yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler İmparatoru Hakkındaki Düşünceleriniz
ya denizler imparatoru trt de tekrar yayinlanmaya baslamis. bugün gördüm. ama biraz geç kalmistim galibaSad bugün kaçinci bölüm verildi? haftaiçi hergün mü verilecek? bilgiledirirseniz sevinirim...
daha yeni basladi 3. bölümüdü bugün evet hafta için 13:30 gibi basliyor
kiday baksi tesekkürler
keske tatilin basinda baslasaydi okul açildigi zaman izlemek zor olacakSad
Gerçekçi bir dizi. Izlerken yazilmis bir senaryonun varoldugunu unutuyorum...
KELİMELER HERKESİN MALIDIR, CÜMLE YALNIZ YAZARIN...
(21-09-2009, Saat: 17:06)Song Ji Hyo yazdı: herseyyiyle çok etkilendim dizi çok güzel hayati anlatan gerçek bir aski anlatan bir dizi Onay

bence de.gerçekten söz edildigi kadar varmis. ben merak edip son bölümün yorumlarina baktim Aglaelsalla sonunu bilsem bile izlemedim ve o olaylara kadar gelisen olaylari bilmiyorum bu yüzden heycanla bekliyorum her bölümü Alkis yanliz okul açiliyo çok seviniyorum bu konu gelio aklima üzülüyorum ama ben alistim azicik daha erken kalkar izlerim Biggrin bu arada 2 bölümü izleyemedim :/ 10. bölümü netten izlicem bugünkü bölümü yarin sabah izlerim
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

en çok içinde gerçek bir ask var ama kötü yani suki okullar açilinca seyretmem zorlasçak bende sabah erken kalkçam sanirim Smile o kadar güzelki dizi hayraniyim favori dizim BiggrinOnay
Süper bir dizi bayildim
evet güzel olmasina güzel ama artik okul yüzünden izleyemicem keske biraz daha geç oynasa 04:00 gibi Smile
Ilk bölmünden bu yana hayranlikla izledigim
hayatin aci,tatLi herseyini iliklere kadar hisettiren,
Konusuyla oyunculariyla herseyiyle dört dörtlük bir dizi..

Smile
çok güzel ve insanin içine isleyen bir dizi..Smilezaten yeoum yang'imi da çok seviyorum...Opucuk artik sabahlari kalkip izleyecegim ama olsun deger...Biggrin

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi