yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 11. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Günün son dövüsü de basladi. Son savasi Gumbo yapacak. Karsisindaki rakip ise savasçilarin en güçlülerinden. savas basladi ve gumbo yendi...... Tabii Yona’nin gözünden bir sey de kaçmamisti.savasta muçak usta savasti.ama yenemedi.yaraldi.yona ve gumbo muçak ustayi yarananinca agladilar.
jung hwa ve yeong disari ya çktilar ve jung hwa bagrildi.oracikta .Jung Hwa, artik Sila’ya dönmek için hazir. O sirada Gumbo da Chae Ryung ile orada. Gumbo, son anda Jung Hwa’yi gördü, … Gumbo ve Jung Hwa için mutluluk dolu bu an,askerler tarafindan bölündü. Onlar jung Hwa’yi tutuklamaya gelmislerdi... BiggrinBiggrinBiggrin Smile
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Goong-bok ve Yona'nin Seol Pyeong'un grubuna katilmalari, Lady Chae Ryung'un Goong-bok'a olan ilgisi, ayni sekilde Yona'nin Ha-jin'e olan ilgisi ve Moo Chang Usta'nin, Jo Jang Gil için çalismaya baslamasi.Taslar yerine oturuyor.Fragman, özet ve resimler için tesekkürler...Smile
Tesekkürler,malesef öglenciyim ve dizimizi izleyemeyecegim Aglaelsalla

Angel  Buralar hep dutluktu...
Ha-jin Yona'ya küçük bir ders verdi...Biggrin
(21-09-2009, Saat: 15:25)kiday baksi yazdı: Ha-jin Yona'ya küçük bir ders verdi...Biggrin

evet ya hiç beklemiyordum Biggrin uff bu dizi yüzünden gözlerimde agliyacak yas kalmadi Biggrin onlar birbirini anlik olarak göremedikleri için sinir oldum sen sonunda gör ama tutuklansin acaba yarin ne olacak ya Biggrin vallaha süper bi dizi ya Biggrin
En sonunda birbirlerini gördüler ama kavusamadilar..Güzel bir bölümdüSmile
Çok güzel bir bölümdü birbirlerini görünce çok sevindim ama kizi neden tutukladilar anlamadim Durtuk Tam yerindede bitti heycanla yarini bekliyorum Biggrin

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Yami kaçakçilik yapiyor da ondanBan
ah bu yonaBiggrin ne fenaymis yahu hemen anladi kizin gong bo ya olan ilgisiniDurtuk
ha-jin daha fazla dayanamadi yona'yaBiggrin az bile yaptiBiggrin
bunlar bakar körlükte beni de geçti:d azicik dikkatli bakin etrafiniza ya öldüm öldüm dirildim burda ha gördü görecek diyeBiggrin
sonu güzeldi ama..ah yeom..o ilk anda orda olmasaydin keske:img-cray:
Gong bo sahlandi bakalim neler olacakBiggrin
Reklamlar sonra yayinlanan bölümler kopukmus gibi geliyor bana. Kaç kere karsilastilar göremediler birbirlerini, en sonunda Gumbo gördü JangHwa'yi. Yeum Yang'in Jang Hwa'nin yaninda beklemesi çok duygusaldi. Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi