yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 16. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
yasama sevincini karsiliksiz askindan alan tek istedigi sevdigi kisinin huzurlu olmasini isteyen Jung Bo Go,bu dünyaya seni gibi bir adam gelmedi ve gelmeyecek...
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
Tek dilegi sevdigi kadin jung Hwa olan ve hep askina sadik olan Jang Bo Go bu dünyaya senin gibi biri gelmnedi ve gelmeyecek....
hep üzgün bakan bugulu gözlü
herzaman dogru olan dogru sözlü
sevdigine ihanet etmeyen tatli sözlü
Jung Bo Go bu dünyaya senin gibi birisi gelmedi gelmeyecek...
Acilarinla bizi biraktin Jung Bo go seni çok özledik... Sen ölsen de kalplerdesin Jung Bo Go...
En çok üzüldügüm bölümlerden biri de bu.Jang BoGo'nun hain pusuya düsürülmesi,yaptigi bu yolculugun basarisizliga ugramasi ve bütün askerlerin Yeum tarafindan öldürülmesi açikça beni kahretti.Yeum ne kadar kötü biri oldugunu kanitladi.Charuyunk'un sessizce aglamasi,Yona'nin bagirmasi ve Jang Hwa'nin iç çekerek aglamasi beni çok üzdü ama herkes Gunbo'nun degerini birazcik da olsa anlamis oldu...
yalaka chundura Biggrin
Yeum Jang'im Jang-bo-go'nun bütün yollarini kapadi.Yeum Jang'i çok seviyorum ama Jang-bo-go'nun da basarili olasini istiyorum.Hep o Madam Jami yüzünden...Yeum Jang'imi degistiren bu hale getiren hep onun hirsi....Bu arada öldü diye bilinen Jang-bo-go aslinda ölmedi.9 canli gibi yine bir yerden çikip gelecek.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Ay valla okulda zor bekliyorum eve geleyimde izleyeyim diye;bugün Dil Ve Anlatim (son derstiBiggrin) dersinde resmen saatte bakmaktan tahtaya bakamadim ya Biggrin Olaylar çok hizli ilerliyor,yetismek için baya kafa yoruyorum valla o yorgun kafayla Biggrin Allah'im bu dizi insan çok ikilemde birakiyor,daha önceki dizilerde daima kötüde olsa destekledigim bir taraf oluyordu.Ama burda bir Yeom Yang bir de Jang Bo Go var ya Biggrin Hiçbir tarafi seçemiyorum Biggrin Jang Bo Go'nun isminin nasil degistigini bu bölümde ögrenmekte beni diger bir sorudan kurtardi Smile Ayrica Seol Pyunk mudur nedir o adamin kizi yüzünden güzelim gemi zamaninda gidemedi vergi için sinir oldum,senin isin neydi kizim otursana evde Kizgin Ayrica Jang Bo Go'nun yeni pazar sorumlusu oldugunu ögrendiklerinde yüz ifadelerine bittim ya Biggrin Bu kötülerin yanina niye Yeom Yang'i koymuslar ki ama çok zor durumda kaliyorum Biggrin
Dehset bölümdü.Jang bo go'm ya nedir senin çektigin. Sad
Resmen diziyi 3.kez seyrediyorum.Okuldan eve hala kosarak geliyorum.Biggrin
Jang bo go tabiki de ölmedi orasi belli ama yine de cenazesinde agladim.Çankhuva beni deli edicek.! So'cum gitti kizin yanina uzaktan bakiyor resmen ya git yanina konus o an onu bogazlayasim geldi.Ofkeli Yeum desen her delikten firliyor mübarek ama ona da acimiyor degilim sevgisi karsiliksiz.Ayrica sevdigi kadinin baska bir erkek için aglamasi herkese koyar yani.
Jang bo go ismini alirken çok duygulandim.Yona ile beraber çocuk gibi agladilar.Çok sekerler yaa..
Eger Çeriyung hasta olmasaydi ne güzel Yeum'dan önce yetisceklerdi.Sad
Alçak Çundra'dan nefret ediyorum.Jang'cim iyi bir benzetti onu hele Yeum'un attigi yumrukla içime su serpildi. Biggrin
Yonam benim nasilda agladi Jang Bo Go'nun öldügünü ögrenince Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi