Konuyu Oyla:
Denizler Imparatoru 31. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
27-05-2007, Saat: 10:19
ebrum harikasin bu bölmümde yeomun kötülüklerini yine görecez jangbogonun kizgin hallerini çok seviyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
27-05-2007, Saat: 12:25
Müthis bir aksiyon bizi bekliyor....O sahne de bugün ya
![]() Denizler İmparatoru
27-05-2007, Saat: 16:04
Korsanlar hapi yuttu...
![]()
27-05-2007, Saat: 16:22
bu bölümü izlemedim ama yeoma en kötü ne olabilir diye düsünüp duruyorum yeomun maskesi düser j.hwanin gözünden düser onu tahmin edebiliyorm ama baska ne olacak hiç bir fikrim yok neyse ki çok az kaldi...
27-05-2007, Saat: 17:03
Çok heyecanli bir bölüm bizleri bekliyor.Herkese iyi seyirler...
27-05-2007, Saat: 20:15
(Son Düzenleme: 27-05-2007, Saat: 20:23, Düzenleyen: arenal tasartir.)
ya of bir bölüm sonra bay seul pyung ölecek ben simdiden özülüyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
27-05-2007, Saat: 20:29
arkdaslar ben 30 bölümü seyredemedim 31 ciyide cok güzel bi bölümde hareketli arkarsde 30 bölümü anlata bilirmisiniz..
27-05-2007, Saat: 20:39
çok güzel bir bölümdü biraz üzücüydü Jangbogo nun 35 adami öldü Janghwanin 1 gemisi korsanlarin eline geçti
27-05-2007, Saat: 20:49
Bu bölümü dogru dürüst izleyemedim ama neyse...
Çok güzel basladi valla..Jang-Hwa o kadar iç açici konusuyorki,JBG bi rahatladi sormayin...Yani o sevgi sözcükleri falan...Aaaaaaaa bu kiz beni delirtecek yaw:fighting29::fighting29: ---Ben sizi çoktan unuttum...Lafa bakin yaaaa:fighting29: Bide aglamadi mi ya...O gözyaslarini hiç sevmiyorum...Kendi edip kendi çekiyor.. Jang-Bogo'nun bütün planlari alt üst oldu..Çok üzüldü canim ya..Hele o elini tahtaya vurusu yok mu?Bittim o haline ya... O saldiri çok igrençti ya...Tabi saldiri aninda ask üçgeni yine kuruldu...O kilicin siyrilis sahnesi de çok güzeldi.. Ha-Jin'e bugün çok özendim...Nasil savasti o kadar erkegin içinde intikam için..Ailesi için canim benim ya... Yeum cephesi hep ayni...Gözyaslari dolu.. Ama su sözcükleri çok hosuma gitti... --Baglandigim incecik bir umut ipi vardi,o da koptu...Beni hayata baglayacak tek seydi o..Ama kendi ellerimle kopardim..Zavalli..Ama herkes yaptigini çekiyor... Jang-Hwa haklarini kaybediyor...Çok sevdigi isi elinden kaçiracak gibi..Zavalli.. Chundra agladi inanmiyorum...Inanmadim da...SIZINLE ÖLÜME BILE GIDERIZ...dediklerinde içim gitti.. Son sahne çok iyi idi...Gelecek bölüm baya hareketli geçecek....:butch: Denizler İmparatoru |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi