yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz and Korea
Bir Busanli daha var hangi birini kacirmayayim Biggrin 10 koyun vardi 4e dusurdum Biggrin daha ne yapayim Biggrin 4unu de idare mi edeyim haha

(07-06-2012, Saat: 22:29)iDonis yazdı: Busanlıysa kaçırma derim Cehra Biggrin

[quote='kaçak natali' pid='2304189' dateline='1339093514']
Sirin ve tatli ve eglenceli birine benziyor Biggrin Digeri cool biraz ama bu daha bir cazibeli Biggrin Kendisine cekiyor insani haha Biggrin kacirma derim yavrum Biggrin

dun bir Busan'li cocuk da bana yazdi senden hoslaniyorum diye Biggrin Ama sonradan koseyi dondu Vazgecirdim hihi
터키랑 한국이랑 사이가 더 나아가면 좋겠어용 ㅋㅋㅋ^^
강세라
(07-06-2012, Saat: 22:16)iDonis yazdı: Evet evet o Biggrin
Ajummalar benden de heyecanlıydılar çocuk bana meyve verince ahahaha
Bi tanesi 'eşinizle resminizi çekmemi ister misiniz?' dedi, O_O diye kaldık ' ııı şey biz arkadaşız aslında' diye Biggrin
Evet olduuu Biggrin 2 Kişiyle artık konuşmuyorum (yani onlar benle konuşmuyolar) bu yüzden Biggrin bi tanesi çok tatlı 'senden hoşlanıyorum ama nası davranmam gerektiğini bilmiyorum. sanırım reddediceksin beni de' dedi bende 'hayır ama bişeyler olucaksa da aceleyle olsun istemiyorum' dedim. Çocuk bi sevindi Biggrin ' tamam o zaman 앞으로 더 잘해줄께' dedi Biggrin

(07-06-2012, Saat: 22:08)Boicegirl yazdı: Aa!! Deniz bu gözlüklü çocuk geçenler de herkesin için de sana ağaçtan meyve koparıp veren çocuk değil mi?
Hatta Ajummalar da söyleniyorlardı? Tam anlamadım olayı bana anlatır mısın? Bir de sana hiç aşkını itiraf eden oldu mu?

Ayyy çok şekermiş. Smile Peki onla durumunuz nasıl şimdi? Çıkmaya mı başlamış oluyorsunuz? Hehehe ne ilginç bir şey! ^^

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Ya bende koreye gitmek istiyorum. fotoğrafların çok güzel. Smile
[Resim: anigifvas.gif]
Paylaşım ve fotoğraflar için çok teşekkürler... Smile
[Resim: ykzmk.jpg]

(07-06-2012, Saat: 22:37)kaçak natali yazdı: Bir Busanli daha var hangi birini kacirmayayim Biggrin 10 koyun vardi 4e dusurdum Biggrin daha ne yapayim Biggrin 4unu de idare mi edeyim haha

(07-06-2012, Saat: 22:29)iDonis yazdı: Busanlıysa kaçırma derim Cehra Biggrin

[quote='kaçak natali' pid='2304189' dateline='1339093514']
Sirin ve tatli ve eglenceli birine benziyor Biggrin Digeri cool biraz ama bu daha bir cazibeli Biggrin Kendisine cekiyor insani haha Biggrin kacirma derim yavrum Biggrin

dun bir Busan'li cocuk da bana yazdi senden hoslaniyorum diye Biggrin Ama sonradan koseyi dondu Vazgecirdim hihi

Gençler sakin haha. 10 koyun hangi ara 4'e düştü be. Abaza
Neyse ''gamzeliyi'' bana gönderin de başka bir şey istemem.

Bir de Deniz duydun mu Zehra se7en'in annesinin çalıştığı yere gidecekmiş. Abaza
Se7en sık sık oraya gidiyormuş bilemedim. Yani artık sende bir FNC'ye gidersen hani. Kalp

Duydum biliyorum. Birlikte gidecektik ammaa.... Biggrin
Ben Yoochunun annesinin dondurmacısına gidicem Biggrin
(07-06-2012, Saat: 22:36)fighthing yazdı: CJes...Kalp Bende orada olmak istiyorum.Ayrıca Cjes'in yanında Türkiye ile ilgili bir yer varmış doğru mu?

Evet doğru İstanbul Kültür Merkezi var hemen bitişiğinde

[Resim: i5786798_img-0299-jpg]
Ayrıca gamzeli benim Biggrin Biggrin Biggrin

(08-06-2012, Saat: 0:08)Boicegirl yazdı: Gençler sakin haha. 10 koyun hangi ara 4'e düştü be. Abaza
Neyse ''gamzeliyi'' bana gönderin de başka bir şey istemem.

Bir de Deniz duydun mu Zehra se7en'in annesinin çalıştığı yere gidecekmiş. Abaza
Se7en sık sık oraya gidiyormuş bilemedim. Yani artık sende bir FNC'ye gidersen hani. Kalp
(07-06-2012, Saat: 17:17)iDonis yazdı: [Resim: 54134225684960310955771.jpg]

Bu çocuklar çok yakışıklı. Abaza Ünlü mü bunlar kim acaba? Biggrin

(08-06-2012, Saat: 18:38)Boicegirl yazdı:
(07-06-2012, Saat: 17:17)iDonis yazdı: [Resim: 54134225684960310955771.jpg]

Bu çocuklar çok yakışıklı. Abaza Ünlü mü bunlar kim acaba? Biggrin

Evet valla sarışın özellikle çok tatlı.Diğeri az şirin değil ha. Biggrin Kalp
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi