yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK's Twitter / DBSK'nin Twitter Paylasimlari
Süper olur, ilk kalkan uçak saat kaçtaBiggrin Bu resimlerden sonra seyretmek de ...Ofkeli
5 dakika önce:

[Resim: hwws.jpg]

'조금 웃긴얘기지만 저 동안인거같아여!'
'Çok komik gibi, ama ben bundan daha fazlasi oldugunu düsünüyorum.'

Jaejoong profil yazisi güncellemesi:
[Resim: adszpr.jpg]

Bana yine, Keep Your Head Down'a gönderme yapmis gibi geldi.Sarkinin sonlarinda çünkü;

'...But my future is gesturing towards me to get up and smile
I'm letting you go, live happily (why why why)
One day far from now, far from now, I want to just smile comfortably...'
diye geçmiyor muAglaelsalla

Biraz pespese yaziyorum gibi oldu ama, kaç gündür yeni haberleri bekliyordum...

(07-01-2011, Saat: 18:24)Maeko yazdı: 5 Dakika önce:
[Resim: qgcg.jpg]
안녕갑세요
Sonunda yüzünü gösterdi. Ama güzelim gözleri ne hale gelmis ya:img-cray:Su an kalkan ilk Kore uçagina binip, SM'yi basasim varSarhosOfkeli

Ne kadar zayiflamis ballim yaa :img-cray: Azicik kilo alsin Biggrin
[Resim: yalintugce.gif]
Bana kalirsa..... DBSK, H.O.T grubuyla ayni yolda yürüyor. H.O.T'in korkunç dagilisi ve fizksel siddet haberlerini herkes duymustur. Su an Jae Joong'un ve diger üyelerin bu hallerinin tek sorumlusu SM'DIR! SM'in ne kadar tehlikeli ve çikarci oldugu asikar. SM sirketi ile ilgili ögrendigim tek bir kural var. Eger onlara karsi gelirseniz, ya da çikarlarina ters düserseniz.... YOK EDILIRSINIZ... DBSK yok oluyor demiyorum ya da dagiliyor.. Ancak sessizlik ne getirebilir ki??? Ne kadar bekleyebiliriz??? Cassiopedialardaha ne kadar umut edecek?? Herkes: inaniyorum, DBSK yeniden bir araya gelecek ve mutlu olacaklar... Peki sizce SM adli kara lanet baslarinda oldugu sürece bu mümkün mü?? Bence hayir... Sizce bilemem. Ben sadece düsüncemi söylüyorum. DBSK'nin yeniden isildamasi için SM'den kurtulmasi lazim. SM sadece onlari hasta ediyor ve zehirliyor!!! Buna bir son veremiyorlar!! ( Büyük ihtimalle SM, onlara baski uyguluyor veya onari tehtid ediyor!) DBSK'nin yeniden bir araya gelmesi SM'le mümkün degil. Biliyorsunuz, Super Junior'da SM'de ve onlar da baski altinda. 13 üyenin sadece 10'u kendini gösterebiliyor. Evet sirketlerin çikar oyunlari tüm dünya müzik sektörlerinde var ama Kore'de bu çok ileri boyutlarda. Eger DBSK'nin ve diger SM bagli sevdigimiz gruplarin daha iyi(hastaliksiz, acisiz) bir hayat sürmesini istiyorsak, önde tek çare var: SM YOK EDILMELIDIR!!! Jae'nin hastalikli, umutsuz sözlerini, aci dolu halini ve kendini yok etmesini istemiyorsak( biliyosunuz J çok içiyor, uyuyamiyor ve büyük ihtimalle bol bol sigara içiyor. SS501'den Young Saeng bile içiyorsa....) ona ve DBSK'ya güç verip SM'in pençesinden kurtarmaliyiz. Lütfen elele bunu yapalim. Jae Joong'u her seferinde böyle görmek sadece benim degil, eminim bütün sevenlerinin içini yakiyordur!!!
Hey beyler! Bu gece votka açıyoruz ve sonra da alemlere dalıyoruz! Hep beraber!!! Her zaman ki gibi değil mi:?http://1.bp.blogspot.com/-djhOa_Oe53A/Tf4gUkjk6mI/AAAAAAAAUxU/IlCn0qfuTik/s1600/2p.png
ai_otsuka, dediklerine katiliyorum.

Fakat... SM nasil yok edilebilir? Bu mümkün mü? Junsu'nun twittera son yazdiklarindan sonra, SM ailesi resmen onlara savas açmis görünüyor. JYJ en mutlu oldugu anlarda, onlari tebrik etmeye yanasmayan, BoA ve SuJu ailesi neden simdi saçma sapan seyler yaziyorlar. HoMin peki neden bunlara izin veriyor. SM'i ile suan çalisan sanatçilarin baski altinda olduklarini düsünmüyorum, çünkü onlar TVXQ kadar yararli degiller. Hepsi hallerinden pek memnun gözüküyor. Bunu üzülerek söylüyorum ama HoMin'de öyle! Onlara sonuna kadar inandik, destekledik ama ne yaptilar su zamana kadar? Ortada bir haksiz sözlesme, diger anlamiyla "kölelik sözlesmesi" oldugu resmen kanitlandi. Ama o sanatçilar hala o sirketin yanindalar! Üstelik bu yetmiyor, kölelikden kurtulmaya çalisanlarada saldiriyorlar. BoA zamaninda JJ'nin en iyi arkadasiydi, simdi ise resmen onlari suçluyor. Peki ya SuJu üyelerine ne demeli? Kendi üyeleri ayrildiklarinda bile agizlarini açmayan bu üyeler simdi haddi olmadigi halde neden konusuyorlar? Evet, HoMin'in yaninda olabilirler, herseyi hayranlardan daha iyi biliyor olabilirler ancak yaptiklari "arkadaslik" degil! Konusmamalari lazimdi çünkü Cassiopeia ve onlarin hayranlari arasinda muhtemelen bazi düsmanliklar ortaya çikacaktir. Junsu, birseyler yazmis olabilir, yazmakta sonuna kadarda hakli! En azindan HoMin gibi korkakça susmuyorlar! Gerçekten ikisinide anlamiyorum. JYJ hala üzülüyor hala yipraniyor ama hep suçlular hep suçlular! Kendi ülkelerinde bile dislaniyorlar. Haksizlik yapan SM, ancak dislanan JJ, dogru düzgün programlara çikip promosyon bile yapamiyorlar. Bu daha ne kadar böyle sürecek. Diyelim ki DBSK dagildi, içim acisada aslinda buna artik kesin gözüylede bakabiliriz. Diyelim ki dagildilar, daha ne kadar engellenecekler? JYJ'nin, HoMin gibi, Music Bank'e yada, Music Core programlarina çikmaya haklari yok mu? Sonsuza kadar böyle mi gidecek bu? Buna katlanmak çok zor. Gerçekten bu böyle devam edemez. Bu çocuklara göz göre haksizlik yapiliyor, bunu görmelerine ragmen, Kore'deki tek bir kisi bile çikip bunu söyleyemiyor? Neden çünkü korkaklar. SM ailesine ve sanatçilarina ben sonsuz mutluluk diliyorum. Köle olmaya devam etsinler. Kolay gelsin onlara..
Tek istedigim suan için JYJ'nin o sirketten ve o sanatçilardan bir an önce iplerini tamamen koparmasi. Mahkemeyi kazanirlarsa muhtemelen artik bütün iliskiler bitmis olacak. O kendini bilmis konusanlarda konustuklariyla kalacak!
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Yunho'nun tesekkür yazisi hakkinda yorum yapmayacagim!!!
Ama o yazinin ortaya çikardigi saskinlik, üzüntü ve can acisiyla Junsu'nun yazdigi tweet lerde suçlanacak bir durum göremiyorum ben. Yazdiklarinin çevirsini okuduktan sonra üzüntüsünü, canin acisini içimde öylesine derin hissettim ki, zaten o yazilanlari okuyan,yüreginde merhamet olan hangi insan hissetmez ki? Belliki hala lideri olarak gördükleri birinden bu cümleleri beklemiyordu. (Belki de Yunho'da SM'in baskanina tesekkür etmek 'Zorunda' kaldi bilemiyorum! Bunun ne çesit bir 'Zorunluluk' oldugunuda bilemiyorum!) Ama asil garip ve gereksiz olani; Bu konunun hiç bir durum ve kosulda üzerine vazife olmayan insanlar tarafindan malzeme yapilmasi. Sanirim SM sirketinin avukatlari kendisine az geliyor olmali ki sarkicilarida yeri geldiginde sirket adina avukat görevi grüyor. 'Ihanet'in tanimlarini yapanlar önce dönüp bir kendilerine, geçen yil birebir yasadiklari durumlara bakmalilar. Ailesini göremedigi için ve 'ölüm' pahasina hastanelerden zorla çikartilip törenlere götürülen arkadasi için 'Hiçbirsey' yapmamak ihanetin ta kendisi degilmidir acaba?
SM psikolojik savas baslatti ve dört koldan saldiriyor ama bilmeliki Jaejoong Yoochun ve Junsu yalniz degiller. Asla yalniz kalmadilar, kalmayacaklar. Hakettiklerine kavustuklari günü görene dek agzimdan çikacak her duayi onlara adiyorum!!!
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(07-01-2011, Saat: 18:35)Maeko yazdı:
Daha fazlasini görebiliyorum;
Solgun görünüyosun, sanki her gün biraz daha zayifliyorsun ve o güzel dudaklarin çatlamis.:img-cray: Bu ara benimde dudaklarimdaki aciyla basim dertte.Sarhos Doktor sinir stres yapma vücudun garip tepkiler veriyor dedi. (Çok kolaymis gibiBiggrin ) sürekli nemlendirici kullaniyorum. Sanada almaliyim 'Çileklisinden'.Biggrin Bal dudak yarim.Opucuk
Ah, sende üzülmesen, sinir stres yapmasan diyecegim, sonra sende ayni cevabi vereceksin;
''Çok kolaymis gibi'' Biggrin Sarhos Dertli

[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Yunho ne söyledi ve junsu ne yazdi?
Bunlari bilmiyorum biri bana açiklayabilir mi?
Önceden sadece SM'den ayrilip, birlikte olmalarini istiyordum.
Simdi tek istegim ayri bile olsalar; mutlu olmalari ve dostluklarinin devam etmeleri..
Gerisi bos...
Diger sanatçilara gelince; TVXQ kadar büyük ve mükemmel olamadiklari için onlar anlamazlar.
Es geçin.Ne derlerse, ne yaparlarsa es geçin...
Yarasi olan gocunsun.!

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Hero Jae Joong~
34 dakika önce.
http://www.youtube.com/watch?v=AYV6MRcGm-M&sns=em

http://www.youtube.com/watch?v=-JIgS4Oxp...sns=tws=tw

Ya keske videoda yazanlari anlayabilseydik.:S

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(08-01-2011, Saat: 1:08)^^my_hero^^ yazdı: Yunho'nun tesekkür yazisi hakkinda yorum yapmayacagim!!!
Ama o yazinin ortaya çikardigi saskinlik, üzüntü ve can acisiyla Junsu'nun yazdigi tweet lerde suçlanacak bir durum göremiyorum ben. Yazdiklarinin çevirsini okuduktan sonra üzüntüsünü, canin acisini içimde öylesine derin hissettim ki, zaten o yazilanlari okuyan,yüreginde merhamet olan hangi insan hissetmez ki? Belliki hala lideri olarak gördükleri birinden bu cümleleri beklemiyordu. (Belki de Yunho'da SM'in baskanina tesekkür etmek 'Zorunda' kaldi bilemiyorum! Bunun ne çesit bir 'Zorunluluk' oldugunuda bilemiyorum!) Ama asil garip ve gereksiz olani; Bu konunun hiç bir durum ve kosulda üzerine vazife olmayan insanlar tarafindan malzeme yapilmasi. Sanirim SM sirketinin avukatlari kendisine az geliyor olmali ki sarkicilarida yeri geldiginde sirket adina avukat görevi grüyor. 'Ihanet'in tanimlarini yapanlar önce dönüp bir kendilerine, geçen yil birebir yasadiklari durumlara bakmalilar. Ailesini göremedigi için ve 'ölüm' pahasina hastanelerden zorla çikartilip törenlere götürülen arkadasi için 'Hiçbirsey' yapmamak ihanetin ta kendisi degilmidir acaba?
SM psikolojik savas baslatti ve dört koldan saldiriyor ama bilmeliki Jaejoong Yoochun ve Junsu yalniz degiller. Asla yalniz kalmadilar, kalmayacaklar. Hakettiklerine kavustuklari günü görene dek agzimdan çikacak her duayi onlara adiyorum!!!

Kesinlikle katiliyorum....Hersey SM denen sirke yüzünden...Ne kadar acimasizlar ve Sungmini burada kiniyorum....Onlari yazmamasi gerekirdi, sonucta Junsu o tweete ona degil abisine yazmisti...Denildigi gibi, SM kendi sanatcilarini eziyor! Buna bir son vermek lazim fakat JYJ´den baska hickimse birsey yapmiyor (yapamiyor) Sad
ⓂⒷⓁⒶⓆ
|❤| CнєoηĐυηg.:.Jооη.:.Gо.:.ѕєυηgно.:.міЯ |❤|

My Obsession >>> Lee Joon
[Resim: kkkkklll.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi