yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 51. Bölüm (Final) / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Bu da son bölümün son sahnesinin anisina.................

[Resim: 37.jpg]
[Resim: 38.jpg]
[Resim: 39.jpg]
[Resim: 40.jpg]

Bu çalismayi ireneduran adli arkadasimiz yapmisti daha önceden bende ekliyorum..........

[Resim: 000000000000000000000000000000.jpg]
Hakkınızı helal edin. ~
tek kelimeyle HARIKA Biggrin
Will u be there?
tekrar Tesekkür ederiz Tugba...
O sözleri çok aramistim çok saolBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
[Resim: karizzmarc4cy0rv11ss7.jpg]

Aşk ayrılınca üzülmezsen bitmiş demektir
Not_i 
Gönül istemezdi bu yorumu yazmayi.....Hemde hiççççç......  [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  

.............................................
Yeum agir agir çikarken merdivenleri,içinde besledigin o kini,elide sakladigin o hançeri,yenik düsdügün o lanet olasi kaderini,artik yeter diyerek baktigim o gözlerin nasil bakti Jang-Bogo'ya öyle he[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]   Nasil düsündün onu öldürmeyi....
Artik Kim Yang da hazir,ChungHea'yi isgal için dört göz bekliyor...
Ah Jang-Bogo bi kez olsiun,bi kezzzzzzzzzzzzz oolsunnnn dinleseydin Yona'yi ne olurdu sanki??  [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  
Sana yaninda kalayim diyor ve sen hala o seytana güvenip ''Benim için endiselenmene gerek yok...''diyorsun.... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  Sen herkesi kendin gibi iyi niyetli mi saniyorsun[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]    Ah Chae ah...Içine dogdu biseyler,ortalarda dolaniyorsun...Sana da herseye de yazik olacak.. [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  
Jang-Bogo Yeum'a öyle güvenle yaklasiyorsunki,öyle güveniyorsun ki ona,karsinda bir katilin oldugunu unutarak dost saniyorsun onu..[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]    

Artik jang-Hwa'da ChungHea'da...Ama geç kaldin melek yüzlüm...Yetisip kurtaramayacaksin sevgilini... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  

Yeum artik hayalin kalmadigini söyledin Jang-Bogo'ya..Ne yapacagini bilmiyorsan gücün önemsiz oldugunu söyledin..O da sana istemedigin giysini çikarmani söyledi..Bu laftan bile onun o iyi niyetini görmezden geldin...Ve sen..''Saraya savas açmayin..''dedin..Iste o andan sonra hersey basladi...Jang-bogo sana sert bi gözle bakti...Ama senin demenle olacak is mi bu??Saraya karisma,savas açma,adam yollama,Kim Yang ile uzlas....da da.....''Sana gelecek tek cevap vardi onun da söyledi zaten JBG....''Yeter artik..''Ve Yeum Yang seni sana anlatan,hayatini özetleyen cümleyi o an duydun iste...''SEN BUNCA YILDIR BIR KEZ BILE VICDANININ SESINI DINLEMEDIN...YALNIZCA KARSINA ÇIKAN GÜÇLÜ INSANLARA BOYUN EGIP SENDEN ISTENENI YAPTIN..BU YÜZDEN KAZANDIGINI SANSANDA KAYBETTIN...''nokta,bitti...
''Bu savasi engelleyemezsem sizi öldürmek zorundayim...''
''Bir hançerle ölmeye hiç niyetim yok...''yok mu gerçekten Jang-Bogom ha yok mu..??][Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]   Ama madem yoktu niye bir hançerle veda edeceksin he...
Iste senin dost bildigin,güvendigin insan sana o ançeri sapladi bile....''Neden....neden....neden....neden...??'' diye son sözlerinle ona sorarken o gözyaslarin bir bir dökülürken sana elveda diyorum......Artik sadece ryhyn ChungHea'yi koruyacak...Güle güle Gunbo,güle güle Jang-Bogo.... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Yetisemedin Jang-Hwa,söyleyemedin sevgiline olacaklari...Simdi Yona,dostunu,arkadasini,kardesini hayatini ligme ligme paylastigin o insani kaybettin...Gözlerinin önünde yere yatmis duruyor...
''Sooooo,hayirrrrrrrrr,hayirrrrrrrrrrrrrrrr.........''
Melek yüzlü sevgili,askin karsinda...Ona beni unut derken çektigin aciyi,simdi de o sana diyor belki..Hemde ebediyyen...Onu nut...[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]   
Usta sorma,bilme daha iyi...''Neler oluyor,neler oluyor dedim?''
''Genel vali.....''Soooo,Sooooooooooo[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Pis yaratikkkkkkkk,seytan Kim Yang...Simdi iç.in rahat etti...Lanet pislik...
Chae çikma disari,sorma sevdigini...''Neler oluyor cevap verin komutan..''
''Hanimefendi....''
''Lütfen çekilin..''.
.......Ve gördün,o gül yüzün hayatta en sevdigin insani cansiz görünce nasil gözyaslariyla daglandi.. [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  
]  Eee Yeum artik bos bos dolasman ne geri getirecek...?Kim Yang'in saldiracagini duyunca niye sasirdin??Sanki o adammis gibi niye soruyorsun ona..''Bana verdiginiz söz ne olacak??''
''Gerçekten verdigim söze inandin mi??''.
..Evet Yeum,inandin mi?Herkesi Jang-Bogo gibi adam mi sandin...O seytanin sözünü tutacagina mi inandin..?Simdi o aklin yerine geldi mi??Simdi geçmise dönüp ben ne yaptim dedin mi???????????Bak sadik hizmetkarin bile sana sirt çevirdi..Alçak Dae Chi...
Iste bir inanç...Iste asilligin gösterisi...Usta'nin askerlere söyledikleri,o onurlu durusu iste...
''Hepimiz genel valimizin nasil bir insan oldugunu çok iyi biliyoruz...Amaçlarimizda onun intikamini almak da görevimizdir..Ve bunuda yapacagiz..Simdi o onurlu adam adina,genel vali Jang-Bogo adina Chung-Hea jin'i savunma zamani..!!Gidip düsmani yok edecegiz..''Ve onurluca savasiniz iste basladi...
Yeum artik eskiyi,JBG'nin dediklerini düsünüp aklini basina almana gerek yok...Giden gitti...Senin en iyi sadik hizmetkarin seni o iplerden kurtardi...Simdi yine askinin pesine düs...
Yonaaaaaaa,nasil yaraladilar seni...O kola nasil degdirdiler kilici...??Keske sadece bu yarayla kalsaydin...Keske...
Ve cenaze...O güm güm sesleri kalbime kalbime isledi...O aziz ruhun ChungHea jin'i hep koruyacak...Simdi sonsuza dek ELVEDA....
Jang-Hwa,unut beni derken sevgiline verdigin aciyi hatirla...Çektigin onca çileyi,aciyi,hasreti,özlemi,herseyi...Artik sana elveda diyen biricik askini ugurla...Eskiyi hatirladin ve beni yaktin... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Bae,bu onurlu davranisin gerçekten çok güzeldi...Yeum sana arrtik efendisi olamayacagini söyledi ama sen,diz çöküp ona bagliligini gösterdin...
Jang-Gil Yangzi'ye gidecegini söylerken,JBG için dedigi sözler,birden asaya düsen bakislar ve pat diye giren müzik.... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] Chae'nin ona verdigi cevaplar,hersey hersey bir gözyasi...
Yona bir bebek çocuk misali Usta'nin yanina gelip ona sarap geirmesi çok harika bir sahneydi..O sözleri bana çok dokunmustu...Ve yine dokundu...
Yona:''Ne düsündügünü sorabilir miyim?...Bak ne getirdim..En sevdigin saraptan..Aklima at çiftligindeki günlerimiz geldi,bende bunu yapayim dedim..Begenecek misin bilmiyorum..''
Usta:''Harika!!Böyle bir yetenegin oldugunu bilmiyordum...Gerçekten harika olmus..Yona:''A dur dur agir ol biraz reis..Bedava diye hepsini içme..Rica etsem sende bana kiliç yapar misin??[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Gerisini yazamayacagim dayanamiyorum... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
At çiftliginde sadece Gun boo ya kiliç yapmisti Usta ve Yona'ya da kiliçda ustalasirsa yapacagini söylemisti...Simdi Yona da büyümüs bir bebek gibi ondan artik kiliç istiyor...Canim benim aglama dayanamam o gözyaslarina...[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Ve bir gün batimiyla baslayan savas...Siz büyük kahramanlar,SungPil,Yona ve Usta....Gönlünüzü,caninizi herseyinizi bu yolda feda ettiniz...O gece sizi ay isigindan çok uçusan ates kivilcimlari aydinlatti...Sung Pil,cesurca savasirken aldigin darbeler,o kiliç,ve sen herseye ragmen son nefesinde bile kilicini onlara karsi kaldirman,elveda SungPil....[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Yona Chae ve Jang-Hwa'ya burdan gitmelerini söylemek için gittiginde son kez,ölecegini bildigi için onlara veda etmesi,basini o iç yakici müzikle egmesi bitirdi geçti.. [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Yolda yakalanan Jang-Hwa ve Chae artik belki sonlarini geldigini düsünerek korkuyla baktilar etrafa...Chaem,bebek yüzlüm bebegini alip son son sikica sarildin...Ama o kilica engel olamadi kimseler...Jang-Hwa seni ise yine Yeum kurtardi..Chaem,iste veda vaktin,artik sen de gidiyorsun..Ama gitmeden Jang-Hwa ya iki lafin var..Ki bitirdin beni...
''Yasadiginiz acilar beni ne kadar üzdü bilemezsiniz...Ah,ne olur bebegime iyi bak olur mu??''Elveda Chae... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Artik bitiyor,tek tek elveda diyorsunuz...Siz sadece ikiniz..Yona ve Usta..Etrafinizda onlarca askere karsi inançla savastiniz,fakat......Yona seni çok seviyorum canim...O gözlerin,o yaralar içindeki yüzünle bize veda ettin...Usta,bir kiliçla bin kilici alt ettin..Sana da bu yakisirdi..Elveda.... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]
Ve de son olarak Yeum..Kalbini kullandigin tek sey olan askin yine seni sürükledi..Jang-Hwa'nin pesinden kostun...Bae Kyung diye bagirdin fakat kurtaramadin...Sevdigin kadini korudun,simdi yalniz basina ölümele savasiyorsun...Bedenine saplanan onca oka ragmen tin bile demiyorsun...Ama dedigini yapiyorsun...Kalbinde Jang-Hwa'nin askiyla ölüme gidiyorsun..Hani bu sayede mutlulugu bulacagini söylemistin ya,umarim mutlu olursun..Bir tek sen de olsan mutlu olman dilegiyle..Sevdigin kadinin gözlerinin içine bakarak veda ediyorsun...Elveda yeum... [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif][Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  
Artik bebegi kucagina aldin melek yüzlüm...Jang-Hwa,
''Çok uzun zaman önce Sayang Adasin'da bana  bu muhtesem güzellikteki denizin aslinda hüzün ve keder oldugunu söylemistin...Belkide yüreginde tasidigin,bu keder denizinin dalgalari kiyilara vurdukça bizim askimiz hüzün ve keder tasidi..Sulari geri çekildikçe de bizi birbirimizden uzaklastirdi..Simdi,seni yolcu ediyorum sevgilim..Kendi açtigin yollardan en uzak denizlere git...Hep özledigin kiyilarla kucaklas..Ben de ömrümün sonun kadar yüregimde paylastigimiz günes isigini,ChungHea'nin kumlarini,beyaz çakil taslarini,ve senin anilarini tasiyacagim..Aldigim her nefeste seni düsünüp,senin özleminle yasayacagim..

BEBEGIM ÜZERINDE BULUNDUGUMUZ DENIZ YOLUNA ÇOK IYI BAK..BIR GÜN YINE BU YOLDAN DOGDUGUN YERE DÖNECEKSIN....''          
            _________________SON____________________
                       Elveda Denizler Imparatoru.....
[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]

[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif][Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]  [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]

[Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif] [Resim: sad26uf4.gif]

Denizler İmparatoru
[Resim: sad26uf4.gif] ahhhh ahhh süper bir diziydi yaa
YA NAPTIN SEN YA TAM UNUTTUM DERKEN JBG NUN ÖLÜMÜNÜ CHUNGE YI TEK BASINA SAHIPSIZ BIRAKTIGINI SIMDI YINE IÇIMDE....JBG ÖLÜM SANA HIÇ YAKISMADI....
SAOL S.ECRIN BU SÖZLERIN HAYATIMIN SONUNA KADAR AKLIMDAN ÇIKMAYACAK..ELVEDA JBG...
BU ANLAMSIZ BU YAGMUR ISLEMEZ KARANLIKTA GARIPLIGINE YAN YAN YÜREK YAN GITTI GIDEN ....GITTI GIDEN....
nihan yazdı:YA NAPTIN SEN YA TAM UNUTTUM DERKEN JBG NUN ÖLÜMÜNÜ CHUNGE YI TEK BASINA SAHIPSIZ BIRAKTIGINI SIMDI YINE IÇIMDE....JBG  ÖLÜM SANA HIÇ YAKISMADI....
SAOL S.ECRIN BU SÖZLERIN HAYATIMIN SONUNA KADAR AKLIMDAN ÇIKMAYACAK..ELVEDA JBG...
BU ANLAMSIZ BU YAGMUR ISLEMEZ KARANLIKTA GARIPLIGINE YAN YAN YÜREK YAN GITTI GIDEN ....GITTI GIDEN....

Sezen Aksu ne kadar da güzel açiklamissin Nihan sagol canim....

Sibel sende duygu ve düsüncelerini çok güzel açiklamissin gerçekten tesekkür ederiz canim...Sad
Hakkınızı helal edin. ~
Keske o yorumu yazmamis olsaydim...SadSadSad

Denizler İmparatoru
hahahaha neden?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi