yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 31. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Bay Lee'nin adami yapti yine yapacagini...dürüstlük denen birsey yok! Simdi JBG'de bu komployu Yeom-Yang'in kurdugunu düsünecek hal bu ki onun hiç birseyden haberi yoktu...Saskin
Some of you may remember me...
valla harika bir bölümdü yeom yang kazandiBiggrin
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
ya ben izleyemiyorum okuldan eve gelinceye kadar saat 18:30 oluyor 3 haftadir hiçbir bölümünü izlemedim.
SE7EN'mm
(20-10-2009, Saat: 20:11)MYONGSUK YU yazdı: ya ben izleyemiyorum okuldan eve gelinceye kadar saat 18:30 oluyor 3 haftadir hiçbir bölümünü izlemedim.

inanilmaz bölümler kaçirdigini söylemeliyim ki gün geçtikçe daha da heyacanli oluor haberin olsun.Biggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
bu bölümde yeom yang adaletli davrandi.olmasi gereken oldu ama cundura bi kafasizlik yapip seul pyunguöldürdü

Yeum nasil Jann Hwa'nin gemisine saldirir aklim almiyor,insan sevdigi kisinin zarara ugramasini ister mi,onun gemisini yagmalar mi bana çok saçma geliyor hareketleri...
Bu arada en üzüldügüm bölümlerden biriydi çünki muhtesem kahraman Jang Bogo hayal kirikligi yasadi,askerlerini yani adamlarini kaybetti,güzel gözleri hiç durmadi devamli agladi...Hem kalbi talan oldu,yagmalandi Jang Hwa yüzünden hem de Yeum yüzünden gemi yagmalandi ve 35 kadar askerini kaybeti.Tabiii vicdan azaci çekiyordu,askerlerin ölümünden kendini sorumlu tutuyordu..
Bu bölümde jang Hwa'ya kizdim ,Ben gumbo'nun yerinde olsam ona bir tokat atardim...
Çünki hem kendine asik et hem de hiçbir sey yasanmamis gibi'' beni unut' de olacak sey mi bu ölümden beter bu sözler....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Yeum Jang gerçekten de kendi kendini Janghwa'nin gözünden düsürdü.Ama bence Janghwa bunu hakketti diye düsünüyorum.Yeum Jang eger bunu yapmamis olsaydi Janghwa Yeum Jang'in kendisine olan zaaflarini kullanacakti bence.Ah Jang-bo-go nasil oldu da böyle bir oyuna geldi çok merak ediyorum.Ama intikamini bunun acisi fena halde çikaracak.Bay Lii'nin sözlerine gülmemek için zor tuttum kendimi.''Anlasilan Yeum Jang bosuna zahmet etmis.Bilseydi senin ayagina kadar gelecegini hiçbir yere gitmezdi....'' Biraz tuhaf bir durum.Ikisi de nasil olduda hareket etmek,birbirlerini öldürmk için ayni zamani buldular.Yalniz ortada bir gerçek var ki;Jang-bo-go Changan'da olsaydi da Yeum Jang oraya sizabilirdi.Fakat Yeum Jang kampta olsaydi Jang-bo-go bu kadar kolay kampa giremezdi...Of!... Simdi gelde pazartesiyi bekle.Olacaklari bilmek beni daha da çok sabirsizlandiriyor.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Tesekkürler...Sarhos
Gozlukgulmekçok severek izledigim bölümlerden birisiydi bu bölüm,Jang Bogo'nun aglamasi ve sevdigi ,yillarca düsündügü kadindan hiç neden yokken ayrilmasi ya da ayri düsmesi beni derinden etkiledi...
yeum kazandigin sandi aslinda o kaybetti, babasi gibi gördügü kisi onun yüzünden Jang bogo tarafindan kaçirildi...Bu bölüm hareketliydi masallah denilecek türk dizilerine tas çikartacak kadar mükemmel bir diziydi...GozlukgulmekGozlukgulmekGozlukgulmek
BİR GÜLÜŞÜN MUTLU OLMAM İÇİN YETER...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi