yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 5. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Süper bir bölümdüü artik büyüdülerr Biggrin
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
gerçeken süper ya 5 bölümü hele sarkisina bagirdimm ya Biggrin
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Özet için tesekkür ederiz. Alkis
Izlemeyen arkadaslar artik yarin izlerler özeti okuyup iyice meraklanirlar..
yada izleyemeyenler özeti okur Biggrin
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Rica ederim. Bu yorumlari yazmak benim için bir zevk Smile Önceki yayinlanislarindan aklimda kalani yazmistim. Ama simdi hep beraber Denizler Imparatoru'nun baslamasini beklemek daha büyük bir zevk Smile
maria özet için, sunshine resimler için çok tesekkürler Alkis
Jang hwa ile Jung bo'nun görüsecek olmasina mi sevineyim, Yeom Yang'in onlari görmesine mi üzüleyim bilemedim Saskin Yazik Yeom Yang'a 4. bölümde nasil da hayran hayran bakiyordu kiza Aglaelsalla
Tugba ve Maria, fragman,resim ve özet için tesekkür ederiz...Alkis
Elektrikler kesildi ben seyredemedim ama özetler ve resimler sayesinde diziyi seyretmis kadar oldum tesekkürlerSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Romantik bir bölümdü Hayatta kalma çabalari ve çikar çatismalari yüzünden hayatlar nasilda birbirine girdi Gumbo olmamasi gereken bir yerde Yeom yang ta ve tabi Jang hwa nin abiside Jang hwa gidiyor bunun önüne nasil geçecekler merak ediyorum Gumbo birsey yapamasada Yeom yang kesin birseyler yapar gibime geliyor Opucuk Gumbo ve yeom yangin dövüs sahneleri çok kisaydi tam kendimi güzel bir gösteriye hazirlamistimki bitiverdi Sad
yine harika bi bölümdü..

hayranlikla izledim..

Smile
(11-09-2009, Saat: 5:08)wiseacre_daisy yazdı: Jang hwa ile Jung bo'nun görüsecek olmasina mi sevineyim, Yeom Yang'in onlari görmesine mi üzüleyim bilemedim Saskin

ah ya o an deli etti beni..:Aglama:
bu nedir böyle herkes çikari için jangwa nin mahfina sebep olacakOfkeli
ister bo yapsin ister yeom ama birisi bisey yapsinAllahrazi
abisi bile kardesini peskes çekebiliyorKizgin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi