27-08-2009, Saat: 2:18
Emeginize saglik! Beni o eski günlere götürdü bu resimler...

Will u be there?
Denizler Imparatoru 21. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
27-08-2009, Saat: 2:18
Emeginize saglik! Beni o eski günlere götürdü bu resimler...
![]()
Will u be there?
05-10-2009, Saat: 15:36
(Son Düzenleme: 05-10-2009, Saat: 15:55, Düzenleyen: angelus2097.)
inanmiyorum en sonunda çileden çikardilar yeom yan gimi ne bu simdi diz çökmeler o laflar iyice sinirlendi zavalli niye af edecekmiski Jang bo gu yu o hiç tereddüt etmeden kilicini çekip öldürecekti neredeyse simdi af etmesini istemeye kimsenin hakki yok ama ask iste can düsmanini bile af ettirir yeri gelince
![]() bu arada Levent Yildiz daha önceki filimlerde böyle sinirlenmemismiydi hiç yoksa bugün benmi çok etkilendim jang hwa ya böyle bagirmasindan ![]()
05-10-2009, Saat: 16:07
Hüzünlü bir bölümdü,kime üzülecegime sasirdim dogrusu,bir taraftan yeomyang aci çekiyor diger tarfatan jung hwa, jang bogo ve chae ryung da aci çekiyor.ama yeomyangin bir kadini rehin alip Jang bogoyu esir almasi onurlu bir davranis degildi.sonuç ne olursa olsun kim ne derse desin bence bu yeom janga hiç yakismadi..
05-10-2009, Saat: 16:10
ahh yeom yang ahh.
jang hwa ya çok sinirlendim. bu ne kendi begenmislik bu ne kadar kendi önemseme. nasil yeom yang in kendini sevdigini bile bile böle bi istekte bulunur ya. sonuçta chang po gu yeom yang in can düsmani. hiç ama hiç hoslanmadim bu hareketten. umarim asla chang po gu ya kavusamaz, yeom yang inda sevsini kaybeder. ![]() yeom yang nasil da aci çekti agladi yaa.bu kadar üzülüp aci çekmesine ragmen goom bo yu kurtardi. bunu jangh hwa esi olsun die asla yapmadi. o üzülmesin aglamasin die yapti. ama jang hwa bunu haketmiyor. birde söz verdigim gbi yeom yang in esi olacagim demezmi. ins yeom yang asla kabul etmz çünkü daha çok aci çekecek. jang hwa goom bo yu düsünerek onu sevrek yeom yang a daha çok aci çektirecek. isteme onu yeom yang. goom bo da ne gurusuzmus. ben olsam can düsmanim hayatimi kurtarmasina asla izin vermem. yeom yang in dedigi gibi küçük düsücegime ölürüm daha iyi. böölece sevgilisinide kurban etmek zorunda kalmazdi.
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
05-10-2009, Saat: 16:24
evet yeselek çok haklisin bütün sözlerine katiliyorum
![]() [/align]
05-10-2009, Saat: 17:43
(05-10-2009, Saat: 15:36)angelus2097 yazdı: bu arada Levent Yildiz daha önceki filimlerde böyle sinirlenmemismiydi hiç yoksa bugün benmi çok etkilendim jang hwa ya böyle bagirmasindanaynen ya..dumur oldum kaldim ![]() Yeom Jangwa'ya böyle bir tepki vermekte çok hakli..Jangwa kendi kasindi artik..bazi seyleri kadere birakmali biraz da..Çek git iste Yangzi'ye ne demeye geri dönüyorsun..Ginbo'yu bu sefer de kurtardin belki ama ya bir daha ki sefere senin fedakarligin da yetmezse ![]() kiyamam Chaeryung senin gözyaslarina:img-cray:
05-10-2009, Saat: 17:46
evet yeselek cok guzel aciklamisin,bende katiliyorum hislerime tercuman oldun
![]() ![]()
05-10-2009, Saat: 18:22
arkadaslar kisa bir özet falan yapamazmisinz acaba ben seyredemiyorum bari ordan biraz anliyim böle çok merak ediyorum resimlerde iyi ama ne oluyo çakamiyorum ins. bisi yaparsiniz
05-10-2009, Saat: 19:38
Kore dizilerini uzun bir süredir izliyorum ama foruma üye olmak bugüne kismetmis.
Bugün diziyi izlerken yeum yang'a çok üzüldüm sen yillarca sabirla chang hwayi sev o baskasinin hayati için seni asagalar bir sekilde senin olurum desin hiç tanimamis yeumu .Yem yang in ona duydugu sevgiyide hiç haketmiyor.
05-10-2009, Saat: 20:20
(05-10-2009, Saat: 19:38)Yagmur-Perisi yazdı: Kore dizilerini uzun bir süredir izliyorum ama foruma üye olmak bugüne kismetmis. ayni fikirde olmamiza sevindim ve hosgeldin ailemize
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|