yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
Oyunculuga iyice sardilarBiggrin hepsini hem Kore'de hem Japonya'da böyle önemli ve güzel projelerde görmek çok güzelOnay fakat biz Cassi'ler besini bir arada sahnede görmeyide çok isterdik..ne yazikki uzun bir süre bu istegimiz gerçeklesmeyecek olsada..solo performanslarinda hep onlara destek olmaya devem edecegiz..Meleklerimize tüm kalbimle basarilar diliyorum..Opucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Yoochunun yeni dizisi bana yakisiklilar cenntini hatirlatti sabirsizlikla bekliyoruzKalp
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(08-04-2010, Saat: 20:24)ceren_yung yazdı: Yoochunun yeni dizisi bana yakisiklilar cenntini hatirlatti sabirsizlikla bekliyoruzKalp

Aynen bana da ilk okudugmda Hana Kimi'yi hatirlatti. Çok eglenceli bir diziydi umarim Yoochun'muzun ki de öyle olacak.
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
Top 10 - Singles
01. [++] NYC - Yuki 100%
02. [++] Kaori Mizumori - Matsushima kiko
03. [+4] Kiyoshi Hikawa - Shamisen tabigarasu
04. [+1] Fuyumi Sakamoto - Mata kimi ni koi shiteru / Asia no kaizoku
05. [-4] NEWS - Sakura girl
06. [++] Ai Otsuka - Zokkondition / LUCKY☆STAR
07. [-4] ASIAN KUNG−FU GENERATION - Solanin
08. [-2] Tohoshinki - Toki wo tomete
09. [==] Arashi - Troublemaker
10. [++] Ai Kawashima - Haru no yume
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
Prensim Kalp yeni bir dizi çekecek demek. Biggrin Haberler için tesekkürler. Opucuk
First public trial between SM and TVXQ's three members ends
SM representative Kim Young Min expresses interest
in offering a new contract to the three members
Court judge who is in-charge of TVXQ lawsuit advised,
"Once the contract is changed, the five members can be active again"

SM ve TVXQ'nun 3 üyesi arasindaki ilk durusma sona eriyor.
SM'in temsilcisi Kim Young Min 3 üyeye yeni bir sözlesme teklifi edeceklerini ifade etti.
Davadan sorumlu olan mahkeme hakimi,
"Sözlesme bir kez degistirilebilir,bes üye yeniden grup olarak aktif olabilir"

Allahim sen büyüksün.Cassilerim yavas yavas güzel haberler geliyor.Dua etmeye devam edelim:atkilinc:
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Allah gece gece aldigim en güzel haber.Allahrazi Az kaldi tekrardan birlikte görmeye onlari Damla'ninda dedigi gibi dualara devam.:atkilinc:
Kim Nam Gil
Takeshi Kaneshiro
BIGBANG
CnBlue
One Ok Rock
Yamashita Tomohisa
I love all of them !
yanliz kizlar sizi uzmek gibi olmasinda.. bukadar olaydan sonra birbirlerinin yuzune nasil bakicaklarki? zannetmiyorum 3lunun bunu kabul ediceklerini.. baska sirket yunho ve changminide alsinbaska yolu yok bunun gibi gornuyorSad Bari Japonyada devam etselerdi Sad
[Resim: nIhyJ7]
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz?
Kuzenler: Yo, etmedik.
NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!!
Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!?
MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin?
JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı?
NaYoon: Kapayın çenenizi!!
(10-05-2010, Saat: 0:47)nurcak yazdı: yanliz kizlar sizi uzmek gibi olmasinda.. bukadar olaydan sonra birbirlerinin yuzune nasil bakicaklarki? zannetmiyorum 3lunun bunu kabul ediceklerini.. baska sirket yunho ve changminide alsinbaska yolu yok bunun gibi gornuyorSad Bari Japonyada devam etselerdi Sad

Birbirlerinin yüzlerine neden bakamasinlar ki ?
Problem onlarin arasinda degil.3 üye ile sirket arasinda.
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Ingilizce:

[News]SungKyunKwan Scandal
Starring Micky Yoochun,
KBS is Confirmed to Organize

Yoochun’s first starring drama ‘SungKyunKwan Scandal’ is confirmed to be organized by KBS 2TV drama.

SungKyunKwan Scandal production company on the 13th, “Drama ‘SungKyunKwan Scandal’ has been confirmed recently to be organized by KBS 2TV, and is scheduled to broadcast this September’s fall.” as said. Following the confirmation, in the official website, a temporary characters showing the F4 of ‘SungKyunKwan Scandal’ comic characters is revealed.

The characters that are revealed are the male-dressed version of Kim Yoon-hi (Jung Da Young), the stander Lee Sun-jun (Yoochun), Goo Yong-hwa (Lee Song Ki), and Moon Jae-sin, giving a glimpse image of the F4.

Even from the cast until the production begins, Yoochun from group TVXQ starring in ‘SungKyunKwan Scandal’ drama has been a hot topic. Yoochun and Jung Da Young have had their scenario practice since the 9th, and in the end of May, the first shooting is expected to begin.

The unique drama ‘SungKyunKwan Scandal’ crew, “This will give the highest view of a historical drama. Setting in the drastic change during Jiseon Dynasty, the drama will show a trendy feeling.” revealed a high confidence about the drama.

[Resim: 82808514.jpg]

Türkce:

[Haberler]SungKyunKwan Scandal
Oyuncular Micky Yoochun,
KBS Düzenlemeyi Onayladi.

Yoochun'umuzun ilk rol aldigi drama ‘SungKyunKwan Scandal’in KBS 2TV tarafindan düzenlecegi dogrulandi.

Yoochun'un ilk rol aldigi drama ve KBS 2TV tarafindan düzenlecenecek olan ‘SungKyunKwan Scandal’in bu Eylül yayinlanmasi planlanlandigi' söylendi.
Onay sonrasinda,dizinin resmi web sitesinde,karakterleri F4 gibi gösteren komik ‘SungKyunKwan Scandal’ cizgi karakterleri gösterildi.

Ortaya cikan karakterler Kin Yoon-hi (Jung Da Young)'nin erkek giyimli versiyonu,stander Günes Lee-Juni (Yoochun),Goo Yong-hwa (Lee Song Ki),ve Moon Jae-sin,F4'den bir anlik görüntü veriyor.

Hatta Projeye baslanana kadar,TVXQ'dan Yoochun'un ‘SungKyunKwan Scandal’da basrol oynamasi sicak bir konu olmustu. Yoochun ve Jung Da ayin 9'dan beri kendi senaryolarina uymaya basladi ve Mayis sonunda ilk cekimin baslamasi bekleniyor.

Benzersiz drama 'SungKyunKwan Scandal' ekibi,güvenle "Bu tarihi drama en yüksek görünümü verecektir.Jiseon Hanedanligi dönemindeki köklü degisim ayarini,bu drama modaya uygun bir duyguyla gösterecek"dedi.
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi