yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delicious Korean Meals / 맛있는 한국 음식
Lezzetli Güney Kore Yemekleri / 맛있는 한국 음식

Kisaca; İlk bakıldığında aslında yemek kitabi geliyor insanın aklına, sadece yemek yapma konusunda yardımcı bir kitap. Ama aslında yemeklerin tarifinden çok Kore yemeklerinin tarihini araştıran bir kitap, bilgi kaynağı. Çok yıllar öncelerden günümüze gelen Kore lezzetlerini anlatıyor ve resimleriyle sunuyor bizlere...Yazar bazen Japon yemekleri ve Çin yemekleri ile kıyaslama yapmıyorda değil hani... =)

Yazarımız:Kim Chan-byeol 1975'de G.Kore'de doğdu ve Kore Üniverstesini bitirdi...

Kitabın Yayın Tarihi: 17.06.2008

Yayın Firması: Locke Media

Fiyatı: Normal Fiyat 11.900 İndirimli 10.710 won'dur

English:

In short, look at the first meal when in fact the book comes to mind, just about to eat an auxiliary kitap.Ama actually eat much of the recipes of Korean food history of researching a book, information kaynagi.Çok of years ago from Korea to today tells tastes and offers a picture with us ... By Japanese food and Chinese food sometimes make comparisons with not know ... =)

Our author: Kim Chan-byeol 1975 South Korea at dogdu.Ve Korea ended Üniverstesini ...

The book's Release Date: 17/06/2008

Broadcast Company: Locke Media

Price: Normal Price 11,900 Reduced 10,710 won'dur

Angel  Buralar hep dutluktu...
İlk yorumlardan biri benden olsun canım. Emeğine sağlık, teşekkür ederim paylaşım için.
Tanıtım için teşekkürler Tuğçe... Onay Alkis
Türkiye'de de var mıdır ki?
Teşekkürler Tuğçe'cim. Smile
Tanıtım için teşekkürler... Smile
Konunun adını ilk gördüğümde "İnşallah Türkiye'de de vardır" dedim ama sanırım yok...
Will u be there?
Bende güzel yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim, bende baktım ama Türkiye'de satıldığına dair hiçbir şey yok internette... =(

Angel  Buralar hep dutluktu...
İçeriğini merak ettim. Sarhos
Tanıtım için teşekkürler. Smile Of keşke burada da bulabilsek bu kitabı. Bütün güzel yemekleri yapardık. XD
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG
Super Junior F.T Island
2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ

bm~endlesslovee *

uzun bir süre yokumSad
Teşekkürler. Onay
my angel, my girl, my sunshine 
[Resim: 0iMPVWt.png]
[Resim: DyRG0o.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi