yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru Replikler
40.bölüm replikler

jo jang gil: isgalden daha önemli sorunlarimiz yok mu? önce onlari halletmemiz gerekiyor.genel valimizi evlendirmekten söz ediyorum chungenin saglam temelleri üzerine oturmasi için önce genel valinin evlenmesi ve kendi ailesini kurmasi gerekiyor ondan sonrasi nasilsa gelir..
usta: dogru bende sizinle ayni fikirdeyim bende onun bir aile kurmasini istiyorum ama o istemiyor ne yapabilirim ki..
yona: bende hajinle evlenmeden önce onun evlenmesi gerektigini çok söyledim ama benide dinlemedi
jojang gil: onu daha fazla yanliz görmek sitemiyorum dizginleri ele alicam ve genel valimizi chae ryungla evlendiricem
yona: isterseniz deneyin ama basaramazsiniz çünkü asil sorun j.hwa j.bogonun gönlünde hala o var baskasiyla evlenmez
jo jang gil: çok yazik aradan bunca yil geçtigi halde nasil olduda onu unutamadi hala...

j.hwa: sizin için ne yapabilirim??
jo jang gil: sizinle özel bir konuda görüsmek istiyordum..isleriniz hizla büyüyor ve el attiginiz her alanda çok basarilisiniz..peki evlenmeyi hiç aklinizdan geçirmiyor musunuz?asil bir aileden geliyorsunuz ve çok iyi taninan birisiniz eminim bu güne kadar pek çok talibiniz çikmistir.. aaaa kraliçe ile ilgili haberi duymussunuzdur..
j.hwa: bir süre önce öldügünü duymustum
jojang gil: evet öldü hemde majestelerinin tahta geçmesinden sadec 2 ay sonra öldü.danismanlarinin sürekli israrlarina ragmen majesteleri krliçeye hissettigi büyük sevgi yüzünden tekrar evlenmeye yanasmiyor saraydaki hanimlardan hep uzak duruyor
j.hwa: evet bunuda duymustum bay kim woo jing majesteleri için çok üzülüyordu bu yüzden ona bir çift papagan armagan etmis ama disi olani ölmüs erkek olani da yemeden içmeden kesilmis majesteleri de ona acimis ve kafesin yanina bir ayna koydurtmus erkek papagan aynadaki görüntüsünü esi sandigi için bir süre eski nesesine kavusmus ama sonunda sadece bir görüntü oldugunu anlayincada üzüntüsünden ölmüs.. majestelerinin o papaganlar için bir sarki bestelettiginide duymustum..
jo jang gil: majestelerinin esine besledigi büyük sevgi gerçekten de takdire deger ama bulundugu konum geregi evlenmemekle büyük hata yapiyor sizce saraydaki asiller neden majestelerinin otoritesine yeterince boyun egemiyor?. onun gibi büyük sorumluluklar üstlenmis birinin bir veliahti olmasi gerekmez mi? soyunun devam etmesi ülke açisindanda son derece önemli öyle degil mi? onun baslattigi büyük atilimlari evlatlarinin sürdürmesi dogru olmaz mi? bana sorarsaniz ayni sey chunge valisi içinde geçerlidir.. chungenin gelecegini düsünmeli..çok büyük isler basaricak ama bunun için önce bir aile kurmali.. belki bunu söylemeye hakkim yok ama yineden sizden bir sey rica edicem bayan chae ryunla evlenmesine yardimci olun lütfen....

sayang adasinda

(jhwa: su adaya hiç gittin mi?
goong bo: evet orasi sayang adasi
j.hwa: sayang adasi ne güzel bir ad böyle...

j.hwa: chunge den hiç ayrildin mi goong bo
goong bo: bunu hep istedim ama hiç firsat bulamadim
j.hwa: peki bu kadar güzel bir yeri neden birakip gitmek istiyorsun?
goong bo: sizin gibi asil bir hanim için güzel bir yer olabilir ama bir köleye sadece aci veriyor
j.hwa: nedemek istedigini anlamadim
goong bo: burda yasayan insanlar hergün denizle mücadele ediyor ama mideleri hiç doymuyor ayrica herkesin kaybettigi en az bir kaç yakini var öldürülmüs yada kaçirilmis
j.hwa: senin aileninde böyle kayiplari var mi?
goong bo:ben küçükken annemi korsanlar öldürdü
j.hwa: seni anliyorum çünkü benimde annem yok)

moo-jin: hanimefendi sayin genel vali geldi...

j.hwa: burda karsilasacagimizi ummuyordum
j.bogo: hanimefendi bu adaya neden geldiniz?
j.hwa: babamin ölümünden sonra chungeden ayrilmistim ama sayang adasi herzaman hafizamndaki yerini korudu hep burayi tekrar ziyaret edebilmeyi hayal edip durdum çünkü burdaki yaban çiçeklerini çok özlüyordum. Bir zamanlar burasi için hüzünlü bir yer demistiniz ozamanlar buna bir anlam verememistim.. ama simdi yine burdayim ve artik nedemek istediginizi anliyorum gerçektende hüzünlü bir yer neden bilmiyorum ama sayang adasina bakarken benimde içimi bir hüzün kapliyor..çok yakinda chungeden ayrilmayi düsünüyorum
j.bogo: hanimefendi
j.hwa: size nezaman yaklasacak olsam basiniza bir sürü talihsizlik gelmesine yol açiyorum baskente gidicem ve orda kim woo jing le birlikte yasayacagim belki bu sekilde beni bir batakliktan kurtarip yeni bir hayata kavusturdugu için ona duydugum minnet borcunu ödeyebilirim..dilerimki sizde bayan chae ryungla evlenir ve güzel bir aile kurarsiniz.. ikinizede çok mutlu bir hayat diliyorum çünkü bunu hakettiniz.

[Resim: prev40m0020003dh9.jpg]

belki bundan sonraki hayatimda sayang adasinda küçücük bir yaban çiçegi olarak hayata dönerim.. beni gören yada adimi bilen kimse olmasada bu adada tek basima yasamak bana yeter rüzgarin kollarinda dans ederken bu ani hatirlayip avunurum...

jo jang gil: geçmise bu kadar bagli kalmak hiç dogru degil.. bence artik kararini vermeli ve chae ryungla hemen evlenmelisin yillardir kalbinde sadece senin askini tasiyor ve her istegine boyun egerek sirketi yönetiyor gerçi bugüne kadar hiç belli etmedi ama eminimki kalbi için için agliyor...:icon_frown:

j.bogo: hanimefendi
chae ryung: buyrun lütfen uiy yong için bir elbise dikiyorum gerçekten çok tatli ve zeki bir kiz çok ta uslu çinceyi büyük bir hizla ögreniyor sadece o da degil bütün dersleri iyi..oturalim mi? bu geç saatte buraya gelmenize sasirdim
j.bogo: hanimefendi kabul ederseniz sizinle evlenmek istiyorum yillardir kalbinizi ne kadar kirdigimi sizi ne kadar üzdügümü çok iyi biliyorum ama simdi izin verirseniz hayatimi size adamaya hazirim
chae ryung: bayan j.hwayi severken nasil benimle evlenmek isteyebiliyorsunuz ?
j.bogo: artik bayan j.hwayi unutmaya karar verdim

hajin: söylediklerin dogru mu?
yona: evet ondan önce evlendigim için kendimi kötü hissediyordum ama simdi içim çok rahatladi..
hajin: bende ayni rahatsizligi bayan chae ryungdan önce evlendigim için duyuyordum peki dügün töreni ne zaman yapilacak ?
yona: 3 gün sonra.. ... tapinaginda sade bir tören yapamaya karar vermisler
hajin: ama iii biz sorun var
yona : neymis o?? söylesene hadi..
hajin: hem ondan önce evlendim hemde bayan chae ryungdan önce anne olucam
yona: ne dedin?? yoksa.....hajin.....BlushHappy0064

yona: unut bunu karninda bir bebek tasirken muafizlarin arasina katilmana asla izin veremem
hajin: ne olur dügün bitene kadar hanim efendiyi koruyayim. ben varken daha rahat eder
yona: çok inaatçisin hajin.. pakala ama çok dikkatli olacaksin
hajin: tamam

dae chi: j.bogonun suan ... tapinaginda evlendigini duydum.. gelin j.hwa degilmis bay seol pyongun kiziyla evleniyormus
yeom: hadi gidelim burdan
dae chi: peki
yeom: baek kyung
baek kyung: emredin
yeom: biri buraya kadar beni takip etti kimliklerimizin anlasilmasina izin veremeyiz bul ve isini bitir
baek kyung: peki

yona: hajin ,hajinnn, hajinn, hajinnnn, hajin aç gözünü, hajin aç, aç gözünü diyorum hajin aç hajinnnnn, hajinnn uyan diyorum hajinn, hajin aç gözünü hajin aç gözünü, hajin hajin hajin aç gözünü hajin...........hajin aç gözünü.......hajin.....hayir hayir gitme hajin nolur gitme hajin nolur gitme ,hajin aç gözlerini nolur beni birakip gitme hajin...yalvaririm gitme uyan nolur hajinnn hajin beni birakma nolur....:icon_frown::icon_frown::icon_frown::icon_frown::icon_frown:

[Resim: prev40m0040002lx6.jpg][Resim: prev40m0040001ms8.jpg]
41.bölüm replikler

j.hwa: bende sadece bir benzerlik oldugunu sanmistim buraya nasil gelebildiniz??
yeom: kölelik cezam mujincu valisi tarafindan kaldirildi sizi tekrar görebilecegimi hissediyordum ama bu kadar çabuk karsilasacagimizi ummuyordum.. bir zamanlar geçmisle baglarinizi kopardiginizi söylemistiniz bende öyle yaptim artik dünyayi baska bir isik altinda görüyorum eskiye ait bütün takintilarimdan kurtulmayi basardim herseyimi adimi bile degistirdim artik yeom jang degilim ben yeom moon oldum bundan böylede farkli bir hayat yasamak istiyorum.....

(hajin: uzun yillardir savas egitimi aliyorum ben hayati noktalarin yerini iyi bilirim….

yona: aklini basina topla bir muhafizin makyaja ihtiyaci yoktur….

yona: kimse seni es olarak istemezse ben evlenirim merak etme….
Hajin : ne olur arkani dönme seni çok özledim uyandigim andan uyuyana kadar hatta rüyalarimda bile hep seni düsünüyordum seni aklimdan çikaramiyorum her an seninle senin yaninda olmayi hayal ediyorum… )

Sunça: yeter artik birak sunu sende mi ölmek istiyorsun
Yona: evet keske ölebilsem
Sunça: yapma yona
Yona: çok ciddiyim sunça
Sunça: yona yalvariyorum kendini toplamaya çalis

Sunça ne dediysem de beni dinlemiyor birde sen konus.
Yona: so bu ne biliyor musun? Sadece kiliç tutmaya alisikti ama her gece eline ignesini alip bu bebek giysisini dikmeye çalisiyordu…pek düzgün görünmüyor degil mi ama bunu bitirdigi zaman yüzündeki mutlulugu görseydin onu öyle çok istiyordu ki… sana söylememistim ama öldürüldügü zaman bebegimizi tasiyordu
j.bogo: yani o durumdayken muhafizlik mi yapiyordu
yona: Bu haberi size dügününüzden sonra vermeye karar vermistik bayan chae ryunga eslik etmek istedi engel olamadim… Soo….So…
42.bölüm replik

yona: Hajin yangziden erken döndüm sence neden?
Çünkü seni düsünmemeyi orada da basaramadim da ondan.Buralari terk edip gitmek sana çok zor geliyor eminim benim için çok endiselendigini ve üzüldügünü de biliyorum ama artik rahatça gidebilirsin.. Evet hajin yanimda evlat edindigim çocuklarim var kizlarin hepsi bana seni hatirlatiyor hepside senin gibi kiliç kullanmaya merakli.. birgün yine bulusana kadar huzur içinde uyu.. Hajin…
44.bölüm replikler

Kim yang: öyle derin derin ne düsünüyorsun?
Yeom : bugüne kadar yasadigim en büyük acinin damgalanmak ve kölelige mahkum edilmek oldugunu saniyordum ama suanda kendimi daha kötü hissediyorum çünkü kim myungu öldürmeyi basaramadim
Kim yang: kendini suçlama bunun sorumlusu sen degilsin benim sana jang bo goyu alt edecek bir güç vaat etmistim ama onu sana veremedim suanda kilici elinde tutan tek kisi o bizimde hayatta kalabilmek için tek çaremiz chunge ye siginmak senin baska bir önerin var mi?
yeom:sizinle chungeye gelicegim
Kim yang: j.bogoyla senin birbirinize düsman oldugunuzu biliyorum hayatta kalmak için ona siginmak sana agir gelmeyecek mi
Yeom: sonuçta amacima ulasamazsam bu bana daha agir gelecek efendim...

[Resim: kimyangyeomjangxe6.jpg]

Dae chi: chungeye gitmek zorunda miyiz
Baek kyung: size düsman birine nasil boyun egeceksiniz efendim
Dae chi:acaba gidip madam yamiden yardim istesek nasil olur?
Yeom: onun kuklasi olan bir krala hizmet edersem ömrüm boyunca madam yaminin gölgesinden kurtulmayi basaramam hedefime ulasabilmek için kendi kralimizi tahta çikarmam gerek

Usta: inan bana su anda neler hissettigini tahmin edebiliyorum yangziden dönerken bana eski sorunlari çözmek ve her seyi ait oldugu yere koyarak yepyeni bir sayfa açmak istedigini söylemistin.. verecegin karar ne olursa olsun senin yaninda olacagim ama dilerim simdi yapacagin seçim ilerde pismanlik duyup aci çekecegin sonuçlara yol açmaz..

[Resim: jbogoustank4.jpg]

j.bogo: sizi buraya hangi rüzgar atti??
madam yami: sanirim buraya neden geldigimi tahmin etmissindir kim woo jingin chungede oldugunu biliyorum ama bundan seni yada adamlarini sorumlu tutmayacagiz sadece onu vermeni istiyoruz
j.bogo: hayir bu söz konusu bile olamaz tahtin gerçek varisini öldürecek kadar gözü dönmüs birine yani kim myung denen o alçaga kim woo jingi kesinlikle teslim etmem
madam yami: tahtin gerçek varisi mi sen nededigini farkinda degilsin galiba en basta kim woo jing kim myungu öldürtmeye kalkismadimi
j.bogo: biliyorum baskentteki taht kavgalari basindan beri benide çok rahatsiz ediyor ama kim woo jing kim myungu bencilce hirslari için degil sadece yapmak istedigi reformlar ve tahtin otoritesini yeniden saglamak için öldürtmek istedi
madam yami: artik o tahtta baska bir yönetici var sen hala kim woo jingi destekleyebilirsin ama bunun gereksiz bir sadakat oldugunu bil buraya bizzat gelmemin tek nedeni savasi önlemek istemem eger bize istedigimizi vermezsen savasmak zorunda kalirsin
j.bogo: ben buna çoktan hazirim
Madam yami: saraya karsi savasacaksin ha isi çoktan bitmis bir adam için deger mi bu bence çok büyük bir aptallik neyse kim myungun mesajini ilettim yani benim görevim sona erdi
j.bogo: baskentteykende kim woo jingi size asla vermeyecegimi gayet iyi biliyordunuz ama yinede kalkip buraya kadar geldiniz neden? Gerçek amacinizin farkli oldugu ortada ne düsünüyorsaniz bunu bana açikça söyleyebilirsiniz
madam yami: kim woo jingin politik hayati bitti bu yüzdende ona ne olacagi umurumda degil beni asil ilgilendiren chungejin ve sensin buraya gelme sebebim bu artik istedigim herhangi birini tahta çikarabilecek güce sahibim ben silada her istedigini yerine getirebilirim bir sözümle sarayin ileri gelenlerini parmagimda oynatirim eger kafama koyarsam chungejini yerle bir etmem içten bile degil ama chungejini harabe halinde görmek benim içinde cidden üzücü olur benimle is birligi yapmayi kabul edersen chungejini senin için korurum senin politik baskilardan uzak kalmani saglarim böylecede sende bütün enerjini chungejini gelistirmek için harcarsin evet ne diyorsun?
j.bogo: chungejini bencilce amaçlariniz için kullandiginizi görmek yerine kendi ellerimle yerle bir etmeyi tercih ederim sizinle aramda artik ne bir pazarlik söz konusu olabilir nede bir tartisma
madam: küstahligin chungejine ölüm ve yikim getirecek seni teklifimi reddettigine pisman edicem..bugüne kadar beni biraz olsun tanidiysan bunu yapacagimi da bilirsin bu sözlerimi unutma…

j.bogo: savas çikarsa yüzlerce masum chungeli hayatini kaybedicek onlari ölüme sürüklemeye hakkim varmi acaba
chae: eminim halkta sizi destekleyecektir burada yasayan herkes chungejin için canini vermeye en az sizin kadar hazir savas ihtimalinden söz etmenize ragmen askerlerimizin moralide çok yüksek bende vereceginiz karari gönülden desteklicem size hem esim olarak güveniyorum hemde baskomutanimiz olarak. Lütfen dogru bildiginiz seyi yapin hepimiz sizin yaninizda olucaz…

[Resim: chaejbogoqi3.jpg]

kim woo jing: chungede olmak hosuna gidiyor mu evlat?
Oglu: evet burayi baskentten daha çok sevdim
Kim woo jing: öylemi neden?
Oglu: çünkü burasi baska hiçbir yere benzemiyor çok farkli
Kim woo jing: nasil farkli yani?
Oglu: limandaki denizcilerde buraya gelen tüccarlarda çok neseli görünüyor
Kim woo jing: aferim dogru gözlem yapmissin bütün sila burasi gibi olsaydi gelecek için hiç endiselenmezdim
Oglu: ama sizin ve benim yüzümden chungede savas çikabilecegni duydum
Kim woo jing: buda nedemek oluyor böyle
j.hwa: bunu size söylemedim madam yami buraya gelmis genel valide onun tehditlerine karsilik sizi korumak için savasabilecegini söylemis

Dae chi: efendim
Yeom: evet ne var?
Sung-pil: genel valimiz sizinle görüsmek istiyor..

Sung-pil:efendim onu getirdim
j.bogo: bizi yalniz birak
Sung-pil: emredersiniz

j.bogo: chunge jin e gelme sebebiniz ne?
Yeom: çünkü suandan itibaren kim myungun elinden kurtulabilecegimiz tek yer burasi
j.bogo: sizi kabul edecegimi nerden biliyordun?
yeom: ne zaman anlimdaki damganin sizladigini hissetsem intikam alma duygusuyla kivraniyordum ama zaman büyük bir hizla geçiyor ve bende artik hayatimi nefrete zincirli yasamak istemiyorum.. hayatta kalmak için gerekirse önünüzde diz çöküp yalvarmayi bile göz aliyorum…. Kim yangla kim woo jing in hizmetine girmemin tek sebebi korsanlik yaparak geçirdigim suç isleyerek tükettigim yillarin üzerine kalin bir çizgi çekmekti yeni bir hayata baslayabilme istegimdi.. lütfen beni affedin..
j.bogo: ayaga kalk… belki bir gün hiçbir ummadigim bir anda kalbime hançerini saplayip seni öldürmemis oldugum için pismanlik duymama yol açacaksin ama yinede seni kabul edicem bu sözlerinde samimi olmayabilirsin bana yalan söylüyor olsan da ben yinede sana inanmayi tercih ediyorum çünkü kötü kaderimizi degistirmek istiyorum eger sen bana ihanet etmeyi planliyorsan karar senin… ben seni affediyorum

[Resim: yaptmeklexu3.jpg]
45.bölüm replikleri

Kim yang: bu zor karari verdiginiz için tesekkür ederiz bu cömertliginizin bedelini mutlaka ödeyecegime söz veriyorum
j.bogo: burada kalacaginiz sürece chungejin in kanunlarina uymaniz gerekiyor. Eger çignemeye kalkarsaniz sosyal konumunuza bakmadan sizi en agir biçimde cezalandiririm o yüzden dikkatli olun
kim yang: merak etmeyin.
j.bogo valiyi kalacagi yere götürün..
emredersiniz..

mak bong: yeterince içmedin mi? Yona bu öfkenin nedeni biliyorum ama mantikli düsün eminim genel valinin yeom jangi kabul etmek için geçerli bir nedeni vardir yeom jangdan degil yaptiklarindan nefret etmelisin…
Yona: saçma sapan konustugunun farkinda misin ? ben genel vali gibi bir aziz degilim yeom jang denen o alçagin yaptigi hiç bir4 seyi unutmadim asla da unutmayacagim
Sunça: babamda bende ne yaptiysak ona engel olamadik
Usta: sen ne yaptigini saniyorsun? Komutan chang
Yona: yeom jangi affetmesini kabullenebiliyor musun ben böyle bir seyi asla kabul etmeyecegim
Usta: gene vali kendince geçerli bazi nedenlerle bir karar verdi ve bize de bu karari saygiyla karsilamak düser
Yona: yeom yang alçagini düsünmek bile beni delirtiyor usta yaptiklarini unuttun mu bay seol pyongu ve yüzlerce adamimizi acimasizca öldürmedi mi hajini bile onun öldürdügünden eminim böyle birini affedebilirmiyim ben benden onu affetmemi nasil beklersin
Usta: yona
Yona: eger yeom jang burada kalirsa chungeyi terk edip gidicem…

Yona: neden onlara bu kadar nazik davraniyorsun yeom jang önünde diz çöküp senden af dilemis olabilir ama hala intikam pesinde oldugundan eminim bizi aptal yerine koyup firsat kolluyor bunu neden göremiyorsun
j.bogo: yeom jangi neden Kabul ettigimi anlamiyorsun degil mi ?
yona: evet kesinlikle anlamiyorum eger onlari buradan kovmazsan chungeyi terk edicem
jo jang gil: sen neler söylüyorsun
yona: bunu genel valimiz için yapicam çünkü eger burada kalirlarsa kendime hakim olamayip onun emirlerine karsi gelecegimi biliyorum bu alçaklari öldürecegim buradaki varliklarini asla kabul etmem oyüzden de gitmem daha iyi
jo jang gil: uzun zamandir uyuyan volkan patladi iste lütfen onuda anlamaya çalisin Hajinin acisini hala yüreginden söküp atamiyor..

j.hwa: sanirim hemen konusmamiz gerekiyor…
yeom: siz önden gidin…

j.hwa: buradaki varliginiz genel vali ve yakinindaki insanlarin iliskilerinde büyük sorunlar yaratiyor onun omuzlarindan bu büyük yükü alabilecek tek kisi sizsiniz ona yardimci olmalisiniz
yeom: peki benden ne yapmami istiyorsunuz
j.hwa: chungeyi terk edin lütfen.. biliyorum kim yangla birlikte buraya gelmenizin sebebi aslinda görünenden çok daha farkli sözde kim myungla madam yaminin elinden kurtulmak için buraya geldiniz ama niyetiniz kim woojingi baskente götürüp kendi iktidar oyunlariniz için onu kullanmak ama yasanan olaylar yüzünden artik politikaya bulasmak istemiyor ne kadar ugrasirsaniz ugrasin onu baskente dönmeye ikna edemeyeceksiniz onun için daha fazla sorun yaratmadan chungeden gitmenizi rica ediyorum
yeom jang: genel valinin önünde diz çöküp ondan af diledim artik chunge den ayrilmaya niyetim yok…

j.bogo : yeom jangin varliginin sana ne kadar aci verdigini biliyorum
yona: öyleyse onu burada neden tutuyorsun?
j.bogo: senin bunu neden yaptigimi anlayacagini umuyordum
yona: ben kisisel kinim yüzünden tepki vermiyorum kim myung ve madam yami onlari öldürmek için chungeye saldirabilirler bu tehlikeye yeomjangi neden korudugunu anlayamiyorum herkese kurallara uymalari konusunda baski yaparken ona karsi neden bu kadar zayifsin.. yeom jang denen alçagi çoktan öldürmüs olmaliydin istersen bekle ve gör nasilsa yakinda basimiza daha büyük belalar açacak
j.bogo: ben yeom janga da yeni bir hayata baslamasi için sans vermek istiyorum sende bende korkunç acilar çektikten sonra bay seol pyongla karsilastik ve sayesinde yepyeni bir hayata basladik biz sansliydik ama yeom yang böyle bir sansa hiç sahip olmadi korsan olup olmamaya karar verecek durumda degildi baska seçenegi yoktu o yüzdende hep yanlis yollara sapti geçmiste isledigi suçlardan pisman olup olmadigini bilmiyorum yeterince ceza çekmedigi de ortada ama ona bir sans verilirse yeni ve daha dogru bir hayat kurabilecegini biliyorum biz burayi kurarken asil hedefimiz neydi? Kendini köseye sikismis hissedenlere yeni bir hayat sunabilmek degil mi bende sefalet ve aci dolu geçmisini unutup yeniden baslamayi seçtim yeom janga duydugum nefretin atesini söndürdüm yoksa bende yanardim chungejini hayal ettigimiz gibi bir yer haline getireceksek bizden af dileyen hiç kimseyi reddedemeyiz herkese kollarimizi açmak zorundayiz…

dae chi: beni çagirtmissiniz
kim yang: sana sormak istedigim bir sey var. Yeom jangla kim woo jing in hizmetindeki jang hwa arasinda nasil bir ilski var ? açik konus
dae-chi: yillar önce j.hwa madam yaminin yaninda çalisiyordu ve yeom jangla evlenmeye karar vermislerdi beyefendi ona karsi çok derin hisler besliyor
kim yang: ama kiz jang bogo adindaki bir adami seviyordu benim tahminim dogru mu?
Dae chi: evet
Kim yang: belliki yeom jangla jang bogonun tanisikli çok eskiye dayaniyor
Dae chi: bildigim kadariyla chungede çocukluk arkadasi olarak büyümüsler…

Kim yang: kim woo jing benimle görüsmekten adeta kaçiyor defalarca ona haber gönderdim ama her defasinda beni reddetti belli ki onu ikna edebilmek pekte kolay olmayacak acaba sen bunun için bayan j.hwanin araci olmasini saglayabilir misin? J.bogo dan daha güçlü olmak için her seyi yapabilecegini söylemistin onu kandrabilmek için önünde diz çöküp yalvarmayi bile göze aldin hatirla o kadini kullanarak j.bogoyuda kim woo jingide harekete geçirebiliriz hatta beklide onun kim myung tarafindan öldürülmesini saglariz o zaman kim woo jing de j.bogoda çilgina döner…
Yeom jang: çok ileri gidiyorsunuz eger bayan j.hwaya kötü bir sey olursa sizinle aramizdaki bütün baglar kopar ve ölünceye kadar sizden nefret ederim karsiliginda dünyayi alacagimi bilsem onu kullanmam diye bir sey söz konusu olamaz..

Usta: burada bulunmaniz bizim için bazi ciddi sorunlara yol açiyor.
Yeom: beni neden görmek istediniz?
Usta: komutan chang
Yona: benim için seninle yüz yüze bakmak hala kolay degil genel valinin burada kalmaniza izin verme kararinida hala onaylamiyorum ama buna ragmen onun bu kararina saygi duyacagim
Usta: askerlerimiz hepinizin güvenligini saglamak için gereken her seyi yapacaktir ama burada kaldiginiz sürece sizde kimliginizi mümkün oldugunca gizleyin ayrica genel vali hem bu eyaletin yöneticisi hem de ordularimizin bas komutanidir ona gerekli saygiyi göstereceksiniz yoksa cezalandirilirsiniz
Yeom: anladim

Neoung chang: taninmak beni hiç ilgilendirmiyor kraliyet muhafizlarinin komutani olmakta umurumda degil ben size hizmet etmek istiyorum
Madam yami: neoung chang
Neoung chang: evet efendim
Madam yami: kaç yildir benimle birlikte çalisiyorsun her zaman yanimda oldun beni bütün tehlikelerden korudun eger sen yanimda olmasaydin bugün bulundugum duruma gelemezdim senin her istegine saygi duyarim ama bu görevi kabul etmelisin. Kraliyet muhafizlarinin komutanligi son derece önemli bir görev seninde hakkin majestelerine yakin olacaksin
Neoung chang: benim bu tür görevlerde gözüm yok size hizmet ederken amacim bir gün güç sahibi olmak degildi
Madam yami:bunu kendin için istemiyorsan bile benim için yapmak zorundasin bu saya de sarayda gözüm kulagim olabilirsin bütün gelismeleri aninda bana bildirirsin beni anliyor musun?

Jo jang gil: doktorun burada ne isi vardi cg-hae ryung hastami yoksa
…= hayir hasta degil efendim
jo jang gil: e ne oluyor peki ? konussana
….=bayan chae ryung hasta degil hamile
jo jang gil: sahimi söylüyorsun chae ryung bebek bekliyor öylemi
…=hanimefendi bu haberi gizli tutmami istemisti
jo jang gil: simdi bu ne demek oluyor böyle güzel bir haber saklanir mi hiç tam tersine ilan edilir bütün chunge halki için gerçek bir müjde bu

j.bogo: efendim tamamen iyilesmis görünüyorsunuz çok sevindim
kim woo jing: biliyorsun ki bunu sana borçluyum
j.bogo: lütfen burada dört duvar arasinda kalmayin balik tutmaya gidin biraz rahatlarsiniz efendim
kim woo jing: benim için böyle eglenceleri düsünmenin zamani degil chungejin benim yüzümden büyük bir tehdit altinda buradaki insanlarin hayatini tehlikeye attigimi bilmek beni çok rahatsiz ediyor
j.bogo: lütfen böyle konusmayin
kim woo jing: bu arada kim yang ve yeom jang ne yapiyorlar
j.bogo: ikiside buraya uyum saglamis durumda
kim woo jing: onlarida basina dert ettigim için çok özür dilerim ben yetmiyor musium gibi birde onlarla ugrasiyorsun yüzüne bakmaktan bile utaniyorum senin karsinda kendimi küçülmüs hissediyorum
j.bogo: efendimiz
jo jang gil: jang bo go
j.bogo: bir sey mi oldu ?
jo jang gil: chungenin üzerinde kara bulutlar dolasiyor olabilir ama yinede mutlu luk verici bir sey var… sevgili cahe ryung bir bebek bekliyor.. evet esin hamile yani baba olacaksin yaaa
kim woo jing: tebrik ederim
j.hwa: tebrik ederim efendim…

chae ryung: ögrendiniz mi ? önce ortalik biraz yatissin sonra söylerim demistim
j.bogo: Beni rahatsiz etmemek için tek söz bile söylemeden her seye tek basina katlanmaya karar verdin öylemi? Bir çocuk sahibi olmayi ne kadar çok istedigimi biliyor musun?
Chae ryung: Bir söz vardi iyi haber geç söylenmeli derler çok mutluyum sizin çocugunuzun annesi olacagim için gurur duyuyorum hayatimin en büyük mutlulugunu yasiyorum….

j.hwa: çok sevindim tebrik ederim
chae ryung: tesekkür ederim..bu da ne böyle?
j.hwa: küçük bir armagan çok mesgul oldugunuzu bildigim için birkaç bebek giysisi dikip size getireyim demistim ayrica sizin içinde biraz bitki çayi koydum
chae ryung: çok tesekkür ederim..

yeom jang: genel valiyle görüsmek istiyorum
sung pil: benimle gelin….. efendim yeom jang sizinle görüsmek istedigini söylüyor
j.bogo: söyle içeri gelsin…. Otur lütfen.. mujincudaki ilerini halledebildin mi ? baskentte ve sarayda neler oluyormus?
Yeom jang: bay kim woo jingi burada tuttugunuz sürece chunge kim myungun birinci hedefi olacak hem kim woo jing hem de siz büyük bir tehlikeyle yüz yüzesiniz
j.bogo: ne yazikki bütün tehlike sadece disardan gelmiyor…bu günlerde beni korkutan ne biliyor musun madam yami yada baska bir düsmanim degil ben asil kendimden korkuyorum hayatim pahasina çok tehlikeli bir oyun oynuyorum ve beklide her seyi atese atmis olucam ama verdigim bazi kararlarin dogru olduguna hiç kuskum yok büyüzden de kaybeden ben olsam bile son nefesimi verene kadar yaptiklarimiz arkasinda duracagim bu chunge pazarindaki bir ipek dükkaninin tapusu bundan böyle o dükkan sana ait kimsenin sana fazla güvenmedigini sende biliyorsun ama dürüstçe çalisirsan bu sorunu çözebilirsin zamani geldiginde seni önemli bir göreve getirecegim çok yorgun olmalisin hadi gidip biraz dinlen…

sung pil: genel vali sizi görmek istiyor…
efendim bay yeom jang geldi..
j.bogo: benimle birlikte yangziye gelmeni istiyorum madam yami chungejini açliga mahkum etmeye çelisiyor yangziye gidip bu planini bozmak zorundayim bana yardim eder misin??
tek kelime bravo sana Happy0064
tesekkür ederim Murat SmileSmile
yaaa lütfeen bu dizinin eski bölümlerini nerden bulabilirim
[Resim: unutmafk4.png]
46.bölüm replikleri

Usta: gerçketen yeom jangi yangziye götürecek misin?
Yona: soo ona biraz fazla güvenmiyor musun böyle önemli bir göreve neden mucangi yada beni degilde onu götürüyorsun?

Kim yang: j.bogoyla yangziye gideceksin öylemi
Yeom: evet
Kim yang: ona bu kadar yakinlasman dogru mu?ona karsi besledigin kin körlenmeye basladi galiba
Yeom: bu konuda endiselenmeyin
Kim yang: baskente dönebilme umudumuz gün geçtikçe azaliyor hiçbir sey yapmadan chungede oturmak bana göre degil j.bogo yangzideyken bende kendi hamlemi yapmayi düsünüyorum bu is baska türlü çözülemeyecek

j.bogo: sana bir sey sormak istiyorum neden kim yangla birlikte çalisiyorsun
Yeom: bende güçlü biri olmak istiyorum en az sizin oldugunuz kadar
j.bogo: ben güçlü bir insan olduguma asla inanmadim
yeom: öyle düsünseniz bile baska insanlarin gözünde bir kralin sahip oldugu bir güce sahipsiniz ve bu güç sayesinde istediginiz her seyi yapabilirsiniz
j.bogo: benim kadar güçlü biri olsaydin ne yapmak isterdin
yeom: bilmiyorum buna ancak ozaman karar verebilirim beklide sizi öldürmek isterdim
j.bogo: madem ki benim elimde büyük bir güç var bende shileye döndügümüzde bu gücü kullanmaya baslayacagim ilk is olarakta madam yami ve kim myungu ortadan kaldiricagim

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi