24-07-2009, Saat: 22:11
![[Resim: 27897368.jpg]](http://img140.imageshack.us/img140/526/27897368.jpg)
Denizler Imparatoru 13. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
24-07-2009, Saat: 22:11
![]()
24-07-2009, Saat: 22:12
![]()
![]()
![]()
![]()
16-08-2009, Saat: 12:50
Gumbo yaralaninca Yeum Yang onu hemen bir hana götürdü ve Gumbo’yu iyilestirmenin bir yolunu aramaya basladi. Yardim istemeye Bay Jo’ya gitti, Bay Jo da Yeum Yang’a zehirlerden iyi anlayan birini önerdi. Yeum Yang hemen o kisiyi bulup yardim istedi. O adam önce yardim etmeyi reddetse de sonra durumun ciddiyetini anladi. Gumbo’nun durumuna bakti ama zehir onun tüm vücudunu sarmisti bile… Artik yapilabilecek pek bir sey yoktu ama yine de bir sans vardi… Hemen bir çesit ilaç hazirladi. Yeum Yang bunun ne oldugunu sorunca o, hazirladigi seyin bir zehir oldugunu söyledi. Yeum Yang bir an panikledi “Size onu kurtarmanizi söylüyorum ama siz onu zehirleyecek misiniz???” dedi. Zehir ustasi ise zehri yenmek için baska bir zehir kullanacagini söyledi. Yeum Yang çaresiz bu tedavi yöntemini kabul etti… Zehir ustasi avucunda hazirladigi zehri Gumbo’nun agzina döktü. Bundan sonra her sey Gumbo’nun vücut direncine bagliydi… Eger yeterince direnebilirse zehirden arinacakti… Yeum Yang hasta Gumbo’ya en iyi bakabilecek kisinin kim oldugunu biliyordu… Jung Hwa… Ona gidip Gumbo’nun durumunu anlatti. Jung Hwa gözyaslarini tutamadi Gumbo’yu o halde görünce. Gumbo hâlâ zehri atmayi basaramamisti, yüzü o kadar solgundu ki sanki bir ölüden farki yoktu… Jung Hwa gelip gidip onunla ilgileniyor Yeum Yang ise boynu bükük Jung Hwa’yi izliyordu
![]() Yakin bir zamanda ticaret gruplari arasinda bir toplanti yapilacakti. Bu toplantinin amaci ise sorunlari görüsmek degil, yeni baskani seçmekti. Seul Pyung nüfuzlu bir tüccar olarak baskanlik yapiyordu. Ama oylamayla baskan seçilecekse rakip adaylar da lazim. Bay Lee aday olacagini duyurdu. Ama Seul Pyung’u adil bir sekilde yenmek yerine Yeum Yang’in aklini doldurdu ve onu Seul Pyung’u öldürmeye gönderdi ![]() Hem Madam’in hem de Bay Lee’nin yüzündeki gülücükler yeni baskanin Bay Lee oldugun gösteriyordu… Tabii Bay Lee baskan olunca Madam Yami’nin de otoritesi artacak ve yeni is imkanlari yakalayacakti. Yeni baskan onuruna bir ziyafet verildi. Bu ziyafete herkes katildi ama en dikkat çekici olan kuskusuz Madam Yami oldu. Gerçekten çok sik olmustu. Konuklar o parilti arkasindaki karanlik yüzü görseler hemen oradan kaçarlardi ![]() Madam Yami, Jung Hwa ile Gumbo’nun birbirlerini sevdiklerini bildigi için hemen Jung Hwa’ya alayci bir sekilde onu görmenin nasil bir duygu oldugunu sordu. Sonra gidip Gumbo ile konustu… Yeni bir yolculuk vakti. Hem Yeum Yang hem de Gumbo’nun hedefleri ayni yer. Yeum Yang kestirmeden gitmek için çölü geçmeye karar verdi. Yaninda Jung Hwa da var. Jung Hwa’nin deve üzerindeki durusu ve yüzündeki o huzur veren ifade ![]() ![]() Resimler ve fragman için tesekkürler ![]()
22-09-2009, Saat: 21:30
yeni güzel bir bölüm bizi bekliyor
![]()
22-09-2009, Saat: 21:47
ya yeom için çok acikli bir bölümmüs. oo çok ama çok asil biri keske jeumgwha onu sevse de mutlu olsaa. keske bu dizide j- hwa yerine ben oynasaydim. hemen yeom a karsilik verirdim. bence çok ama çok etkileyici bir oyuncu song il gook
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
23-09-2009, Saat: 12:06
güzel bi bölüm ....
Jung Hwa, Gumbo’yu düsünüyor, ona bakiyor. Yeum Yang bir Jung Hwa’ya bakiyor bir Gumbo’ya bakiyor ve içi kan agliyor… Madam Yami, Jung Hwa ile Gumbo’nun birbirlerini sevdiklerini bildigi için hemen Jung Hwa’ya alayci bir sekilde onu görmenin nasil bir duygu oldugunu sordu. Sonra gidip Gumbo ile konustu… :atkilinc: ![]() ![]() B!taNemmmm Ben!mmmm <3 Jang Hyun Seung <3<3<3
23-09-2009, Saat: 12:17
ya aslinda evde kimse olmasaydi ben bi kaç bölümü izlerdim
![]() ![]() ![]()
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|