yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz and Korea
Hayır hiç duymadım. Buraya benimle aynı zamanda gelen birkaç kişi daha tanıyorum, neden bilmiyorum ama onlar pek memnun degiller. Sanırım biraz da gelirkenki beklentilere bağlı. Yani kusursuz birşeyler bekleniyorsa tabi ki de pişmanlıklar olur ama kusurlarının yanı sıra mükemmel bir ülke diyebilirim. Herşey insanların hayatını nasıl daha kolaylaştırırız mantığıyla yapılıyor ve yapılmış. Türkiyeyle çok farklı...

(07-06-2012, Saat: 20:52)miss_oz123 yazdı: Çok güzel anlatıyorsunuz. Biggrin Ben de Vol'ların devamını heyecanla bekliyorum. (:
Aa bu arada bir sorum olacak?
Hiç -bir kere bile- pişmanlık duydun mu? Merak ediyorum da. Biggrin
[Resim: i5785486_img-1436-jpg]

[Resim: i5785485_img-1431-jpg]

[Resim: i5785484_img-1425-jpg]

[Resim: i5785483_img-1402-jpg]

[Resim: i5785482_img-1397-jpg]

[Resim: i5785481_img-1391-jpg]

[Resim: i5785480_img-1388-jpg]

[Resim: i5785479_img-1384-jpg]

[Resim: i5785429_img-1402-jpg]

[Resim: i5785478_img-1389-jpg]
Merhaba,benim ismim de Deniz Wink Bir adaşımın hayallerini gerçekleştirebilmesi çok güzel birşey ^^
Çok şanslısın kıskandım bak şimdi Tongue
Buradan çoğu kız kore-fanının merak ettiği bir soruyu sormak istiyorum.Herkes anladı galiba Abaza
Çoğu blogda/sitede/forumda konuşuldu aslında.Neyse kısaca sorayım Biggrin
Oradaki oppalar yakışıklı/unniler hep dizilerde gördüğümüz gibi güzel mi? ^^
Birde dil konusunda anlaşmazlık yaşıyor musunuz?Yani orada hangi dili konuşuyorsun?^^
Teşekkürler Angel

Şu gözlüklü arkadaşı gözüm ısırdı ama bir yerden. Biggrin

[Resim: i5785616_img-0347-jpg]

[Resim: i5785617_img-0293-jpg]

[Resim: i5785618_img-0297-jpg]

[Resim: i5785619_img-0301-jpg]

[Resim: i5785620_img-0302-jpg]

[Resim: i5785622_img-0307-jpg]

[Resim: i5785623_img-0313-jpg]

[Resim: i5785624_img-0330-jpg]
Televizyonda gerçekten sadece yakışıklılar var bunu bilin... Biggrin
Ama dışarıda da ünlülerden çok daha yakışıklı çocuklar gördüm valla ne yalan söyleyeyim. Bir de şöyle garip bişey var ki, yüz olarak o kadar güzel ya da yakışıklı olmasa da herkesin bi tarzı var burda ve bence asıl baktıran da o.
Kızlara gelince %80 ameliyatlı ve bence o kadar da güzel degiller. Ameliyatsız olup da güzel olan çok az var.
Hayallerinizi yıkmak gibi olmasın bi de ama yakışıklı denebilecek bütün çocukların %90ınının kız arkadaşı var... ㅜㅜ (bende hala yalnızım bu yüzden :P )

Dil konusunda bi sıkıntım yok, Biraz Korece biliyorum, zaten İngilizce bölümünde okuyorum. Ama buraya gelecekseniz mutlaka ya ingilizce ya da korece öğrenip gelin derim yoksa çok zorluk çekerseniz gerçekten.

(07-06-2012, Saat: 21:18)minho_k-oppa yazdı: Merhaba,benim ismim de Deniz Wink Bir adaşımın hayallerini gerçekleştirebilmesi çok güzel birşey ^^
Buradan çoğu kız kore-fanının merak ettiği bir soruyu sormak istiyorum.Herkes anladı galiba Abaza
Birde dil konusunda anlaşmazlık yaşıyor musunuz?Yani orada hangi dili konuşuyorsun?^^
Teşekkürler Angel
Öncelikle fotoğrafları çok beğendim ve senin adına sevindim Smile
Benim de bi kaç sorum olacaktı Biggrin Sanırım sizin okulunuzun gittiğiniz üniversiteyle anlaşması vardı ve değişim öğrencisi oldunuz.Fakat herşeyi kendiniz mi ödüyorsunuz orda kalacak yer vs. önceden ayarlanmış mıydı?Yoksa burs bulma imkanı var mı?
İşin maddi boyutuna girdim Biggrin
[/align]
bu müthiş harika gerçekten adlandıramıyorum seni kıskandımmı bilmiyorum ama bende olmayı çok isterdim
Isırsın bi zahmet <3 Biggrin

(07-06-2012, Saat: 21:26)Boicegirl yazdı: Şu gözlüklü arkadaşı gözüm ısırdı ama bir yerden. Biggrin
(07-06-2012, Saat: 21:34)iDonis yazdı: Televizyonda gerçekten sadece yakışıklılar var bunu bilin... Biggrin
Ama dışarıda da ünlülerden çok daha yakışıklı çocuklar gördüm valla ne yalan söyleyeyim. Bir de şöyle garip bişey var ki, yüz olarak o kadar güzel ya da yakışıklı olmasa da herkesin bi tarzı var burda ve bence asıl baktıran da o.
Kızlara gelince %80 ameliyatlı ve bence o kadar da güzel degiller. Ameliyatsız olup da güzel olan çok az var.
Hayallerinizi yıkmak gibi olmasın bi de ama yakışıklı denebilecek bütün çocukların %90ınının kız arkadaşı var... ㅜㅜ (bende hala yalnızım bu yüzden :P )

Dil konusunda bi sıkıntım yok, Biraz Korece biliyorum, zaten İngilizce bölümünde okuyorum. Ama buraya gelecekseniz mutlaka ya ingilizce ya da korece öğrenip gelin derim yoksa çok zorluk çekerseniz gerçekten.

(07-06-2012, Saat: 21:18)minho_k-oppa yazdı: Merhaba,benim ismim de Deniz Wink Bir adaşımın hayallerini gerçekleştirebilmesi çok güzel birşey ^^
Teşekkürler Angel

Bunları öğrendiğim iyi oldu.Boş oppa hayalleriyle gitmeyeyim o zaman oraya Biggrin Bence stil konusunda paris ,ingiltere falan fos.En iyi ülkelerden biri Kore.İnsanlar Lee Min Ho 'mun Personal Tastedeki asimetrik hırkasına laf ederler ama kendileri akla hayale gelmeyecek yırtık pırtık kıyafetler giyer Dodgy Takmıyorum onları bee ^^
Teşekkürler cevap için peki gerçekten gözler yüzünden insanların dikkatini çekiyor musun? ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi