23-04-2007, Saat: 12:17
Hadi bakalim hayirli olsun Begümcüm
Eniste geliyor bu bölümde
Mo-Jincik geliyor yasasin
Çok tatli bise ya..Allah sahibine bagislasin(Begümüme
)

Mo-Jincik geliyor yasasin

Denizler İmparatoru
Denizler Imparatoru 27. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
23-04-2007, Saat: 12:17
Hadi bakalim hayirli olsun Begümcüm
![]() ![]() ![]() Mo-Jincik geliyor yasasin ![]() ![]() Denizler İmparatoru
25-04-2007, Saat: 18:22
jangbogo ve yeoum-jang in daha da cok birbirine düsman olacagi bölümler geliyor cok yakinda iste o bölümlerde ben daha cok bagalandim diziye
![]()
28-04-2007, Saat: 10:53
Moo-jin hayranlari için daha özel bir bölüm (en çokda Begüm için
![]()
29-04-2007, Saat: 1:06
ya ben bu bölümde en çok jangbogonun elbisesinin kolonu yirtigi yerde duydulandim konusmasi hepsi harikaydi
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
29-04-2007, Saat: 13:44
Öncelikle güzel bir haber Sunça'nin oglu olmus
![]() ![]() Bu bölümde JBG'ye kizdigim bir nokta oldu..''Madam Yami'ye karsi zafer kazanamayacagimin farkindayim.''dedi ve beni sinir etti..Böyle bir yenilgi cümlesi beklemiyordum ondan.. Karaktersizin teki olan Chundra ise adam öldürürken bile sinir bozuyor ya..Bi kerede kiliç geçirmiyor da adami alip karnina basiyor ya..Chang Kyum cephesi daha beter tabi...Madam oyuncak yapmis onu...Oynatiyor resmen... Bu bölümde Jang-Hwa çok güzeldi...Ona da bayildim..Artik Madam'in rakibi oldu...Mo-Jin de geldi..Gözümüz gönlümüz açildi ya... Yona için çok üzüldüm..Zaten çocuk tek basina kalmis oralarda...Ha-Jin yok özlem çekiyor...Içti içti dagitti ortaligi..Yazik ona ya..Ne hallere düstü.. Bravo dedirtti Sunça...JBG ve Usta'nin akilini açti da Bay Lee'nin korsan oldugunu anladilar... Madam'in bu bölümdeki saçlari süperdi ya ![]() ![]() Bu bölümün en güzel yeri basbakanin Madam'i rezil ettigi bölümdü ![]() ![]() ![]() ![]() SÜPER BIR BÖLÜM DAHA GERIDE KALDI... Denizler İmparatoru
29-04-2007, Saat: 15:49
bu bölüm harikaydi ama fazla birsey yazmiyacagim sadece sunu demek istiyorum kimvocingin girisi harikydi ayrica çangbogunun en sondaki konusmasi harikaydi 2.kez izlememe ragmen ayni duygulari bir daha yasadim çok güzeldi..hajinin konusmasi da çok duygusaldi..janghwa çok güzellesmis madamin en büyük rakibi oldu ama onun bundan haberi yok ne aci
![]() ![]() ![]()
29-04-2007, Saat: 16:06
yaa su bay leenin gözleri ne güzel degil mi çekik ama açik renk ela gibi çok begendim valla özellikle de bu bölümde
![]()
29-04-2007, Saat: 19:56
Jang Po Go ve Kim Woo Jing in konusmalari bni ayri ayri bitirdi...Kim Woo Jing Madam i öyle bir asagiladi ki daha önce Madam in da dedigi gibi böylesini yapanina rastlamamistim...Jang Po Go da o etkileyici hitabetiyle farkini yine gösterdi yine aglatti bni...Jang Hwa nihayet eski güzelligine kavustu son bölümlerde gerçekten hizmetçi ya da köle gibi giyiniyordu Çok üzülüyordum
Neung Chang a da bu bölümde bayildim Madam a gerçekten asik olduguna ikna oldum Acaba en sadik olarak Bae Kyung u degil de onu mu seçseydim Askini ölene kadar gizledi ve sadakatini devam ettirdi He bir de bnce bu bölümün en güzel lafi Madam da geldi yine...Jang Po Go bnim emrime girmeyi kabul etseydi bnim de Bay Lee gibi sadik ve essiz bir savasçim olurdu dedi..Orda Yami ye acidim nedense..Ilk defa JPG yla aralarinda farkli olaylar gelisse iyi bir tüccar olacagini düsündüm.. Ve tabi bnim için bgünün en sevdigim tek yani korsanlarima kavusmak oldu..Bay Lee nin Yeum la ada kiyisindaki konusmalari, JPG nun kalyonuyla denize açilmasi ve orda çalan müzik...Aylardir bu bölümleri bekliyordum..JPG nun bir sürü yetenegi var elbette ama bn onu daha çok denizci olarak seviyorum Yeum u da grup peçelilerle kamp basarken..Ahhhhh öyle özlemisim ki..Yazik Bay Lee nin ölümünün de yakin oldugu anlamina geliyor ama neyse..
29-04-2007, Saat: 20:40
DAE-Haeshin yazdı:Yazik Bay Lee nin ölümünün de yakin oldugu anlamina geliyor ama neyse.. Kübra canim bunda üzülecek ne var bilmem ki. Onun ölümünün yakin olmasi demek Bay Seul Pyung'un ölümünün daha da yakin olmasi demek ki bu bence daha üzücü.Nasil haince öldürüldügünü hatirlarsaniz.
Hakkınızı helal edin. ~
29-04-2007, Saat: 20:41
Dün izleme firsatim olmadi bu bölümü ama sizin yazdiklarinizdan hatirladim az çok.Gerçekten de Jang Bo Go'nun kolunu açip gösremesi ve bunun yanisira söyledigi sözler çok dokunakliydi.Sonrasinda Kim Woo Jing'in bu durum karsisinda davranisida oldukça etkileyiciydi.JBG onun güvenini kazanmaya baslar artik.Madam Jami'nin olanlar karsisindaki yetersizligi de ayrica bir güzellik bence.
![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|