27-08-2009, Saat: 3:26
(Son Düzenleme: 03-05-2013, Saat: 13:20, Düzenleyen: black pearl.)
Lezzetli Güney Kore Yemekleri / 맛있는 한국 음식
Kisaca; İlk bakıldığında aslında yemek kitabi geliyor insanın aklına, sadece yemek yapma konusunda yardımcı bir kitap. Ama aslında yemeklerin tarifinden çok Kore yemeklerinin tarihini araştıran bir kitap, bilgi kaynağı. Çok yıllar öncelerden günümüze gelen Kore lezzetlerini anlatıyor ve resimleriyle sunuyor bizlere...Yazar bazen Japon yemekleri ve Çin yemekleri ile kıyaslama yapmıyorda değil hani... =)
Yazarımız:Kim Chan-byeol 1975'de G.Kore'de doğdu ve Kore Üniverstesini bitirdi...
Kitabın Yayın Tarihi: 17.06.2008
Yayın Firması: Locke Media
Fiyatı: Normal Fiyat 11.900 İndirimli 10.710 won'dur
English:
In short, look at the first meal when in fact the book comes to mind, just about to eat an auxiliary kitap.Ama actually eat much of the recipes of Korean food history of researching a book, information kaynagi.Çok of years ago from Korea to today tells tastes and offers a picture with us ... By Japanese food and Chinese food sometimes make comparisons with not know ... =)
Our author: Kim Chan-byeol 1975 South Korea at dogdu.Ve Korea ended Üniverstesini ...
The book's Release Date: 17/06/2008
Broadcast Company: Locke Media
Price: Normal Price 11,900 Reduced 10,710 won'dur
Kisaca; İlk bakıldığında aslında yemek kitabi geliyor insanın aklına, sadece yemek yapma konusunda yardımcı bir kitap. Ama aslında yemeklerin tarifinden çok Kore yemeklerinin tarihini araştıran bir kitap, bilgi kaynağı. Çok yıllar öncelerden günümüze gelen Kore lezzetlerini anlatıyor ve resimleriyle sunuyor bizlere...Yazar bazen Japon yemekleri ve Çin yemekleri ile kıyaslama yapmıyorda değil hani... =)
Yazarımız:Kim Chan-byeol 1975'de G.Kore'de doğdu ve Kore Üniverstesini bitirdi...
Kitabın Yayın Tarihi: 17.06.2008
Yayın Firması: Locke Media
Fiyatı: Normal Fiyat 11.900 İndirimli 10.710 won'dur
English:
In short, look at the first meal when in fact the book comes to mind, just about to eat an auxiliary kitap.Ama actually eat much of the recipes of Korean food history of researching a book, information kaynagi.Çok of years ago from Korea to today tells tastes and offers a picture with us ... By Japanese food and Chinese food sometimes make comparisons with not know ... =)
Our author: Kim Chan-byeol 1975 South Korea at dogdu.Ve Korea ended Üniverstesini ...
The book's Release Date: 17/06/2008
Broadcast Company: Locke Media
Price: Normal Price 11,900 Reduced 10,710 won'dur
