cansu Abla fotograflar çok güzel, ellerine saglik.
Of ya ben bu Kore'nin neden her yerini begeniyorum ki? Ama dogru her yeri süper oldugu için normaldir ve bu yerleri bana tanittigin için sagol Hilmi abi. Biggrin

Just Feel Better
Paylasimin için tesekkürler Hilmi Abi... =)
Tesekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
(12-10-2009, Saat: 18:39)kjh-fueisa yazdı: Deogyusan 1975 yilinda ulusal park oldu ve 219 km2'lik bir alani kapsar. Park Jeolla Kuzey ve Güney Gyeongsang Iller sinirinda yarimadanin merkezinde bulunan kuzey Muju Ski Resort'e ev sahipligi yapti. Muju Kore'nin en popüler kis beldelerinden olmasina ragmen, toplu tasima araçlari ile Deogyusan'a erismek biraz zordur. Su da sorun teskil edebilmekte... Tatli su tesisleri birkaç kilometre ötelerindedir. Daglarin Sobaek araligi, Taebaek Daglari ile daha da kuzeye baglayan bir dali vardir. Hyangjeokbong (1,1614 m) parkin en yüksek dorugudur. Diger önemli zirveleri (1.594 m), Muryongsan (1.492 m Jungbong), Satgatbong (1.419 m) ve Nam Deogyusan (1.507 m) sayilabilir.

[Resim: 2afz9xc.jpg]

Kis mevsimi de bu bölge çok eglencelidir. Kis mevsiminin yaninda ilkbahar ve yaz mevsimleri de güzel geçmektedir.

Uyku & Yemek

Restoranlari ile tam bir turizm hizmeti sunar, motel (모텔), hanlar (여권), oteller (호텔) ve birkaç Pansiyonlar (민박) Samgong girisinde yer alir. Fiyatlari kisin daha yüksektir. Sadece ucuz yerler köyün dogusunda vardir. Restoranlar, Kore Milli Parki, tipik köy örnekleridir.

Kamp

Muazzam bir kamp kompleksi (Deogyudae) Samgong Köyü yakinindaki parkin kuzey girisinde yer alir. Çadir kamplarinin sayisi oldukça fazladir. Pisirme alanlari ve tuvaletler mevcuttur. Kamp sadece yilin belirli zamanlarindadir.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Tanitim için çok tesekkürler. (: Gerçekten her mevsim muhtesem görünen bir dag. Hayran olmamak elde degil...
[Resim: 4iy5j86.gif]
Sungkyunkwan Scandal

kim is love ~ ileri

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi