yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru Replikler
(25-05-2009, Saat: 23:13)Melissaa yazdı: 39.bölümde Jang Bogo bay Lee'yi öldürmeden önce söyledigi söz.

Jang Bogo ona su sözleri söyledi: "Öbür dünyada dilerim insanlara yasattigin bütün acilar ebediyete kadar sana huzur vermez." dedi ve öldürdü onu.. Alkis Alkis
birde bu olaydan hemen sonra jang bogo gemidedir moçang ustaya diyordu ki;''sonunda intikamimi aldim ama nedense içime bir agirlik çöktü'' iste böyle bir adamdi jang bogo düsmanin ölümüne bile üzülüyordu...

Hep aklimda kalan sahnelerden biridir, 25. bölümün sonlarina dogru Jang Bogo Chae Ryung'un yanina giderek lütfen beni kalbinizden silin der, Chae Ryung sasirmistir ve jang bogo'ya minnet duyar onu yeniden uyandirdigina inanir ve jang bogo'nun Elbet bir gün ona dönecegine inanir...

JB- Lütfen beni kalbinizden çikarin

JB- Kendinize sadece sizi sevecek birini bulmaniz daha iyi olur

CR- Evet biliyorum, henüz jang Hwa'yi unutmayi basaramadiniz,

CR-
Ama beni degistirdiniz, sayenizde bir is kadini oldum, hatta hayatimda ilk defa biri için dikis dikmek istedim...

CR- Yillar geçipte anilar soluklasinca, kalbinizde de benim içinde küçük bir yer açilacak buna inaniyorum ve o güne kadar sizi bekleyecegim

CR- En büyük istegim yüzünüzün yeniden sevinçle isildadigini ve gülümsediginizi görebilmek...
(26-05-2009, Saat: 2:14)myyourself yazdı: Hep aklimda kalan sahnelerden biridir, 25. bölümün sonlarina dogru Jang Bogo Chae Ryung'un yanina giderek lütfen beni kalbinizden silin der, Chae Ryung sasirmistir ve jang bogo'ya minnet duyar onu yeniden uyandirdigina inanir ve jang bogo'nun Elbet bir gün ona dönecegine inanir...

CR-
Ama beni degistirdiniz, sayenizde bir is kadini oldum, hatta hayatimda ilk defa biri için dikis dikmek istedim...

CR- Yillar geçipte anilar soluklasinca, kalbinizde de benim içinde küçük bir yer açilacak buna inaniyorum ve o güne kadar sizi bekleyecegim

CR- En büyük istegim yüzünüzün yeniden sevinçle isildadigini ve gülümsediginizi görebilmek...

Evet burayi hatirladim. Burasi da çok güzeldi... Alkis

Birde Yeom Yang ve Jang Hwa bir çadirda birbirlerini sevmekle ilgili birseyler konusuyorlardi. Kaçinci bölüm hatirlamiyorum. Ama oradaki sözlerde çok hosuma gitmisti.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(26-05-2009, Saat: 2:14)myyourself yazdı: Hep aklimda kalan sahnelerden biridir, 25. bölümün sonlarina dogru Jang Bogo Chae Ryung'un yanina giderek lütfen beni kalbinizden silin der, Chae Ryung sasirmistir ve jang bogo'ya minnet duyar onu yeniden uyandirdigina inanir ve jang bogo'nun Elbet bir gün ona dönecegine inanir...

CR-

aglayarak yanindan ayrilmisti. O ani daha dün gibi hatirliyorum, çok farkli bir durum insanin askina karsilik bulamamasi. karsiliksiz sevgi insani olgunlastirir.
birde yeum yang kendisini öldürmek isteyen suikastçiyi yakaladiginda yanindaki adam ona dediki:
-efendim neden onu öldürmediniz?
-eger benden bagislanma dileseydi onu öldürürdüm.

bu önemli bir söz bence, birisi düsmanin bile olsa eger mertse korkacak birsey yoktur.Her zaman kaypak ve dalkavuklardan zarar gelir.
(26-05-2009, Saat: 2:26)le_chen_woo yazdı: birde yeum yang kendisini öldürmek isteyen suikastçiyi yakaladiginda yanindaki adam ona dediki:
-efendim neden onu öldürmediniz?
-eger benden bagislanma dileseydi onu öldürürdüm.

bu önemli bir söz bence, birisi düsmanin bile olsa eger mertse korkacak birsey yoktur.Her zaman kaypak ve dalkavuklardan zarar gelir.

Evet Baek Kyung için bu sözleri söylemisti ve Baek Kyung'un Yeom tarafindan öldürülen efendisine olan bagliligi Yeom'u çok etkilemisti sonra da sonuna kadar Dae Chi gibi ikiyüzlülük edip birakmadi Yeom'uAglaelsalla

(26-05-2009, Saat: 2:19)Melissaa yazdı: Birde Yeom Yang ve Jang Hwa bir çadirda birbirlerini sevmekle ilgili birseyler konusuyorlardi. Kaçinci bölüm hatirlamiyorum. Ama oradaki sözlerde çok hosuma gitmisti.

http://www.youtube.com/watch?v=3E_Li9ZQw...annel_page

Bu videodaki diyaloglar acaba?Biggrin
Yeum :Bana Çungaya asker göndermeyeceginize söz vermistiniz!..
Vali :Haha senin daha akilli oldugunu sanirdim yeum gerçekten bu sözüme inandinmi?
Yeum :.....

Bence dizide namertligin ne anlama geldigini gösteren en iyi repliklerden birisiydi.
(26-05-2009, Saat: 2:32)Ho Min yazdı:
(26-05-2009, Saat: 2:19)Melissaa yazdı: Birde Yeom Yang ve Jang Hwa bir çadirda birbirlerini sevmekle ilgili birseyler konusuyorlardi. Kaçinci bölüm hatirlamiyorum. Ama oradaki sözlerde çok hosuma gitmisti.

Evet canim kastettigim çadirli sahnelerdeki videolardan birisi buydu.. Çok tesekkür ederim bulmussun. Alkis
Kaçinci bölümmüs ki bu? Bölüm numarasi yazmamissin youtube da.. Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(26-05-2009, Saat: 2:32)Ho Min yazdı: http://www.youtube.com/watch?v=3E_Li9ZQw...annel_page

Sanirim bu sahneyi on bes yirmi defa izlemisimdir...
Keske biran önce gidini daha önce deseydinSmile
(26-05-2009, Saat: 2:44)Melissaa yazdı:
(26-05-2009, Saat: 2:32)Ho Min yazdı:

Evet canim kastettigim çadirli sahnelerdeki videolardan birisi buydu.. Çok tesekkür ederim bulmussun. Alkis
Kaçinci bölümmüs ki bu? Bölüm numarasi yazmamissin youtube da.. Biggrin

22.bölümBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi