yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 11. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Madam Yami'nin Gumbo'nun bakislarindan bu kadar çok korkacagi hiç aklima gelmezdi.Onu sirf öldürmek için dünyanin parasini verip satin almak istiyor.Aslinda hisleri epey kuvvetli.Ileride basina gelecekleri görebiliyor,hissedebiliyor ve dogal olarak bunun önlemini almak istiyor.Bu arada onlari gladyatör olarak dövüstüren kisinin de onlari söz verdigi gibi Seyung Piyong'a vermesi ve Madam Yami'nin gönderdigi adama satmamasini çok taktir ettim.Bu arada Chae Ryeong'un Gumbo'dan ilk gördügü andan itibaren hoslandigi da belli oldu artik.Yona'ya gülmekten öldüm bu bölümde ya.Hajin'i önce dövüsmek için çagirdi.Sonra yenilince iki elinede iki kova verdi tutmasi için.Ustasinin taktigini uyguladi yani.Sonrada hayati noktalari gösterirken Hajin onu nasilda rezil etti öyle.Gumbo'da dahil olmak üzere herkes kendini gülmemek için zor tuttu.Ben ise yerlere yatarak güldüm.Ne kadar da komikti ya.Janghwa içki içmeyi kabul ettiginde Yeum Jang nasilda endiselendi.Birinciyi içip ikinci bardagi istediginde nasilda saskin ve tedirgin bir sekilde bakti.Janghwa'da içerde belliki iyi dayanmis.Disariya çikip iki adim atti bayildi.Ah ah!...Yeum Jang'in onu bi kucaklayip götürüsü vardi.Nasilda endiselendi onun için.Gözlerini açana kadar basinda bekledi.Janghwa'da gözlerini açip basinda Yeum Jang'i görünce bir an tereddüt dolu gözlerle bakti.Hele sükür bölümün sonuda Gumbo ile Janghwa birbirlerini gördüler.Canim Yeum Jang'im basta farketmedi.Sonra Gumbo'yu görünce nasilda sasirdi.O saskinligin üstüne bir de Janghwa'yi tutuklamaya gelmezler mi? Iki eski dost için sevdikleri kadin askerler tarafindan götürülürken hiçbir sey yapamadan öylecek bakmak çok aci verici ve üzücü olmali.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi