yukari
Anket Koreden Dönüşte Daha Çok Ne İle İlgili Şeyler Paylaşmamı İstersiniz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yemekler
0%
0 0%
Ortam-İnsanlar
25.00%
7 25.00%
Ortaya karışık yap işte Biggrin
75.00%
21 75.00%
Toplam: 28 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz'in Kore Maceraları/ Korea Adventures Of Deniz
(03-07-2013, Saat: 21:01)YDK yazdı: Bol bol video olsa süper olur, kendini çekmezsen de etrafı fotoğraftan ziyade video taraftarıyım. Biggrin Bana BIGBANG ve SS501 çantası getir başkada bir şey istemem. Zuhaha

Aslında doğru, videoda sesler daha iyi oluyor. Biggrin Ahaha, oraya gidince K-POP alışverişi yapmamaya karar verdim, sadece GROWN'u alacağım. Biggrin Neden dersin, çünkü babama Paristeki KPOP dükkanında GERÇEKTEN kendimi tutamayıp büyük bir meblağ ödetmiştim, birşey demiyor ama utanıyorum artık. Biggrin Bulursam fotoğrafını çekerim ama merak etme. Biggrin

(03-07-2013, Saat: 20:59)Yüsra JaeJoong yazdı: İyi yolculuklar. Smile

Teşekkür ederim. ^^

Grown'mu, ben de istiyorum ama. Sad
2PMCN Blue
[Resim: 66f.png]
● Jang Woo Young ♥ Jung Yong Hwa ●
Şimdiden iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar. Uçakta zaman hiç geçmeyecek gibi duracak eminim. Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
(03-07-2013, Saat: 22:36)burcu kore yazdı: Şimdiden iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar. Uçakta zaman hiç geçmeyecek gibi duracak eminim. Biggrin

Bende eminim, ablam (kuzenim) daha önce gitti, şimdi bizimle de gidecek, bana diyor ki uyursun. Dodgy Nasıl uyuyayım Allah aşkına, hayal kurmakla geçer herhalde 9 saat. Biggrin Neyse bir yolunu bulacağım inşallah. .0124.

(03-07-2013, Saat: 22:38)minho_k-oppa yazdı:
(03-07-2013, Saat: 22:36)burcu kore yazdı: Şimdiden iyi eğlenceler ve iyi yolculuklar. Uçakta zaman hiç geçmeyecek gibi duracak eminim. Biggrin

Bende eminim, ablam (kuzenim) daha önce gitti, şimdi bizimle de gidecek, bana diyor ki uyursun. Dodgy Nasıl uyuyayım Allah aşkına, hayal kurmakla geçer herhalde 9 saat. Biggrin Neyse bir yolunu bulacağım inşallah. .0124.

Hiç kimse uyuyamazdı ki. Biggrin Bulutlara falan bakarsın artık. Biggrin
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost
İyi yolculuklar canım, bizim içinde gez. Biggrin
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(03-07-2013, Saat: 22:41)burcu kore yazdı: Hiç kimse uyuyamazdı ki. Biggrin Bulutlara falan bakarsın artık. Biggrin

Annem cam kenarını kendi kapmazsa bakabilirim. hysterical
Ya birşey söyleyeceğim ama beni dövmeyin. Biggrin
Mesela bugüne 2 ay varken daha heyecanlıydım ama şimdi sanki yarın evdeymişim, hiçbir şey olmayacakmış gibi hissediyorum. >.< Her şeyin hayırlısı be. Biggrin

(03-07-2013, Saat: 22:44)Kore_Güzeli yazdı: İyi yolculuklar canım, bizim içinde gez. Biggrin

Tamam, hiç merak etmeyin yeter ki siz isteyin gezerim ben. Biggrin

Bye 
İyi yolculuklar Smile
İyi yolculuklar Deniz. Opucuk
Oppama benden selam söyle. hysterical Tuğçe yanına gelecekmiş de. Zuhaha
BIGBANG | RAIN | JAY PARK | OUTSIDER | SE7EN | SS501
Ben sağ oldukça solum sensin GALATASARAY
İyi yolculuklar. ^^
Always keep the faith...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi