yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 6. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
aah bu bölüm çok heycanli bir yerde bitti....
gumbo ve yona ne yapicak ????..
usta da öldü artik onlarin arkasinda onlari kurtaracak bir güçte kalmadi...
hep junghwa nin abisi yüzünde ...
bakalim 7. bölümde neler olucak....??
tam yerinde bitti :'((çok merak ediyorum yarini...Junghwa'nin abisi ne ara gördü ustayida Madam Yamiye geldi söyledi Ofkeli
[Resim: qt17d.jpg]
❤❤I love Lee Min Ho❤❤

çok güzel bi bölümdü ya jung hwa ve gumbo sarildigi sahne çok güzeldi.. ya bencede yakalanmasi gerçektende kötü oldu..acaba jung hwa ne yapcak acaba ?
bari kötü bisey yapmasalar ya ? yarin ki bölümü merak ediyorum ne olcak acaba? :SBiggrin
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
ama ya olmazki bölümmü beni izledi ben mi bölümü anlamadim Sad dolma sararken bizimkilerde bir çene bir çene filmi dögru düzgün izleyemedim bile Sad neyse artik özetlerle idare ederim ama Yeom yangin Jung hwa'yi kurtarma seklini bu sekilde düsünmemistim bir tasla 3 kus vurmus oldu oppa
hemen yorumlara baslayalim. Biggrin az önce izledim 6. bölümü. çok güzeldi. insallah kurtulurlar. benim merak ettigim Junk Hwa'ya ne olacak. gecenin bir yarisi ormana gidecek ve çatismanin içinde bulacak kendisini.yarin gelse de 7. bölümü izlesem.

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Yeom Yang sen çok yasa :atkilinc: Yeom yang sen çok yasa :atkilinc:
Hem isleri kendi aleyhine çekti, hemde Jang hwa'yi baskente gitmekiten kurtardi. Her ne kadar patronuna baska neden söylemis olsa da bence ilk nedeni Jang hwa idi.
Yeom Yang'in kötü oldugu halde neden bu kadar sevildigini anlamaya basliyorum. Aslinda yaptigi is kötü ama özünde kötü bir insan degil. Eger öyle olsaydi bugün Jang bo'yu öldürürdü. Hem kendisini takip ettigi için, hemde sevdigi kadinlar birbirlerine asik olduklari için hirsa kapilip yapabilirdi. Ama yapmadi Opucuk

Yona ve Jang bo nasil kurtulacak bilmiyorum Saskin Zavalli jang hwa'da bulusma yerine gelecek ama onu bulamayinca Jang bo'nun vazgeçtigini düsünecek belki de Aglaelsalla

Yona çok sevimli yaa, Chang usta'nin (dogru hatirliyorumdur umarim) ölmedigini ögrenince aglarken çok tatliydi Biggrin
ben de trt de yeni izleidm yani diziyi bastan beri izliyorum ilk defa izleyisim ama cok güzzel bir seneryo oldugu belli oluyor yeom yangi geçen bölüm tanimistim gerçekten de efsane prensteki gibi çok güzel sanatlari ver ...

so nun hocasi bu bölumde öldu buyuk bir oranla ona çok üzüldüm acaba bir dahaki bölumde so nun sevgilsi (adini su anda unuttum) o bulusacaklari yere gelecek mi yoksa yakalancak mi sayet yakalanirsa ceza verecekleri kesin gözuyle bakiliyor

so nun ve arkadasinin durumu da kritk ama gene umutlar yeom yang da kopacak galiba

benim dizi hakkinda görüslerim bunlar...
Jung hwa kurtuldu yasasin Biggrin

Ustayla yeniden karsilasmalarina sevinmistim, pek iyi bir karsilasma olmadi ama yine de sevindiriciydi. Özellikle Yona'yla görüsmeleri çok güzeldi Biggrin Ustanin sonunun öyle olmasina üzüldüm Sad ..

Jung hwayla sarildiklari an çok güzeldi Smile Yeom Yang yine onlari beraber gördü... Yeom Yang için de kötü bir durum olsa gerek...

Kisaca bu bölüm de yine çok güzeldi Smile
Yarinki bölümde nasil kurtulacaklarini merak ediyorum yine... Smile
çok heyecanli bir bölümdü çok güzeldi .......Onay
izleyemedim bugün... Aglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi