yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK's Twitter / DBSK'nin Twitter Paylasimlari
[TRANS] 101201 MASTER POST - JYJ Twitter Update
[TRANS] 10.12.01 JYJ'nin Twitter güncellemeleri:

Türkçe:

• 'JYJ Kore Turu ...?

@Jaejoong: Milli Turumuz devam ediyor! Korede görülecek çok sey var.bu gece Jella-do'ya gidicegiz - go••! (3:51pm Kore saatile)
@Jaejoong: Go go go go go go go~ (4:03pm Kore saatile)
@Jaejoong: zerotic0124 Hyung, Heanam ney seviyor? (4:06pm Kore saatile)

@Jaejoong: Jeolla-do sehirleri için birkaç öneri..? (4:01pm Kore saatile)
@Jaejoong: Doga'nin güzel oldugu bir yer'e açigiz! (4:01pm Kore saatile)
(Demek istedigi doga'nin güzel oldugu yerlerde olabilir)

@Yoochun: Bu zamanlar,sizler tarafindan gerçeklestirilmistir arkadaslar^^Size öyle minnettarim ki!!! 7 yildir ilk kez.... Gülerek sadece taze bir havayi solumaya çalisiyorum Dünya bile umrumda olmadan..... (4:06pm Kore saatile)

@Jaejoong: Bu sefer gidemedigimze göre,Chungcheongbuk-do'nun Danyang'ina ya gidecegiz,kesinlikle.. (4:09pm Kore saatile)
@Yoochun: Yinede sadece bu seyahat için~^^ Ne olur bize bakmayin~Takipçi Taksi'ler~ve Takipçiler!! Lütfen!!! (4:10pm Kore saatile)
(Bencede birakinda rahat rahat nefes alsinlar!)

@Yoochun: Güzel anilar olusturacagiz~Bu tür güzel özgürlük ile~Ve tüm hepinizle paylasacagiz^^ (4:13pm Kore saatile)

@Junsu: Iste bu gerçek kolayliktir..^^ Herkese çok tesekkür ediyorum~(4:15pm Kore saatile)
@Youngki: @0101xiahtic Güzel is çikardin^^ (5:44pm Kore saatile)
@Junsu: @Poimin73 Tesekkürler,Hyun^^ Albümünde çikti degilmi? Onu Almaliyim!!! (6:20pm Kore saatile)

• 'Mozart aski^^ Ve Junsu,Albüm simdiden çikti:

@Youngki @0101xiahtic Cikti ve simdide satildi bile. (6:25pm Kore saatile)
@Junsu: ]poimin73 Oh!! Seoul'e döndügümüzde hemen almaya gidecegim. (11;35pm Kore saatile)

• 'Jaejoong Junsu'yu övüyor:

@Jaejoong: Junsu'nun sesini seviyorum.Su an Junsu'nun "Memories" sarkisini dinliyorum ilk kez.. Ve Junsu' bizim grubumuzun vokalisti oldugu içingurur duyuyorum.Sagol Junsu! (12:38pm Kore saatile)

Translate: Seda-HyunJoonG.
Source: Jaejoong + Junsu + Yoochun + Diger Twitterler.

English:

"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
@Yoochun: Bu zamanlar,sizler tarafindan gerçeklestirilmistir arkadaslar^^Size öyle minnettarim ki!!! 7 yildir ilk kez.... Gülerek sadece taze bir havayi solumaya çalisiyorum Dünya bile umrumda olmadan.....
''Ilk kez''SM'den kurtulduktan sonra da devam edecek.!!!!

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
YooChun~3 dakika önce.
[Resim: dzb0.jpg]

Deli bunlar ya.Hayvancagizi ne hale getirmisler.Biggrin

Ve ben gidiyorum. ^^
@Yoochun: Bu zamanlar,sizler tarafindan gerçeklestirilmistir arkadaslar^^Size öyle minnettarim ki!!! 7 yildir ilk kez.... Gülerek sadece taze bir havayi solumaya çalisiyorum Dünya bile umrumda olmadan..... (4:06pm Kore saatile)

kiyamam yaaa... çocuklari amma biktirmislar sm deyken... ayrildiktan sonra nefes almanin farkina varabilmisler... umarim yunho ve max imizde bir an önce özgürce nefes almanin ne demek oldugunu anlarlar... çünkü çok daha fazlasini hakediyorlar...
KOSKOCA BİR BOŞLUKKKKKK
Hero 1 dakika önce. ~
[Resim: q1k0.jpg]
O nasil bir patidir ya? Mor?

Ve ben gidiyorum. ^^
Jae sanirim boyamis o patileri. :img-hysterical: Hay Allah'im, deli bu çocuk ya. :img-hysterical:

Alıntı:@Yoochun: Bu zamanlar,sizler tarafindan gerçeklestirilmistir arkadaslar^^Size öyle minnettarim ki!!! 7 yildir ilk kez.... Gülerek sadece taze bir havayi solumaya çalisiyorum. Dünya bile umrumda olmadan..... (4:06pm Kore saatile)

Canim benim ya. Kiyamam ona. Aglaelsalla
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Ne yapsin ya,Max'le ugrasamiyor sanirim Jiji'den çikariyor deliligini.Biggrin xD
Hero yine yazmis birsürü sey.Ilgililere duyurulur.Biggrin

Ve ben gidiyorum. ^^
Jiji'nin patilerindekiler bir nevi, pati kaplari. Kedinin tirnaklariyla etrafa zarar vermesini önlüyor...
Kedi beslemedigim için bilgim yoktu.Smile Demek ki Jae delirmemis.Biggrin
Tesekkürler.Smile

Ve ben gidiyorum. ^^
Sanirim bu ''Pati kaplarini'' Jiji elini tirmikladiktan sonra takti.Biggrin
Ne hale getirmisti o güzelim ellerini yaramaz kedicik.Dodgy
Bu arada gerçekten Hero'mun neler yazdigini çok merak ediyorum. Korece oldugu için anlamak çok zor tabi.Hislerimde yanilmak istiyorum:/ Sarhos En kisa sürede çevrilir umarim.
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi