yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 51. Bölüm (Final) / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Her seyin bir anda alt üst oldugu bir bölüm, ya neden mutlu sonla bitirmediler anlamam kiSadSad
yaa evet hilalcim jang bogo'nun chunge jin i nasilda yikildi SadSad
Will u be there?
tüm iyilerin öldügü tek diziydi
HERKESE HÜKMEDEN KUVVETLİ OLUR,KENDİNE HÜKMEDEN KUDRETLİ OLUR....
rüzgar gülü yazdı:tüm iyilerin öldügü tek diziydi

Bence de tek diziydi...
homin yazdı:

Bence de tek diziydi...

istista jang hwam Sad
o kalmisti bir de jang bogo nun oglu Sad
Will u be there?
yeomcular kusura bakmayin bence bütün günahlar yeomunSadama hakettigi sekilde öldü iyide oldu janghwa onu hiç sevmediki ask manasinda onun tek aski jang bo goydu. ve yeom onu sevmedigini bildigi halde sürekli onu kendinin yaninda tuttu. kendisine güvenen bir insanida sinsice hançerledi eminimki adil bi dövüs olsaydi jang po go ölmezdiSadlanet olsun yeoma ama zaten öldü çok kötü bi sekildeSmile janghwaya bakarak öldü ama gülümseyemedi dedigi gibi hem janghwa da ona çok aglamadi üzüldü ama acidi bu bakimdan yani. ama jang po go için söyledigi son sözler ortada. hem yeom ondan sonra öldü ama onu düsünmedi gumboyu düsündü ve o can havli sirasinda da küllerini hep yaninda tasidi korudu ask budur! küllerini atarken söyledigi sözler se zaten onu hiç unutmadiginin ve unutamayacaginin kanitidir. gerçekten onu çok sevdigini bu sözleriyle daha iyi anladim. janghwa yalniz jangpogoyo sevdi ve bu büyük bir ask. ölümsüz ask. zaten janghwanin son sözleri rahatlatti beni yoksa gerçekten çok üzülürdümSad jangpogo ve janghwa ruhlariniz beraber olsun ki eminim öyle!Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Choi Sujong yazdı:
homin yazdı:

Bence de tek diziydi...

istista jang hwam Sad
o kalmisti bir de jang bogo nun oglu Sad

Evt Haklisin ONlarda Ölseydi dayanamazdim
""Kil Yong Woo,hajin,sul pyong,Chae Jung Ahn,Usta,Yonave Jang Bo Go Sadece Bunlari Hatirlaya Bildim... Iyilerden
lady seo yazdı:yeomcular kusura bakmayin bence bütün günahlar yeomunSadama hakettigi sekilde öldü iyide oldu janghwa onu hiç sevmediki ask manasinda onun tek aski jang bo goydu. ve yeom onu sevmedigini bildigi halde sürekli onu kendinin yaninda tuttu. kendisine güvenen bir insanida sinsice hançerledi eminimki adil bi dövüs olsaydi jang po go ölmezdiSadlanet olsun yeoma ama zaten öldü çok kötü bi sekildeSmile janghwaya bakarak öldü ama gülümseyemedi dedigi gibi hem janghwa da ona çok aglamadi üzüldü ama acidi bu bakimdan yani. ama jang po go için söyledigi son sözler ortada. hem yeom ondan sonra öldü ama onu düsünmedi gumboyu düsündü ve o can havli sirasinda da küllerini hep yaninda tasidi korudu ask budur! küllerini atarken söyledigi sözler se zaten onu hiç unutmadiginin ve unutamayacaginin kanitidir. gerçekten onu çok sevdigini bu sözleriyle daha iyi anladim. janghwa yalniz jangpogoyo sevdi ve bu büyük bir ask. ölümsüz ask. zaten janghwanin son sözleri rahatlatti beni yoksa gerçekten çok üzülürdümSad jangpogo ve janghwa ruhlariniz beraber olsun ki eminim öyle!Smile

tamam dizi çok hostu,güzeldi,harikaydi ama bir diziye kendinizi bu kadar kaptirmayin..sonuçta dizi oyuncularida normal karakterler..ayrica böyle lanet olsun yeoma gibi sözlerde bence size yakismiyor ..ve yine ayrica hiç bir insan böyle ölmeyi hak etmez bence bir daha ki sefere bunu göz önünde tutarak konusun..

İmzan bir sayfadan büyük !
Bu diziye yakisir bir sondu.Belki mutlu sonla bitseydi bu kadar beyenilmezdi.Benim çok hosuma gitti.Dizi bittinginde iste budur dedim kendi kendime ...
axi_gheysa yazdı:
lady seo yazdı:yeomcular kusura bakmayin bence bütün günahlar yeomunSadama hakettigi sekilde öldü iyide oldu janghwa onu hiç sevmediki ask manasinda onun tek aski jang bo goydu. ve yeom onu sevmedigini bildigi halde sürekli onu kendinin yaninda tuttu. kendisine güvenen bir insanida sinsice hançerledi eminimki adil bi dövüs olsaydi jang po go ölmezdiSadlanet olsun yeoma ama zaten öldü çok kötü bi sekildeSmile janghwaya bakarak öldü ama gülümseyemedi dedigi gibi hem janghwa da ona çok aglamadi üzüldü ama acidi bu bakimdan yani. ama jang po go için söyledigi son sözler ortada. hem yeom ondan sonra öldü ama onu düsünmedi gumboyu düsündü ve o can havli sirasinda da küllerini hep yaninda tasidi korudu ask budur! küllerini atarken söyledigi sözler se zaten onu hiç unutmadiginin ve unutamayacaginin kanitidir. gerçekten onu çok sevdigini bu sözleriyle daha iyi anladim. janghwa yalniz jangpogoyo sevdi ve bu büyük bir ask. ölümsüz ask. zaten janghwanin son sözleri rahatlatti beni yoksa gerçekten çok üzülürdümSad jangpogo ve janghwa ruhlariniz beraber olsun ki eminim öyle!Smile

tamam dizi çok hostu,güzeldi,harikaydi ama bir diziye kendinizi bu kadar kaptirmayin..sonuçta dizi oyuncularida normal karakterler..ayrica böyle lanet olsun yeoma gibi sözlerde bence size yakismiyor ..ve yine ayrica hiç bir insan böyle ölmeyi hak etmez bence bir daha ki sefere bunu göz önünde tutarak konusun..

zaten sözlerim songa degil dizideki karaktere arkadasim yeom diyorum song degilSmile ve bu dizi gerçek bir hayat hikayesinden alinma bunuda ekliim. bide lanet olsun yeoma demisim ama devamini da okuyun zaten olmus demeseydimde olurmus yani haklisinBiggrin
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi