yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz and Korea
Evet herşeyi kendim ödüyorum ama bi avantajım, gelmeden önce okulla konuştum, yurdu ve yemeği ücretsiz yaptılar yani yarı burslu gibi bişeyim sanırım. Onun dışında devlet bursu var ama yüksek ortalama istiyor ve çok seçiciler, mektup yazmanızı falan istiyolar onlara göre seçiliyorsunuz. Onun dışında burs varmı bilmiyorum ama muhakkak vardır diye düşünüyorum.

(07-06-2012, Saat: 21:35)korekolik yazdı: Öncelikle fotoğrafları çok beğendim ve senin adına sevindim Smile
Benim de bi kaç sorum olacaktı Biggrin Sanırım sizin okulunuzun gittiğiniz üniversiteyle anlaşması vardı ve değişim öğrencisi oldunuz.Fakat herşeyi kendiniz mi ödüyorsunuz orda kalacak yer vs. önceden ayarlanmış mıydı?Yoksa burs bulma imkanı var mı?
İşin maddi boyutuna girdim Biggrin
inşAllah seneye bende giderim Smile iyi gezmeler sana Smile

YGS-LYS çalışmalarından dolayı siteye pek giremeyeceğim.
Gidiş: 17/08/2012
Dönüş: 01/07/2013

Benim Şekerlerim~

T-ara

Evet gözler ve burun çok önemli gerçekten. Yeni insanlarla tanıştığımda ilk sordukları 'yaşın kaç?' (küçüksem Oppaaaaa dedirtmeye bayılıyorlar) ikinci söyledikleri şey de gözlerin ve burnun çok güzel büyük (!)

(07-06-2012, Saat: 21:39)minho_k-oppa yazdı:
(07-06-2012, Saat: 21:34)iDonis yazdı: Televizyonda gerçekten sadece yakışıklılar var bunu bilin... Biggrin
Ama dışarıda da ünlülerden çok daha yakışıklı çocuklar gördüm valla ne yalan söyleyeyim. Bir de şöyle garip bişey var ki, yüz olarak o kadar güzel ya da yakışıklı olmasa da herkesin bi tarzı var burda ve bence asıl baktıran da o.
Kızlara gelince %80 ameliyatlı ve bence o kadar da güzel degiller. Ameliyatsız olup da güzel olan çok az var.
Hayallerinizi yıkmak gibi olmasın bi de ama yakışıklı denebilecek bütün çocukların %90ınının kız arkadaşı var... ㅜㅜ (bende hala yalnızım bu yüzden :P )

Dil konusunda bi sıkıntım yok, Biraz Korece biliyorum, zaten İngilizce bölümünde okuyorum. Ama buraya gelecekseniz mutlaka ya ingilizce ya da korece öğrenip gelin derim yoksa çok zorluk çekerseniz gerçekten.

(07-06-2012, Saat: 21:18)minho_k-oppa yazdı: Merhaba,benim ismim de Deniz Wink Bir adaşımın hayallerini gerçekleştirebilmesi çok güzel birşey ^^
Çok şanslısın kıskandım bak şimdi Tongue
Buradan çoğu kız kore-fanının merak ettiği bir soruyu sormak istiyorum.Herkes anladı galiba Abaza
Çoğu blogda/sitede/forumda konuşuldu aslında.Neyse kısaca sorayım Biggrin
Oradaki oppalar yakışıklı/unniler hep dizilerde gördüğümüz gibi güzel mi? ^^
Birde dil konusunda anlaşmazlık yaşıyor musunuz?Yani orada hangi dili konuşuyorsun?^^
Teşekkürler Angel

Bunları öğrendiğim iyi oldu.Boş oppa hayalleriyle gitmeyeyim o zaman oraya Biggrin Bence stil konusunda paris ,ingiltere falan fos.En iyi ülkelerden biri Kore.İnsanlar Lee Min Ho 'mun Personal Tastedeki asimetrik hırkasına laf ederler ama kendileri akla hayale gelmeyecek yırtık pırtık kıyafetler giyer Dodgy Takmıyorum onları bee ^^
Teşekkürler cevap için peki gerçekten gözler yüzünden insanların dikkatini çekiyor musun? ^^
gittiğine göre çoğu şeyi biliyodursun Biggrin giyimleri nasıl?yemekleri peki islamiyetle ilgili bilgilenmek veya müslüman olmak isteyen var mı?
(07-06-2012, Saat: 21:27)iDonis yazdı: [Resim: i5785618_img-0297-jpg]

C-Jes Heart
Burası göründüğü kadar küçük mü??
Always keep the faith...
Giyimleri çok değişik. Ben çok açık görüşlü biri olarak bilinirim arkadaş çevremde ama ben bile biraz garipsedim. Türkiyeye döndüğümde hiç bi giyim tarzı garip ya da komik gelmicek artık eminim Biggrin

Yemek olarak da domuz etini çok seven bi toplum, ben yiyorum o yüzden kolay yemek bulabiliyorum ama arkadaşlarımın bazen yemek bulmakta zorlandıklarını biliyorum...

Din olarak da Hristiyanlık, Budism ve Deizm (Tanrıya inanıyor ama dinleri kabul etmiyor) çok yaygın. Ben şu ana kadar hiç müslüman olmak isteyen biriyle tanışmadım açıkcası...

(07-06-2012, Saat: 21:50)zeynep okur yazdı: gittiğine göre çoğu şeyi biliyodursun Biggrin giyimleri nasıl?yemekleri peki islamiyetle ilgili bilgilenmek veya müslüman olmak isteyen var mı?
Evet cidden çok küçük Biggrin

(07-06-2012, Saat: 21:51)jjdevil yazdı:
(07-06-2012, Saat: 21:27)iDonis yazdı: [Resim: i5785618_img-0297-jpg]

C-Jes Heart
Burası göründüğü kadar küçük mü??
A!!!! Bu arada ben Gongju diye bir şehirdeyim ve Kim JaeJoong buralı Smile Ailesi burda restoranları falan var Smile)
teşekkürlerBiggrin peki denildiği gibi farklımı yemekleri birazda daha genel
Ben de geliyim mi?
En azından ailesi gelinleriyle tanışmış olur Smile Smile
Always keep the faith...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi