yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
Ve mutlu edici bir haber daha..Smile

[Resim: inwfes.jpg]

TVXQ'unun tüm 12 DVD'si Japonya'nin top 200 siralama listesinde..Oricon'un Nisan ayinin 3/5 hafta siralamasinda (yani Nisan ayinin 3.haftasi) TVXQ'nun 12 DVD'si top 200'ün üst siralarinda yer aldi (buna kore üretimli yapimlari dahil degil).Nisan satis siralamasinda"TOHOSHINKI VIDEO KOLEKSIYONU-THE ONE" 2/5 hafta siralamasinda (yani Nisan ayinin 2.haftasi) ise 6.siraya yükseldi.3/5 hafta siralamasinda (yani Nisan ayinin 3.haftasi) ise 8.sirada yer aldi.

Assagidaki siralama Oricon'un Nisan ayinin 3/5 hafta siralamasinin (12 Nisan tarihli ilk siralama) 100 top listesi.Bu liste siralamasinda TVXQ'nun 6 albümünü görüyoruz.(Diger 6 albüm ise top 200 listesiyle birlikte siralamaya girmeyi basardi.)

Hafta 3/5 ============8.Sira
Önceki Hafta==========6.Sira
"Tohoshinki Video Koleksiyonu-The One"
Koleksiyonun Yayin Tarihi:2010/3/17

[Resim: ljudl.jpg]

Ingilizcem iyi degil bu yüzden yanlislarim olabilirim..
Bu sebeble ingilizcesinide ekliyorum..

VXQ’s All 12 DVD Ranked Top 200 in Japan. At Week 3/5 of Oricon Ranking, TVXQ’s all 12 DVD had ranked in top 200 (it does not include Korean production). “TOHOSHINKI VIDEO COLLECTION –THE ONE-” raked #8 on 3/5 week which was #6 on 2/5 week in April sales count.

T/N: Below are the list of top 100 ranking of TVXQ’s DVD on week 3/5 (dated April 12) recorded at Oricon Ranking. It lists ranking of this week and last week and the title of DVD and the release day. (Other 6 DVD's made the top 200 on week 3/5.)

Week 3/5 ranking #8
Previous week #6
“Tohoshinki Video Clip Collection –One-”
Release Date: 2010/3/17
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Canimin içi harika haberin için çok tesekkürler Opucuk
(07-04-2010, Saat: 12:34)nur_ay16 yazdı: Canimin içi harika haberin için çok tesekkürler Opucuk

Opucuk rica ederim bebegim..Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

Ve bir haber daha..
Hero'mun an an magazin cekimleri sirasinda yasadiklari.

[Resim: 25rnub5.jpg]

"Ben katsudon ~ yemek istiyorum!"

Cekim sirasinda Jaejoong bu dedigiyle bütün calisanlari güldürdü.Bu fotograf cekimler sirasinda dünden beri Jaejoong'un yemek yemeye hakki olmadi.Olsa bile dogal olarak en sevdigi yemegi yemek icin izin bekledi.

"Bu benim ilk kez bir dergiyle tek basina calismam.Benim elimden gelenin en iyisini yapmam gerekir.Dünden bu yana,cok sinir oldum.."

Fotograf cekimleri sirasinda ise bu sinirden hic bir ipucu yoktu ve mükemmel pozlar verdi.Baslarda oldukca mahcuptu ve bayan personellerin "Amazing !" cigliklari üzerine ise rahatsiz oldu ama fotograf cekimleri ilerdikce kendini isitti ve rahatladi.Daha sonra kameraya bir baris isareti yapti ve "Kimuchi" dedi,sarkilar söyledi(süper tatli sesiyle !).Kalp

Fotograf cekimleri sirasinda kendisininde sevdigi Havuc Biftegini gördü ve bunun üzerine agzini cignetmeye basladi.

Jaejoong bu kez fotograf cekimlerinde kendinin hic gösterilmemis yanlarinin gösterilmesini önerdi.Aslinda kabarik sac tarzi Jaejoong'un kendi fikriydi.

Fotograf cekimleri sonrasi bütün kadroyla el sikisti ve mutlulukla stüdyodan ödülü Katsudon'u yemege gitti.

Iste Hero'mun meshur Katsudon'u:
[Resim: 23341268350b6672d12a.jpg]

Havuc Biftegi ise:

[Resim: carrotp.jpg]

.--------------------------------------------------------------
Ay bebegim,bitanem kiyamam ben sana acmi biraktilar seni..:img-cray:
Ah ah ben olucaktimki yaninda ellerimle doyururdum bitanem seni..Kalp
O seker tatli yönünü herkeze bu fotograf cekimindede gösterdin gözbebegim.Opucuk
Herseyin ,her hareketin ayri güzel,ayri özel..Kalp
Senin icin bu andan itibaren katsudon'u ögrenecegim ki ilerde yapabiliyim demi sana..Biggrin
Ay Yarabbim ya her an her dakika asik ediyorsun kendine beni.Yine tam 12'den vurdun kalbimi gün isigim...günesim..baharim.. Opucuk
Bigeast____ ~ Cassiopeia

placebolp, çok tesekkürler canim. Japonya daki diziden önce Kore de görecegiz Micky mizi(mi). Micky 'im eglenmis, tarihide olsa komedi güzel bir dizi olacak eminim. Ne kadar kötü haberlerle üzülsekte artik tek baslarina çalisacaklar. Umarim hepsi için basarili bir süreç olur.
Arkadaslar Hyunju bana dün DBSK gurubunun dagildigini ve üyelerinin bundan sonra aktör olarak hayatlarina devam edeceginiz yazdi. Bundan haberiniz var mi acaba? Ben çok üzüldüm ya Aglama
Hayir ablacigim dagilmadi sadece faaliyetleri durdu simdilik oyunculuk yapacaklar o kadar ayrilma yok Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(08-04-2010, Saat: 11:57)TIFA yazdı: Hayir ablacigim dagilmadi sadece faaliyetleri durdu simdilik oyunculuk yapacaklar o kadar ayrilma yok Onay

Iyi öyleyse ya aglamayabaslayacaktim yoksa. Bu aralar feci DBSK hastasi oldum da. :icon­­_redface: Umarim bu faaliyet durgunlugu fazla uzun sürmez. Smile
(08-04-2010, Saat: 12:00)Ho Min yazdı:
(08-04-2010, Saat: 11:57)TIFA yazdı: Hayir ablacigim dagilmadi sadece faaliyetleri durdu simdilik oyunculuk yapacaklar o kadar ayrilma yok Onay

Iyi öyleyse ya aglamayabaslayacaktim yoksa. Bu aralar feci DBSK hastasi oldum da. :icon­­_redface: Umarim bu faaliyet durgunlugu fazla uzun sürmez. Smile

Bizimde tek dilegimiz o ablacigim umariz hemen biter dava da eskisi gibi konserler çalismalar felan Smile Onay

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(08-04-2010, Saat: 12:00)Ho Min yazdı:

Insallah canim ya bir an önce muhtesem besli geri dönerAglaelsalla

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi