03-07-2013, Saat: 20:28
(Son Düzenleme: 03-07-2013, Saat: 20:40, Düzenleyen: minho_k-oppa.)
Deniz'in Kore Maceraları / Korea Adventures Of Deniz
Merhaba arkadaşlar, ben Deniz, yani minho_k-oppa. 2 seneden beri Korefanıyım. Ve yarın Allah'ın izniyle Kore'ye uçuyorum.
Bu birçoğumuz için hayaldi, ve bunu gerçekleştirebilecek olmak beni inanın çok mutlu ediyor. ^^ Bu konuyu açtım, çünkü oradaki deneyimlerimi, çektiğim fotoğrafları sizlerle paylaşmak, elimden geldiğince aklınıza gelen soruları yanıtlamak istiyorum. Kalacağım yerde internet bağlantısı var ama çektiğim fotoğrafları ancak dönünce ekleyebilirim. ^^ Eğer sorunuz olursa, çekinmeden sorun lütfen.
Takipte kalın! ^^
NOT: Admin izinlidir, lütfen silmeyiniz!
English:
Hi guys, I am Deniz, my nickname is minho_k-oppa. I've been Korea-Fan for 2 years. And I'm going to fly to Korea tomorrow.
It was a dream for most of us, and believe, I'm very happy now for make this dream come true. ^^ I've made this page because I want to share my experiences, the photo which I've taken and anwering your questions. I have wireless in my guesthouse where I'll stay but I will be able to share my photos when I'm back. ^^ If you have question, please ask without hesitate.
Follow here! ^^
Merhaba arkadaşlar, ben Deniz, yani minho_k-oppa. 2 seneden beri Korefanıyım. Ve yarın Allah'ın izniyle Kore'ye uçuyorum.

NOT: Admin izinlidir, lütfen silmeyiniz!
English:
Hi guys, I am Deniz, my nickname is minho_k-oppa. I've been Korea-Fan for 2 years. And I'm going to fly to Korea tomorrow.