Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
We won't let go! TVXQ/JYJ
DBSK Pictures / DBSK Fotografları
|
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ Bunlar harbi deli ya.:img-hysterical: ![]() ![]() ![]() Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ 10.09.19 JYJ - Nature Republic JYJ - Nature Republic'de 10.09.19 ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- Cok degisik çikmislar her üçüde .. Soluk'mu desem,yorgunmu desem .. ![]() Onlar'in su anki hallerini düsünemiyorum bile,aci veriyor. ![]() Hero'm sanki saçlarinin rengi açilmis sevdigim? Yüzün'de ince gözüküyor,ayrica yorgun bir hava katiyorsun..T^T Tabi çok yogun tempoda çalisiyorsunuz kiyamam size ya. ![]() "Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky. Look how the Stars shine for you. And then, you'll know.. Hope is Endless !
15-05-2011, Saat: 17:44
(Son Düzenleme: 18-05-2011, Saat: 20:05, Düzenleyen: Reiißend_Haqel.)
14-06-2011, Saat: 13:16
Ya böyle olmasina dayanamiyorum bu ne ya
![]() JYJ VE TVXQ sanki hiç tanismamis insanlar gibi Nasil birden bu kadar iyi dostluk bozulur da grup dagilir ? Hayir bu haksizlik cidden haksizlik Bir araya gelmeliler hayranlarini düsünmeliler bu kadar popüler olmak kisisel basarilari degil kendi gruplarinin basarisi yani birligin basarisi ayri ayri ne kadar basarili olacaklarini düsünüyorlar acaba? Bir sekilde sesimizi duyurmaliyiz bu böyle devam edemez ... Kesin olarak ayrilmadiklarina göre bunu bildirmediklerine göre hala sansimiz var. Herkes benimle ayni fikri paylasiyorsa lütfen bir seyler yapalim internette bir sekilde sesimizi duyurmaliyiz kendimizi göstermeliyiz... Su duruma bakin resmen düsman oldular buna dayanamiyorum ve de dayanamayiz bence ![]()
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
16-06-2011, Saat: 18:23
(14-06-2011, Saat: 13:16)bof_beste yazdı: Ya böyle olmasina dayanamiyorum bu ne yaKesinlikle ben de buna dayanamiyorum ![]() ![]()
16-06-2011, Saat: 18:35
Onlari ayri görmek çok kötü ya her iki tarafi da çok seviyorum böyle ayri durmalari ve ayri ayri hareketetmeleri çok acitiyor canimizi umarim en kisa zamanda birlesirler...
Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum... Taçsız Kral Metin Oktay
16-06-2011, Saat: 18:39
(Son Düzenleme: 16-06-2011, Saat: 18:40, Düzenleyen: Mee Lee Hae.)
Galatasaraylı olmak bir din bir mezhep gibi köklü bir inançtır,bu nedenle Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum... Taçsız Kral Metin Oktay
16-06-2011, Saat: 19:05
16-06-2011, Saat: 19:07
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|