yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler İmparatoru Hakkındaki Düşünceleriniz
Izledigim ilk Kore dizisi ve en sevdigi Kore dizisi. Ibret alinacak o kadar çok sey var ki...
bu güne kadar beni en cok etkileyen dizi.cok sevdim.maalesef tekreri yayimlanmiyor
denizler imparatoru benim içinde diger tarihi dizilerden daha ayri bir yeri var.
heyecanli sürükleyici.Onay
ama bana diziyi sevdiren yeom yang gibi karakterin dizideki varligi oldu.
dogruyu söylemek gerekirse bana diziyi yeom yang izletiyordu Smile
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
çok güzel bir diziydi ve dizide ask ayrilik savas ve daha birçok konu bir arada islenmisti beni gerçekten çok etkiledi herkesin izlemesi gereken bir dizi bence daha ne anlatayim ki tek kelime ile sahane bir dizi 1 numara ve oyuncular da rollerinde çok basarili ve çok gerçekçi oynuyorlar

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Denizler imparatoru'nu izlemeden önce diger tarihi dizilere benzer bir dizi oldugunu düsünüyordum,ama çok sira disi özel bir yapit oldugunu gördüm.Dizideki duygusal replikleri,atmosferi bir dizi disinda hiç bir dizide bu kadar mükemmel islendigini görmedim.

Sadece duygudallik mi,ask nefret,dostluk,entrika,sahtekarlik,hirs ve daha nicesi...

Dizide beni en çok üzen diziyi izlememde en büyük etken Yeom Yang gibi hos bir karakterin yeri geldiginde acimasiz bir karaktere dönüsmesi oldu.Jang bogo'ya olan nefreti masum insanlarin canina kiymasina neden oldugu gibi kendi hayatini da mahvetti.Bu kadar mükemmel yeteneklere sahipken janguwa gibi anlamsiz bir saplanti ugruna kendini harcadi,jang bogo gibi harika bir adami harcadi.Dizinin mükemmeligi konunun kendisinden degil etkili bir sekilde sunumundan kaynaklaniyor bence.Yoksa hikayemizln sonu çok hazin,güzel islenmese galiba bizim i.in bukadar anlamli olmaz.Jumong'dan sonra izledigim en iyi dizi film diyebilirim.Jumong gibi bu tarihi dizimizinde yeri bende özel olucak...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Ben diziyi izledim Kore hayrani oldum..
Ben daha yeni izledim diziyi Gozlukgulmek çok güzel bir diziydi ama hep iyiler öldü yaa :S:S
Bir efsane..

Denizler İmparatoru
çok güzel bir diziydi insallah trt tekrar yayinlar.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi