yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK's Twitter / DBSK'nin Twitter Paylasimlari
(27-10-2010, Saat: 0:16)ßadqiirL_o5 yazdı:

Kendisi benim de ilgimi çekti dün gece. Dodgy
Hem Junsu'ya hem de Jae'me yazmis.Jae'm de cevap vermis ama Korece oldugu için tam olarak anlama gibi bir durumum olmadi.Sarhos
SM sanatçisi olduguna göre ben direk kiza ''Ajan'' suçlamasin da bulunsamda.Kralgul Eminim kötü niyetli degildir.Olamaz da zaten.Ban
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Eso' bende anlamis degilim. Sarhos Bu ortak özelligimize bitiyorum be Hero'm!
Cins,cins fotograflar ekliyorsun bu ne yahu.Kendim eklerken normal saniyordum ama senin eklemen gözümü açti ve "anormal" oldugunu gördüm.
Aman ben cins'ligimden memnunum sevgili. ~ <3
Yalniz su telefon,Ingiltere telefonlari olsa gerek,gittimde böyle birsey vardi Otel'de. xD ~
Ama Kaktüs'ün orda ne isi oldugunu cözemedim fakat güzel bir görünüm verdigini söyleyebilirim. ^^
Vazo'ya diyecek sözüm yok,annem görse alir salon'un en güzel kösesine koyar buraya yaziyorum Hero'm. Kalp .
Ben sen olsam o vazoyu kaldirirdim. xD ~

-----------------------

Sagol Eso' paylasimlarin için.^^ Twitter'e giremiyorum maalesef. U_U
Anca internete eklenenler ile takip ediyorum,çeviriyorum. xD
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
Bu kadar yogun çalismaktan beyni sulanmis olsa gerek.Hani olur da bu kadar anormallik olmaz bence.SmileKaktüs,vazo,telefon.SmileHiç mi ortak nokta olmaz.Biggrin Sen iyi misin yarim?Durtuk
Ne demek canim rica ederim.SmileOnlarin böyle cinsliklerini görünce moralim yerine geliyor.Biggrin

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Kizlar Jaejoong'um ile ne dalga geçiyorsunuz.:img-bee:
Bence her seyi normal.Biggrin Sikiliyor belliki çocuk, ne yapsin.Biggrin
Her zaman farkli olmak iyidir, birakin paylassin istedigini.Biggrin
Ne yaptigini biliyoruzya, o bize yeter.Abaza Belliki çektikleri seyleri çok seviyor
yada manevi olarak onun için çok degerli.Öyle de düsünmek lazim.Abaza
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ

JYJ Twitter Update
(12.40-50 Kore Saati ile)

(Jaejoong) @mjjeje Bugün birazcik uyudum, woohoo!
(Jaejoong) @mjjeje Noona beni aradi bu yüzden uyandim, tesekkür ederim!!!!

[Resim: s9hv.jpg]

Junsu ve Jaejoong'un Twitter Konusmalari

(Junsu) Oohahahaha……..Hiç bir sey diyemiyorum. (6:30 - Kore Saati)

(Jaejoong) @0101xiahtic Bir sey mi oldu? (8:30 - Kore Saati)

(Junsu) @mjjeje Hayir..lol, Sadece dedigim gibi, bugün twitleyecek pek birseyim yok.(20.45 - Kore Saati)

(Jaejoong) @0101xiahtic Ben Sang Yeop hyung ile Ekspres Otobüs Terminaline gittim. haha~ (10:45 - Kore Saati)

(Junsu) @mjjeje Oraya neden gittin? (11:30 - Kore Saati)

(Jaejoong) @0101xiahtic Bir sey almaya gittim ama açgözlülük ettim... Esyalari koymak için hir bir yer yok..(11:39 - Kore Saati)

(Junsu) @mjjeje Aha, onun ne oldugunu biliyorum~ lol Bir süre bende oraya gitmek zorundayim.(12:10 - Kore Saati)

(Jaejoong) Mm.. Ben bunu ve bunu aldim... Çünkü orada çok güzel ve harika seyler vardi. (12:11 - Kore Saati)

(Jaejoong) @0101xiahtic haha Onu aldin degil mi? Sonra beraber gidelim. Oraya gittiginde sende benim gibi alma zorunlulugu hissedeceksin. (12:13 - Kore Saati)

-------------------------------------------------------------

Kang Sung Pil Yoochun için sesleniyor

(Sung Pil) Yoochun ~ ~ ~ ~ (Bana çok sevimli geldigi için eklemek zorunda kaldim xD ) (11.30 - Kore Saati)

---------------------------------------------------------------

Kang Sung Pil and Jaejoong’un Twitter Konusmalari

(Jaejoong / Önceki Tweet) @0101xiahtic Bir sey almaya gittim ama açgözlülük ettim... Esyalari koymak için hir bir yer yok..(11:39 - Kore Saati)

(Sung Pil) @mjjeje Ne aldin? Bir ihtimal, terminali satin almis olabilir misin? ( :img-hysterical: Bu SungPil sunbae acayip adam ya. ) Pahali olmus olmali. Açgözlülük kalplerimizi agirlastirir.^^*(11:54 - Kore Saati)

(Jaejoong) @kangsungpil Hyung, gerçekten açgözlü biri olmaliyim..(12:12 - Kore Saati)

(Sung Pil) @mjjeje Bu dünyadaki herkes açgözlü~~ Baskalarini empoze etmenin önemli oldugunu bilmek daha önemli. lol Ama açgözlülükle ne satin aldin? Bende merak ediyorum.^^; (12:17 - Kore Saati)

------------------------------------------------

[English]

Bigeast____ ~ Cassiopeia

Jaejoong'un Satin Alma Hikayesi Ortaya Çikti

(Jaejoong) @kangsungpil Bu bir 100 millyon Won gibi gözüken keramik vazo ama gerçek fiyati 60,000 Won.. (12:53 - Kore Saati)

Jaejoong onu satin aldigi için gerçekten gurur duyuyor olmali.xD

(Jaejoong) @kangsungpil Harika degilmi.. 60,000 Won… ‘Authentic Masterpieces’ görünmesi olsaydi, çok büyük bir fiyat etiketi verilirdi diye düsünüyorum. hahaha (12:58 - Kore Saati)

(Jaejoong) Iste bu!(12:58 - Kore Saati)

[Resim: x1dz.jpg]

(Sung Pil) @mjjeje Bunun 10 milyon Won degerinde gibi gözüktügünü düsünüyorsan... O zaman muhtemelen öyle ^^* Seni sansli. Onlar seramik vazo içinde somutlasan ruhlaroldugunu söylüyorlar..Su andan itibaren evine koy.. Ve 110 billion Won degerindeki vaso da ruhunuzu somutlastirmayi deneyin~ keke Bir vazo satin aldin.. Yani cevab bir vaso~~ lol (1:01 - Kore Saati)

(Sung Pil) @mjjeje Daha sonra onun bir kabul odasina dönüsmeyecegini umuyorum. haha~ (1:20 - Kore Saati)

----------------------------------------------------

Jaejoong sonunda Japonya'dan gelen turiste yanit verdi!

(akionosuke) @mjjeje "bu!"... "Bu" ne?? ^^ (1:02 - KoreSaati)
(Jaejoong) @akionosuke ucuz ve iyi birsey !! (1:09 - Kore Saati)
(akionosuke) @mjjeje eh? Bu ucuz mu?? pahaliya benziyor (1:11 - Kore Saati)
(Jaejoong) @akionosuke bu 6000yen! (1:20 - Kore Saati)

(akionosuke) @mjjeje eeeeeeeeeee!! harika~!!! o küçük degil mi??^^ ah, yinede hala Japonca türünde yapamiyorsun?? (1:25 - Kore Saati)
(Jaejoong) @akionosuke Ben her türlü seyi denedim ama hala yapamiyorum. ㅜㅜ (1:27 - Kore Saati))
(akionosuke) @mjjeje önemli degil. alfabeyi kullaniyor olsanda bu tamamen oke~ O çok seker~ (1:32 - Kore Saati)

----------------------------------------------------

Junsu Jaejoong'un Vaso^sunu begeniyor ancak bunu vurgulamayi unutuyor.

(Junsu) Oh!!! Bu çok güzel~^^ (1:28 - Kore Saati)

Jaejoong, daha fazla satin aliyor, Junsu'nun daha önceki twitter konusmalarinda atifta bulundugunu biliyor ve hala ne vazonun nasil bu kadar ucuz oldugunu unutamiyor.

(Jaejoong) Ben bir telefon bile aldim~ Ah uykum gelmiyor. (1:33 - Kore Saati)

[Resim: rhjw.jpg]

(Jaejoong) @0101xiahtic Degil mi? Onu görür görmez gözüme takildi!! Ve fiyat.. (1:34 - Kore Saati)

------------------------------------------------

[English]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Ve Kang Sung Pil umutsuzca Junsu'dan sevgi ve ilgi istiyor

(Sung Pil) @0101xiahtic Junsu~~ Acele et ve beni takip et~~ ^^* Ben Sung Pil hyung~~ (01:37 - Kore Saati)

Vaso, telefon, simdide KAKTÜS? Ve Junsu Jaejoong^a yanit verir.

(Jaejoong) Ben hatta bazi kaktüsleri diktim! (1:48 - Kore Saati)

[Resim: t6eu.jpg]

[b](Junsu) @mjjeje Uzun süredir harika oldugu için, iyi^^ (1:48 - Kore Saati) (vazo için atifta, kaktüs için degil)

--------------------------------------------------------

Jaejoong Junsu'ya gidisatini açikladi.

(Jaejoong) @0101xiahtic Simdi uyumaya gidiyorum ^^ (1:13 - Kore Saati) (잘게요 "Uyumaya gidiyorum’ cümlesinin kibar seklidir.Jaejoong normalde ‘잘게’ derdi ama sonunda twitter üzerinden rastgele nazik birsey söyledi. )

-----------------------------------------------------------

Yoochun tekrar kalkar ve twittere anlamli seyler yazar.

(Yoochun) Ben bir kalp-yarisi beklentisiyle kendimi doldurmus olsaydim… ..sevinç ve üzüntü… Bu yüzden suan mutlu olduguma eminim, olabildigim kadar mesgulum…. (02:56 - Kore Saati)

[English]

Kaynak:[Jaejoong+Junsu+Digerlerinin twittersi]
Çeviri: ßadqiirL_o5

Bigeast____ ~ Cassiopeia

Yoochun~Saat kaç oldu hala yazisiyor ya.Biggrin Bu Korelileri anlamak imkansiz.

(Gun Young) Yorgunum..... Ptooey! (4:01 - Kore Saati)

(Yoochun) @zerotic0124 hahahahaha Hyung~
Içmeye disari çiktin, degilmi?? Seni sansli^^ hahahahaha (4:03 - Kore Saati)

(Yoochun) @zerotic0124
Çekimden sonra döndüm^^ (4:05 - Kore Saati)

(Gun Young) @6002the Micky hayir, hayir.Hae Chang ile DongDaeMun'a alisveris yapmaya gittim ve simdide Lotteria'da yemek yiyoruz. lol (4:08 - Kore Saati)

(Gun Young) @6002theMicky Okay, muhakkak, Mmhmm, Mkay,
Okie Iyi sanslar~~~~ Bay Lee Seon Joon (4:13 - Kore Saati)

Birde Fotograf yüklemis, birsey yazmis ama anlamadim.Kardesim felan demis.

Sanirim Sunkyunkwan Scandal setinden.^^

[Resim: ne0ha.jpg]

English:

(Gun Young) I'm bored...... Ptooey! (4:01am KST)
(Yoochun) @zerotic0124 hahahahaha Hyung~
You're out having a drink, right?? Lucky you^^ hahahahaha (4:03am KST)
(Yoochun) @zerotic0124 I'll be back after filming^^ (4:05am KST)
(Gun Young) @6002theMicky No, no. I went shopping with Hae Chang at DongDaeMun and we're eating at Lotteria right now lol (4:08am KST)
(Gun Young) @6002theMicky Okay, Sure, Mmhmm, Mkay,
Okie Good luck~~~~ Mr. Lee Seon Joon (4:13am KST)

Source: [Yoochun+Others' twitter]

-------------------------------------

Kaynak: [Yoochun+Digerlerinin twittersi]

Bigeast____ ~ Cassiopeia

Süpersin DamlaSmile Sayenizde hiç olmazsa ne yazdiklarini tam anliyorum.Onay Emegine saglik.SmileSmile
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

JYJ Twitter Updates / 28.10.2010

Yoochun kendi sicak çikolatasi yapamiyor ve SKK personelleri ona takiliyor.

(Yoochun) @mirang_ Mirang~Tebrikler!! Fotograf makinan bozuldu~ Simdi film çekmeye ne ile gideceksin??^^ ( 6:45 - Kore Saati)

(Mirang) @6002theMicky Düstügümde bile kamerami vucüdumdan daha iyi korumaliyim…Ben ölecekmis gibi aci çekerken sen egleniyor görünüyordun.!! ( 9 - Kore Saati)

Alıntı:[Resim: ne0ha.jpg]

(Yoochun) Ji Yeun üsüdügü için dua ediyor~^^Sana bana biraz sicak çikolata getirmeni söyledim~~!!!! http://yfrog.com/07ne0j ( 6:45 - Kore Saati)

(Ji Yeun) @6002theMicky ….ㅠㅠ Oppa, böyle olmamalisin… Sana sicak çikolatani ben yaptim.. ( 7:45 - Kore Saati )

(Yoochun) @ssongjiyeun
Ve sen benim onu ilk içiste bitirdigimi gördün^^!!! hahaha Yolda biraz uyumaya çalis, ve Ah In'i gördügünde, ona sicak çikolata kizlarla tasindigi için kiskandigimi söyle. hahaha ( 8 - Kore Saati)

(Ji Yeun) @6002theMicky kekeke ㅠㅠ Benim sana yaptigim çikolata hayatinda içtiginin en lezzettlisi~keke Sende dinlenmelesin ve bir kaç saat içinde görüsürüz~~! (8 - Kore Saati )

[Resim: 6qjx.jpg]

(Yoochun) Uzun zamandir görmedigim baska bir sabah… http://yfrog.com/5z6qjxj (8 - Kore Saati )

Jaejoong uyanir ve -Part 1- fotograflarini yüklemeyi hatirlar.

(Jaejoong) Günaydin ^^ ( 08:30 - Kore Saati)

(Jaejoong) @6002theMicky
Yoochun, suan çekimde misin? ( 8:45 - Kore Saati)

[Resim: xs7sl.jpg]

(Jaejoong) Oh, çok soguk! http://yfrog.com/5oxs7sj ( 09:30 - Kore Saati)

Jaejoong & akionosuke & OMFG AYU!

(akionosuke) @mjjeje günaydin~ ( 9 - Kore Saati)

(Jaejoong) @akionosuke günaydin!! (10 - Kore Saati)

[English]

Kaynak: [Jaejoong+Yoochun+Digerlerinin twittersi]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi