yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 16. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Denizler Imparatoru 16.Bölüm Fragmani

<div><object width="512" height="322"><param name="movie" value="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.40" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="AllowScriptAccess" VALUE="always" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="flashVars" value="id=14727965&vid=5611477&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=http%3A//l.yimg.com/a/p/i/bcst/videosearch/10235/90138533.jpeg&embed=1" /><embed src="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.40" type="application/x-shockwave-flash" width="512" height="322" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="always" bgcolor="#000000" flashVars="id=14727965&vid=5611477&lang=en-us&intl=us&thumbUrl=http%3A//l.yimg.com/a/p/i/bcst/videosearch/10235/90138533.jpeg&embed=1" ></embed></object><br /><a href="http://video.yahoo.com/watch/5611477/14727965">Denizler Imparatoru 16. Bölüm Fragmani - Emperor of The Sea - www.korea-fans.com</a> @ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>

Denizler Imparatoru 16. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신) Resimleri Için TIKLA!!!

[Resim: 92428055.jpg]
geçen hafta çok güzel bir yerde bitti ve benim gibi izlemeyen biri için çok heyacanli bir bölüm bizi bekliyor bu mücadeleyi yeom mu yoksa gungbo mu kazanacak çok merak ediyorum Smile
herkese iyi seyirler Smile
çundra çok gicik ya yine yeuma köpek gibi sürünmeye basladiBiggrinBiggrinbay lee nasil mutlu oldu kazandigini duyunca yeumdan ikisini de hiç öyle görmemistim valla bi kahkaha atmadiklari kaldi..gumbo çok duygulandi çangbogu adini alinca bi geçmise dönüsü vardi ya:good:sonra yonanin yeni ismi telaffuz edisi çok güzeldi çok duygulandim..neyse reklamdan sonra devam ederimBiggrinBiggrin

Süperdi yine..Hakikiat bir drama..SadSadSadSadBilmesem kimbilir nasil aglardim...Ya hep gözyasi of....
En güzeli JBG'nin muhtesem bir asaletle By Lee ve Madam'in gözünün önüne geçmesiydi...Çundra yine saf sinir..Chaecim cnm nasilda agladiSadSadSad:
Neyse dayanamiyorum ya...Bu kadar yeter...

Denizler İmparatoru
Ayse'nin yazdigi gibi,Yeum'dan kanalda gemi isletme hakkini kazandiklarini ögrendigi zaman Bay Lee'nin sevinmesi çok ilginçti.En büyük özelliklerinden birisi sogukkanliligi olan Bay Lee'nin,ilk defa duygularini kontrol edemedigine tanik oldum...
su ana kadar izledigimiz bölümler içinde en güzellerinden biriydi bu bölüm heyecan, sevinç, hayal kirikligi, mutluluk, hainlik ve gözyasi hepsi bir aradaydi... bu yarisi bay lee nin kazanacagini biliyordum sonucun açiklandigi an madam jaminin ve yeomun yüzünde beliren ifadeye ne kadar sinir oldum anlatamam bay lee bu yarisi kaybedecegini düsünüyordu kazandigini ögrenince de çok sasirdi zaten farketmissinizdir yeomu tebrik edisi güzeldi ama bay leeyi hiç öyle görmemistik... jang-hwanin ise goong-bonun kaybettigini duydugunda yüzünde beliren ifadenin üzüntü oldugu çok belliydi onun basarisizligina kendi basarisizliklarindan çok daha fazla üzüldü...  yeomun jang-hwaya çok degerli mücevherlerden almasiyla artik jang-hwada yeomun ona deliler gibi asik olduguna emin...seul pyungun goong-boyu pazar sorumlusu yapmasi sonrasinda ise adini jang bogo olarak degistirmesi dizi yeniden basladigindan beri bekledigim bir andiSmile o artik JANG BOGOHappy0064 azimli ruh demekmisSmile bi insan ancak bu kadar adinin adami olabilir:good: jang bogonun yeni adinin yazdigi kagida bakarken geçmise dönüsü yine duygulandirdi yonanin tekrar tekrar ismini telaffuz etmesi ise çok hostuSmile madam jami ve bay lee zevkten dört köse olmusken seul pyungun yeni pazar sorumlusunu ve yeni adini gördüklerinde yüzlerinde olusan ifade gerçekten harikaydi... "ben seul pyungun yeni pazar sorumlusuyum adim jang bogo efendim!!" bu cümle onlari bitiren cümleydi süphesizBiggrin bay jonun bay leeyle isbirligi yaptigini seul pyungun ögrenmemesi için ustaya dedikleri hem güldürdü hemde düsündürdü açikçasi bi insan bu kadar mi çikarci olur yaBiggrin jang bogonun seul pyungun itibarini kazanmasi için tibete kirmizi kum almaya gitme karari alkislanicak cinstendi:good: efendisinin itibari için canini ortaya koydu jang bogoya da bu yakisirHappy0064 chundra bu bölümün de (her bölümde oldugu gibi) en yalaka, en gicik karakteriydi yeomun onu eski görevine verdigini söylediginde onun ayaklarina kapanisi midemi bulandirdi diyebilirim:icon_evil: jang-hwanin tibet yolculugu öncesi son bikez jang bogonun yanina gidipte ona ben geldim demeyip uzaktan izlemesi beni sinirlendirdi insan son bikez gider konusur sarilir dimi amaConfused o jang bogoyu yeomda onu uzaktan izledi yine... sonunda daha önceki bölümlerde sözünü ettigimiz köstebek ortaya çikti özellikle son bölümde ona da hayran kalmis ve böyle ölmeyi haketmedi demistik ama simdi yaptiklari insanda nefret uyandiracak cinsten:icon_evil: onun yüzünden tibet yolculugundan bay lee ve madam jaminin haberi oldu ve yeom o plani uygulamaya koydu:icon_evil: yolculuk öncesi chaenin jang bogoya kendi elleriyle yaptigi islemeyi vermesi bu bölümün en sirin sahnesiydi kuskusuzSmile chaenin artik kendisine karsiliksiz hisler besledigine emin jang bogomuz... yolda durdurulduklarinda jang bogo sandiklardan ikisine çok tuhaf bakti onlarin kendilerine ait olmadigini anladi ama is isten geçmisti malesef:frown: tutuklanip yeomun yanina giderlerken yanindaki tüccarin israriyla jang bogo kaçti tam kurtuldu derken sirtindan vurdular onu:frown: canim benim ya çölün ortasinda kalakaldi çokta kan kaybetti:frown: digerleri ise yeomun yanina getirildildiler ve öldürüldüler askerler ise bolca gümüsle zengin oldular:icon_evil: ekibin ölüm haberinin seul pyunga gelisi en aci sahneydi:frown: kalbi zor dayandi:frown: seul pyung, yona, chae, hajin nasil agladilar öyle:frown: hele ki yona o nasi yalvaristi nasi haykiristi kiyamam:frown: chang kyumun jang-hwaya jang bogonun ölüm haberini verdigi an jang-hwaya çok acidim Allah kimseye böyle abi vermesin:icon_evil: zavallim ne büyük bi aci onun için:frown: tabi o cenaze töreni daha bi yürek burkan cinstendi:frown: seul pyunga bu bölümde gerçekten hayran oldum hangi büyük tüccar konvoyunun basinda tehkileki bi yolculuga çikar ki... ama yeom yapti yapicagini artik kirmizi kumu da sadece onlar alabilecek:icon_evil: bu bölüm yeomu benim gözümde bitiren bölüm kuskusuz:icon_evil:
[Resim: ekle1uk1.jpg]
[Resim: ekle2ig8.jpg]
[Resim: ekle3hw3.jpg]
yaa bu bölümde resmen agladim.jang hwa ölüm haberini alincaki yüz ifadesi beni bitirdi.birde tibete giderken jang bogo nun yanina gitmeyipte uzaktan bakmasina sinir oldum yaa insan yanina gitmezmi.off ya bir daha ki bölümde ne olucak çok merak ediyorum.bu benim ilk izleyisim.geçen sezon son 4-5 bölümünü izlemistim.yaa ne olucak önceden izleyenler biraz çitlatabilirmi acaba?gelecek haftaya kadar meraktan çatlarim...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi