yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
Michael Jackson için bir konser gibi bisiy olacakmis..Yunho da Kore'yi temsil edecekmis galiba.. Biggrin Yunho ve 'This Is It' ekibi konser için sarki ve koreografi hazirlamayi planliyormus. Yunho Michael Jackson hayraniymis ve blogda da öyle yazmis sanirim.. Iste, onun gibi bisey Biggrin Ayy, kafam karisti.. Biggrin Biri çevirirse sevinirim.. Ben de merak ettim simdi Biggrin Biggrin
Tam olarak sunu diyor yazida:

Michael Jackson'u anma konseri düzenlenecekmis.Michael Jackson sayesinde üne kavusmus ve kendisine manevi olarak borçlu olan kisilerin katilimi ile düzenlenecek bu konserde büyük bir M.Jackson hayrani olan liderimiz de yer aliyor.
Mart ayinin 27 ve 28'inde Seoul,Yongsan'daki War Memorial Peace Plaza'da yapilacak olan konserde liderimiz M.Jackson'un bir sarkisini seslendirecek ve Jackson'a uygun bir kareogrofi ile Jackson severlerin karsisina çikacak.

Bu organizasyonu düzenleyen acente sunlari belirtiyor: "Yoonho büyük bir M.Jackson hayrani.Jackson öldügü zaman,Yoonho kendi blogunda Jackson'un bir ilham kaynagi oldugunu belirtmisti.U Know Yoonho Asya'nin temsilcisi olan bir star ve Jackson'un büyük bir hayrani.Bu yüzden muhhtesem bir performans sergileyecegine eminim."

Smile
Çok güzel bir haber sagol canim OpucukSmile
[Ours' not fake!]

İmza ebatı kurallara uymadığı için silinmiştir.
Bunlarda Yunho-sshi'nin Las Vegas'ta provalar sirasinda çekilmis bir kaç fotografi
[Resim: new3k10.jpg]
[Resim: new4eh10.jpg]

Onunla çok gurur duyuyorum, "This Is It" konserleriyle ilgili yayinlanan bir videoda Yunhomuz yapimcilar tarafindan büyük övgüler aldi. Ayrica Yunho Smooth Criminal esliginde çok güzel dans ediyordu. Mutlaka izleyin.
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
Meleklerimizede 1.lik yakisirdi zaten Kalp
Break Out çok güzel bir sarki bu yüzden 1.ligi hak ediyor. Tesekkürler bitanem haber için Opucuk
Some of you may remember me...
Yoochun'umun dizisinde insallah bizi üzücek sahneler çikmazAglama
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(06-04-2010, Saat: 16:05)ceren_yung yazdı: Yoochun'umun dizisinde insallah bizi üzücek sahneler çikmazAglama

Ya canim benim adi üzerinde Seni Seviyorum diziden baska birsey beklemek yanlis gibi soguk kanli olmaya çalisiyorum. Üzse bile kendi kabul ettikten sonra bizim seyretmekten üzülmekten baska bir seçimimiz yok. Basarili bir romantik dizi olacagina inaniyorum hazirana kadar bekleyecegiz bakalim.Aglaelsalla
Diziyi merakla bekleyecegim..
Haberler için tesekkürler
haberler için tesekkürler SmileSmile ellerinize saglik ...
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
DBSK'nin bu zor günlerinde birazda mutlu haberler verelim..

Bu günlerde bir cok koreli makaleler TVXQ'nun en son cikan ve 1 milyon kopya satan iki single'i (Breat out ve Toki Wo Tomete) 2010'nun en iyi albümü olarak secilebilecegini konusuyorlar..

TVXQ'nun sarkilari Break Out ve Toki Wo Tomete piyasaya ciktilarindan bu zamana kadar toplam 1.000.000 kopya kombine satti.

Break Out Toplam: 288.536 ( Wikipedia göre)
En iyi Album Toplam: 516.787 kopya (bu hafta itibariyle / DNBN)
Toki Wo Tomete Toplam: 209.063 (bu hafta itibariyle / DNBN)

Arkadaslar ingilizcem cok iyi degil ancak bu kadar cevirebildim..Bir hatam varsa affedin..Biggrin

Ingilizcesinide ekliyorum yinede>

Many Korean articles these days talk about TVXQ being on the brink of selling 1 million copies of their two most recent singles (Break Out + Toki Wo Tomete) and the Best Selection 2010 album.

TVXQ has sold over 1,000,000 copies of their singles Break Out, Toki Wo Tomete and their best album combined.

Break Out Total: 288,536 (according to our lovely friend, Wikipedia)
Best Album Total : 516,787 copies (as of this week/DNBN)
Toki Wo Tomete Total : 209,063 (as of this week/DNBN)

------------------------------------------
Meleklerimizi tebrik ediyorum..Smile
Bu daha baslangic..bekle sen SM..Ofkeli
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi