24-10-2010, Saat: 19:39
Az önce bir haber aldim.Teuk Türk Elf'lerin farkina varmis.Keske JYJ'den biride böyle birseyi bizim için yazsaydi.

Kim Jae Joong is coming to TURKEY
Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
DBSK's Twitter / DBSK'nin Twitter Paylasimlari
|
24-10-2010, Saat: 19:39
Az önce bir haber aldim.Teuk Türk Elf'lerin farkina varmis.Keske JYJ'den biride böyle birseyi bizim için yazsaydi.
![]() Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
24-10-2010, Saat: 19:45
(24-10-2010, Saat: 19:39)esoanes yazdı: Az önce bir haber aldim.Teuk Türk Elf'lerin farkina varmis.Keske JYJ'den biride böyle birseyi bizim için yazsaydi.Evet benimde haberim var bundan ama gün dogmadan neler dogar,sabirla beklemek en iyisi.Su an JYJ'mizi bulduk dahasini istemek bencillik olur! Hersey yavas yavas.^^ ------------------------------ Sagol'un arkadaslar,artik gözümden hiçbirsey kaçamaz,helal bana! ![]() ![]() "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
24-10-2010, Saat: 19:50
(Son Düzenleme: 24-10-2010, Saat: 20:36, Düzenleyen: Seda-HyunJoonG.)
(24-10-2010, Saat: 19:45)Seda-HyunJoonG yazdı: Evet benimde haberim var bundan ama gün dogmadan neler dogar,sabirla beklemek en iyisi.Su an JYJ'mizi bulduk dahasini istemek bencillik olur! Dogru söylüyorsun aslinda.Hersey için az mi sabrettik.Bunun için mi beklemeyecegiz. ![]() Vallah helal sana Seda.Tam gaz devam. ![]() ![]() Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
24-10-2010, Saat: 19:54
(24-10-2010, Saat: 19:39)esoanes yazdı: Az önce bir haber aldim.Teuk Türk Elf'lerin farkina varmis.Keske JYJ'den biride böyle birseyi bizim için yazsaydi. Nasil farkina varmis, ne demis ki? Çok sevindim cidden. ![]() Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
24-10-2010, Saat: 20:24
(24-10-2010, Saat: 19:54)ßadqiirL_o5 yazdı:(24-10-2010, Saat: 19:39)esoanes yazdı: Az önce bir haber aldim.Teuk Türk Elf'lerin farkina varmis.Keske JYJ'den biride böyle birseyi bizim için yazsaydi. Twitter hesabina sunu yazmis:” Super Show Pekin’in iyi bir sekilde sona ermesinin ardindan geri geldik!!^^ Çinli fanlar ve Asyadaki fanlar herbirinize tesekkür ederim!!!Biz ayni zamanda duyduk ki Super Junior’un Türkiye’den de birçok seveni var. TÜRK ELF’ler hepinizi görmeyi istiyorum!!^^ ” . Sanirim mesaj falan atmislardir ELF'ler. Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
24-10-2010, Saat: 20:28
(24-10-2010, Saat: 20:24)esoanes yazdı:(24-10-2010, Saat: 19:54)ßadqiirL_o5 yazdı:(24-10-2010, Saat: 19:39)esoanes yazdı: Az önce bir haber aldim.Teuk Türk Elf'lerin farkina varmis.Keske JYJ'den biride böyle birseyi bizim için yazsaydi. Biz de atariz, daha yeni açtilar, kaçirmayalim çocuklari. ![]() Hele bir alissinlar ortama, mesaja bogariz onlari. ![]() Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
26-10-2010, Saat: 1:42
(Son Düzenleme: 26-10-2010, Saat: 1:45, Düzenleyen: Seda-HyunJoonG.)
[TRANS] JYJ Interaction and Technology Fail (8pm~11pm KST, October 25th)
[TRANS] JYJ'nin Twitter paylasimlari 25 Ekim: Türkçe: Hersey normal bir tweet ile basladi. @Jaejoong: Bu aksam, Bestelemeye konsantre olacagim! Hwaiting~ Isler biraz komik olamaya baslarken. @Jaejoong: Junsu sen evde mac kullaniyorsun,degil mi~? Mac os x CD ile ne yapiyorsun? Ilk bilgisayari aldiginda gri bir CD vardi.~ @Junsu: O CD .. ? Bunun için bakacagim~ Hyung, su an besteliyorsun degilmi~lol tüm rötuslarimi Sanghay'da bitidrim^^ hahaha. @Jaejoong: Oh, görüyorum ㅠ Su an sözleri yaziyorum,ama söyleyecek çok sey varki hersey karmakarisik ve zor oluyor. ㅠ @Junsu: Sözler.. Hmm,Melodi'yi yaptinmi..? Görünüyorki,elinde olan seyler ile birçok melodi yapilabilir.. Yoochun buraya popo'sunu sokuyor: (Butts yaziyor,anladigim kadari ile Butt Popo anlamina geliyor kusura bakmayin xD .) @Yoochun: Aldim onu~ Yoksa onu uzagami attim?? Hm~ @Jaejoong: Yoochun,buna ihtiyacin var ㅠ Bir LOGIC UPDATE yapmak zorundayim ancak bana deniyor ki bunu yapamiyorum çünki OS X 10.7 versyon'u bende yok ㅠ. @Junsu: Oh shoot, herkes ile Tweetlesiyorum.. 'Cevap ver' tusuna basmam gerekiyordu tweeti'mi yazmadan önce.. Dang @Junsu: Huh, arkadaslar, herkes bunu görebiliyoru mu,'Cevap ver'e bile basarak tweet'lestigimi ? Peki ne yapmak zorundayim? Sadece istedigimi kisilerin tweet'lerimi görmelerini istiyorum.. Hm.. @Jaejoong: Bunu DM olarak yapailirsin~ (DM= Dogrudan mesaj) @Junsu: Jaejoong Hyung (Jaejeung olarak yazmistir,yazim basarisiz), bunun gibi mi? Eger bunu yaparsam,sadece senmi görebiliyorsun? Junsu'nun kuzeni sonunda sorunu cözdü : @iamyenny8: Eger sadece istedigin kisilerin okumasini istiyorsan,bunu dogrudan mesaj yerine yazmalisin.Herkes görebiliyor yazdigin herseyi sadece "Cevap ver"e tiklarsan. @Junsu: Tesekkür ederim benim Twitter ögretmenim lol. Fakat Junsu yine basarisiz: @Junsu: Jaejoong Hyung (Jaejeung olarak yazmistir,yazim yine basarisiz) bunun gibi mi? Eger bunu yaparsam,sadece senmi görebiliyorsun? @Jaejong: Bunun böyle oldugunu sanmiyorum,haha. Ve Jaejoong muhtesem bir teknoloji ile kendini basarisiz varsayar: @Jaejoong: /Users/jaejunggim/Desktop/JJ pohto/R0010277.JPG. Enteresan bir fotograf~Iyi geceler~ (Jaejoong sonradan tweet'i silmistir,fakat biz bunu yakaladik! Hehehehe.. http://twitpic.com/30s8f5 ) Translate: Seda-HyunJoong (Ben ![]() Source: Jaejoong Twitter+Junsu Twitter+Jaejoong Twitter. English: "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
26-10-2010, Saat: 8:53
Seda'cigim çok tesekkür ederiz.
![]() ![]()
26-10-2010, Saat: 14:29
(Son Düzenleme: 06-11-2013, Saat: 2:48, Düzenleyen: Amphitrite.)
Sagol canim paylasim için,ben tarayamadigim için,senin eklemen iyi oldu.^^
Son fotograf kusursuz bir sekilde "mükemmel".. Hero'mun sirti yine beni yedi bitirdi,fobi'm oldu resmen. *-* Dövmesini bile görbiliyorum,kanatlarin bir yarisi.^^~ Günesim benim.. ![]() Jiji'si çok tatli ya,özellikle tüy rengi çok pürrüssüz ve çok güzel,sahibi gibi. ![]() Döndügümde diger çevirileri ekleyecegim.Su an çikmam gerektigi için.^^ "Always Keep The Faith"
26-10-2010, Saat: 14:57
Rica ederim canim ne demek.
![]() Son fotografa bittim zaten.Hero gerçekten insani sapiklastirir ya.Öyle foto yayinlanir mi hiç?Sen evde nasil geziyorsun Hero ? ![]() ![]() Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|