13-10-2009, Saat: 15:27
Resimler için tesekkürler
Malesef bu bölümü izleyemeyecegim...

Malesef bu bölümü izleyemeyecegim...
Denizler Imparatoru 27. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
13-10-2009, Saat: 15:27
Resimler için tesekkürler
![]() Malesef bu bölümü izleyemeyecegim...
13-10-2009, Saat: 15:37
az önce netten izledigim bir bölüm oldu.tesekkürler trt diyorum ne diyim bizi diziden etti
![]()
13-10-2009, Saat: 17:28
arkadasalr dizi saat 5 e alinmis haberiniz var miydi 15.50 deniyordu ama
Yeom'u sonunda görebildik. O siyah maskenin ardindaki güzel karizma yüzü ve melek gibi kalbi de..
![]() Keske Bay Lee'nin tek bildigi sey korsanlik olmasaydi. ![]() Jang hwa yokken ne güzeldi. Simdi ortaya çikacak herkese de aci çektirecek. Isin kötü yani da Gumbo'dan uzakta falandi ama görüldügü gibi bayagi neseliydi. Jang hwa'nin derdi Yeom'la galiba. ![]() ![]() Yoksa ticaretle bu kadar mesgul olup Chunge'ye Shila'ya falan gidecegine Yangzi'ye Gumbo'nun yanina gidebilirdi. Ne de olsa eski basbakan, ona yasamak istedigi hayati vermis. Öyle söyledi ya. _______
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
Yona'nin ordudan ayrilmasi iyi oldu sonuçta yanlis tarafta oldugunu anladi geç de olsa. Madam Yami bu sefer sert kayaya çarpti eski basbakanla olan konusmalari iyiydi ilk kez Madam Yami bu kadar yenik hissetmistir kendini. Chank kyum vali de olsa madamin kuklasi olmaktan vazgeçmiyor.Yeom artik kalbinin sesini dinleme bak herkes aski meski birakti güç pesinde kosuyor sen hariç.
![]()
Bugün de çok güzeldi asil heyecan bundan sonraki bölümlerde olacak bence
![]() ![]()
29-04-2010, Saat: 16:46
HELE SÜKÜR GÖREBILDIK JANG GUWA MIZI ONSUZ FILM ÇOK SIKICI IZLEDIGIME PISMAN OLUYORUM.
29-04-2010, Saat: 19:30
Dün geceki bölümde Yeom Yang'in gemide Jan Guva için dolan gözleri hüzün dolu bakislari çok etkileyiciydi.
Ayni duyguyu Jang bogoda göremedim.Gerçi bu duygusalligi Song'un kendi canlandirdigi jumong'da da görememistim.Jumong insanligi merhameti ile öndeydi Yeom'da aski ile ön planda galiba. Kötü mötü ama Song'un buradaki haline bayiliyorum ![]()
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
06-05-2010, Saat: 23:02
Yeum Jang diger korsanlarinda kamplarini yok edip kendi yanina çekmeyi basardi.Kim Wojin Madam Jami ile nasil alay edip küçük düsürdü.Madam’in yüzü birden renk degistirdi.Ah!...Ah!...Birde tuz yataklarini isletme hakkinin verildigi kisinin Janghwa oldugunu bilse…Kendisinin bütün yollarini kesmeye çalisip intikam almak isteyenin Janghwa oldugunu ögrendigi andaki yüzünü görmeye can atiyorum…Yona çok bile durdu orduda.Bence çok daha önce birakip Jang-bo-go’ya katilmasi gerekirdi.Neyse ki çok geç kalmis sayilmaz…Chae Ryeong ile Jang-bo-go’nun yanina gidebilecek…Valinin emrine karsiklik Jang-bo-go’nun limana yanasmasi ve adamlariyla karaya çikmasi çok büyük bir cesaret gerektirir.Eski basbakan Kim Wojin’in de bu haberi alip limana gitmesi duruma el koymasi çok güzeldi.Jang-bo-go ise yaptigi konusmasinda,söyledigi sözlerde çok içten,samimi ve çok etkileyiciydi...Kim Wojin Jang-bo-go’dan çok etkilendi.Üstelin basbakanligi birakmis olmasina ragmen ülkesiyle hala ilgili oldugunu da bu durma el koyarak herkese gösterdi….
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|