yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 13. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
(23-09-2009, Saat: 12:06)yesil_kolik yazdı: güzel bi bölüm ....
Jung Hwa, Gumbo’yu düsünüyor, ona bakiyor. Yeum Yang bir Jung Hwa’ya bakiyor bir Gumbo’ya bakiyor ve içi kan agliyor…
evet ya o bakismalar ayri bir alemdi çok güldüm Biggrin
bu arada benimkiler yakinlasmaya basladi Yona nasilda diyor hemen o da gelsin diye ustaya Kalp
filmin son sahnesine bittim :atkilinc: Allahim o ne karizma öyle atin üzerinde ah çektiriyor insana ya simdi filmi izlerken bi Gumbo ya bakiyorum Bi yeom yanga yok diyorum benim basrolüm bu
Yeomyangin gumbonun hayatini bu denli israrla kurtarmaya çalismasi bana saçma geldi Sonuçta o zamanin sartlarina göre belliki insan hayatinin o kadarda degeri yok ayrica Yeomyang bir korsan ve Gumbo rakibi neden israrla hayatini kurtarmaya çalissinki bunun tek bir açiklamasi olabilir Yeom yang Gumboyu eglenceli buluyor ve o kadar sikintili ve kötülüklerle dolu bir yasamin içerisinde insan oldugunu anlamak için hayatina renk katmasi adina Gumbo ile dövüsmeyi seviyor Biggrin
güzel bir bölümdü yona kisimlari komikti her bölüm güzel su ana kadar Smile
bu yeom yang i baya baya sevdim ha Biggrin
helal olsun adama gumboyu kurtarmak için neler yapti Smile
ama neden yaptigi beli sirf jung hwa üzülmesin diye ^_^
sonuda baya güzeldi ha Biggrin
nasilda o biçagi sapladi ...
jung hwa etkilendi ama orda ...Smile
bakalim...
Yeom Yang gördügüm en iyi kalpli korsan sevdigi kadinin sevgilisini ölümden kurtardi Opucuk bundan sonraki bölümleri izleyemeyecegim okullar basliyor :img-cray: Ama özet ve resimlerden takip edecegim Aglaelsalla

Yeom Jang Gumboyu ölümden kurtardi,ama ikilinin dövüsten sonraki konusmalari dostluklarinin bittigi anlamina geliyor,güzel ve sürükleyici bir bölümdü..konuyu hazirlamakta emegi geçen herkese tesekkürler...

Sinir krizi geçiriyorum izlerken. Yeom Yang gunbo'yu ölüden kurtardi ama gunbo kötü kötü bakiyor sinir oluyorum. Tamam bilmiyor olabilir ama olsun.
Ne oludu Janghwa Yeom'a asik olsaydi..Pisman Zavallim melül melül kizin arkasindan bakakaliyor her seferinde. Içim parçalaniyor...Aglama

En sonunda gidecegim Kore'ye bu diziyi en basindan çekecegim.. Olmuyor böyle ya..

Gelelim uzun boylu Yona'ya... Ha-jin'e asik oluyor yavas yavas. Ay asik olmasi da çok seker.. Ne güzel vurdu bugün öyle kizcagizin kafasinaBiggrin Seviyor mu dövüyor mu belli degil. Bu ikisine daha çok gülecegim galibaBiggrin
(23-09-2009, Saat: 12:17)hasibe yazdı: ya aslinda evde kimse olmasaydi ben bi kaç bölümü izlerdim Biggrin heycanli çünkü.ve gerçekten merak ettigim kadar da varmis Onay bu arada hangisi denizler imparatoru gumbo mu yeom yang mi Saskin

Gumbo tabiki Smile Yeum Jang simdi iyi gibi görünse de ileride olmadik hainlikleri yapan ve düsüncesizce davranislar sergileyerek dizinin en acimasizca bitmesini saglayan kisilerden birisi..
(23-09-2009, Saat: 22:33)Mashimaro yazdı:
(23-09-2009, Saat: 12:17)hasibe yazdı: ya aslinda evde kimse olmasaydi ben bi kaç bölümü izlerdim Biggrin heycanli çünkü.ve gerçekten merak ettigim kadar da varmis Onay bu arada hangisi denizler imparatoru gumbo mu yeom yang mi Saskin

Gumbo tabiki Smile Yeum Jang simdi iyi gibi görünse de ileride olmadik hainlikleri yapan ve düsüncesizce davranislar sergileyerek dizinin en acimasizca bitmesini saglayan kisilerden birisi..
dizinin ilerliyen bölümlerinde yeom jangin nasil olcagini merak ediyoruz dogrusu heyecanla bekliyorum yeni bölümleri Smile
Yeum Jang'im bugün çok tatliydi ya.Gumbo'nun hayatini kurtarmasi için getirdigi adama nasil çikisti elindekinin zehir oldugunu ögrenince.Yona çok komikti ya!...Hajin'in yaninda dururken ''ne kokuyo böyle'' dedi.Hajin'i kokladi.''sen yüzüne pudra mi sürdün.Sen bir savasçisin pudrayla ne isin olur.Bunlarla ugrasacagina git savas sanatlarinda kendini gelistir''dedi.Kizcagiz ise onun için süslenmisti.Yani Hajin'in de ilk görüste Yona'dan hoslanacagi hiç aklima gelmezdi.Tamam hos çocuk ama Hajin de akilli kiz...Muçang usta da nasilda anladi Yona'nin Hajin'den hoslandigini.Yeum Jang bölümün sonunda yine güzel bir savas gösterisi izletti bize.Janghwa'da Yeum Jang'in kendisini kurtardigini alamaya geldigini görünce nasil da güzel gülümsedi.Ya bak benden söylemesi;bu kiz Gumbo'yu seviyor olabilir ama Yeum Jang'in yakisikliligindanda etkileniyor.Daha da önemlisi kalbinde baskasi olmasina ragmen Canim Yeum Jang'ima ümit vererek daha sonrada kalbinin kirilmasinaneden oluyor.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

bu filmi 5.kez izliyorum daha hala bikmadim..çok güzel bir dizi.. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi