yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 5. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
çok güzel bi bölümdü ya Jung Hwa ve Goong-bo'nun karsilasmasi çok güzeldi ve duygusaldi ya hele sarkisi çokk güzeldi ya ilerki bölümdü ne olur acaba ? Biggrin
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
iki arkadasin aradaki boy farki neydi öyle ya çok komik görünüyorlardi
oyyy oyy çok izlemek isteyip izleyemeyecegim bir dizi... ama neyseki ilk yayinlandiginda izledim ama unuttum ya =(
Jang hwa'nin gidecek olmasi çok kötü Aglaelsalla Daha yeni kavustular yazik degil mi onlara ya.
Abisine de sinir oldum. Madam Jami'nin umrunda olmamasi tamam ama abisi de kiza git diyor Ofkeli Mevki için kardesini feda etmesi ne kötü.
Zavalli Jang boo ne yapacak acaba Aglaelsalla Kurtarsa bari kizi. O yapamiyorsa Yeom Yang yapsin.

Bugün Yeom Yang'in Jang hwa ve Jang bo'ya uzaktan bakmasina bende üzüldüm. (Onun yerinde Song il gook degilde baska oyuncu olsaydi degil üzülmek yüzüne bakmazdik :img-hysterical: ) Ama bu görüntüye alismamiz lazim sanirim bol bol görecegiz bu veya buna benzer sahneleri.
Jang Bo Jang Hwa'ya açikça itiraf etti sevdiginiSmile
Kizda seviyor gibi görünüyor ama Yeom Yang'a bakisi...
izleyemedim ama arkadasimin hasibenin anlatmasi ve de resimler sayesinde izlemis kadar oldum, güzel bölümdü...Onay
her zamanki gibi bu bölümüde süperdi bayildim Smile
Güzel kore dizilerinden biri daha uzun zamandir nette izlemeyi istiyodum trt sayesinde gerek kalmadi

(11-09-2009, Saat: 17:53)wiseacre_daisy yazdı: Jang hwa'nin gidecek olmasi çok kötü Aglaelsalla Daha yeni kavustular yazik degil mi onlara ya.
Abisine de sinir oldum. Madam Jami'nin umrunda olmamasi tamam ama abisi de kiza git diyor Ofkeli Mevki için kardesini feda etmesi ne kötü.
Zavalli Jang boo ne yapacak acaba Aglaelsalla Kurtarsa bari kizi. O yapamiyorsa Yeom Yang yapsin.

Bugün Yeom Yang'in Jang hwa ve Jang bo'ya uzaktan bakmasina bende üzüldüm. (Onun yerinde Song il gook degilde baska oyuncu olsaydi degil üzülmek yüzüne bakmazdik :img-hysterical: ) Ama bu görüntüye alismamiz lazim sanirim bol bol görecegiz bu veya buna benzer sahneleri.
dediklerine aynen katiliyorum...
kizin abisi sinir eti beni sirf kendi mevkisi için kiz kardesine git diyor...!!!
ama bence kiz gitmeyecek ya gumbo yada yeom yang izin vermeyecektir.
ama gumbo nun suan herhangi bir gücü olmadigi için yeom yanga güveniyorumBiggrin bence o duyunca izin vermeyecektir buna ama beli olmaz pazartesi günü görücez bakalimSmile
5. bölüm
Jang Hwa ve Gunbo uzun zamandan sonra konusuyor..

Jang Hwa: Köle olarak bir at çiftligine götürüldügünün duymustum. Buraya kadar nasil gelebildin?

Gunbo: Özel muhafizlarin komutani bana büyük bir iyilik yapti.

Jang Hwa: Ben yillardir Madam Jami’nin yaninda yasiyorum ve Chunge’deki korkunç olaylari unutmaya çalisiyorum. Ama asla unutmadigim bir sey var. Hayatta oldugumu sana borçluyum. Sana tesekkür etmek istiyordum. Ama seni tekrar görebilecegimi ummuyordum.

Gunbo: Eger siz olmasaydiniz yillar önce o adada ölmüstüm. Beni de siz kurtardiniz. Köle olmanin bütün güçlüklerine ve acilarina, at çiftligindeki onca sikintiya dayanabilme gücünü kalbimdeki sevginizden aldim. Sizi sevmenin bile benim gibi bir köle için affedilmez bir suç oldugunu biliyorum. Ama buna yildir sizi düsünmeden geçen bir dakikam olmadi.
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi