yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 21. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Ben bazi yorumlara katilmiyorum malesef Smile Jang hwa'nin Yeom'dan böyle bir sey istemesi beni pek sasirtmadi ve kizdirmadi. Jang Bo go'ya olan askindan yapti çünkü tüm bunlari. Yeom Yang'in onu sevdigini bilerek böyle yapmis olmasi belki saçma gelebilir ama ben beklerdim böyle bir davranisi. Sonuçta Jang Bo go'yu çok seviyor. Insanlar bazen sevdigi kisi için ondan vazgeçebilir , yani Jang Bo go için yine Jang Bo go'dan vazgeçti Jang hwa. Yeom Yang'i mecburen kabul etmek zorunda kaldi. Bu onu gerçekten çok üzse bile...

Yeom Yang'a da aciyorum çünkü o da çok aci çekiyor... Chae ryung da çok seviyor Jang Bo go'yu... Her sey çok karisik Smile Hepsinin mutlu olmasi da imkansiz... Biri sevinse digerleri üzülecek...
bu bölümde çok etkileyiciydi yaa yeom yang gerçekten bi harika jang hwa nin istegini geri çevirmedi.
herkes aya benzer kimseye göstermediği karanlık bir yüzü vardır...

Seyrettigim en güzel bölümlerden biriydi.. Dogrusu Yeom jang'a aciyorum Jang hwa'ya da biraz kiziyorum karisik bir durum yani :/ ... Bakalim digerki bölümlerde neler olacak Smile
acimasiz jang hwaOfkeli
(06-10-2009, Saat: 12:40)jeong hwa yazdı: acimasiz jang hwaOfkeli

bende dogrusu bu zamana kadar Jang Hwaya kizmadim ama bu bölümde bende kizdim Jang Hwaya öff hem Goong Bomu hemde Yeom Jangi üzdü bu bölümde helede Goong-bomu .. umarim bugünkü bölüm daha degisik ve güzel olur çünkü bu bölümde ben üzüldüm sadece ): :img-cray:
Çok gbüzel bir bölümdü,Chae ryung2un ve jang hwa'nin Jang bogo'yu ne kadar çok sevdigi ortaya çikti......
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
(06-10-2009, Saat: 12:40)jeong hwa yazdı: acimasiz jang hwaOfkeli

Bence burda tek acimasiz olan Yeum'dur çünki kadin onu sevmedigi halde zorla onu sevmesini istiyor ve kadini üzüyor....
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
harikasiniz çok güzel olmus tesekkürler
2 haftadir diziyi izleyemedim.Bu dördüncü ama yinede kaçirmis oldumBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

Iste sabirsizlikla bekledigim bölümü izledim sonunda.Yeum Jang gerçekten çok akilli birisi.Jang-bo-go'yu yakalamak için Chae Ryeong'u kullanmasi çok mantiklica bir karardi.Dogrusu onu rehin olarak kullanmasina karsin ona karsi son derece kibardi...
Ve....Bekledigim sahne iste;Janghwa'nin Yeum Jang'in önünmde diz çöküp Gumbo'yu birakmasini istemesiydi.O sahnedeki konusmalari çok duygusaldi ve bu sahne, bu konusmalar, Yeum Jang'in hissettikleri beni çok etkiliyor...

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi