yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
junho da en az junsu kadar iyi söylüyor sabirsiklikla bekliycem Onay
panda'M in 2. oldugunu görmemistim ama 1. oldugunu zaten tahmin edebilirdim BiggrinBiggrin
bilgi için sagol havvacim Opucuk

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
kiz güzelmis Onay simdi bu oynama ihtimali olan dizide bu kizlami oyniycak ben anlamadim yaa?? Pisman Durtuk

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
evet bu kizla oynayacakSmile
(23-07-2009, Saat: 13:18)amalist yazdı: Dogal Görünüste Top 10 listesi ama nasil olur ya HERO'M 6. ama olsun o benim gönlümün birincisiBiggrin

01. Yoochun (DBSK) / Shiwon (Super Junior) / JongHyun (SHINee)
02 Shin-ae / Lee Yeon Hee(大美熊)
03. SunYe(Wonder Girls) / Hang Seung (KARA)
04. G-Dragon (Big Bang)
06. SoHee (Wonder Girls) / Kim Jaejoong (DBSK) / Lee Minho
07. Minho (SHINee)
08. Eugene (former SES) / Chae Yeon / (a comedian)
09. BADA (former SES)
10. Shindong/YeSung (Super Junior)

ya iste bu zaten micky'im dogal görünüyor her fotografinda ama yunhonun ve xiahnin neden ilk 10da olmadigina sasirdimBiggrin
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««
♥
Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
yunho nun yeni dizisi ile ilgili herseyi burda bulabilrsiniz
http://www.korea-fans.com/forum/heading-...23308.html
wow~~inanamiyoorum
bu bir dedikonuda olabilir ama bütün fanlar bunun gerçek oldugunu sölüyorlar tam bellli degil ama
JUNSU solo bir albüm çikaracakmis daha fazla bilgi bulursam paylasirim ~~
(25-07-2009, Saat: 14:17)sasa yazdı: wow~~inanamiyoorum
bu bir dedikonuda olabilir ama bütün fanlar bunun gerçek oldugunu sölüyorlar tam bellli degil ama
JUNSU solo bir albüm çikaracakmis daha fazla bilgi bulursam paylasirim ~~
nasil yani grup tan ayri bir albümmü yapicakmis belki yalnizca tek bir sarki falandir tek basina bütünüyle bir albüm yapmasi biraz garip degilmiAglaelsalla konu hakkinda biraz daha bilgi verebilirmisiniz lütfenSaskin
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
yhaaa bu ne yhaa Sad micky'le jae'de ayri albüm çikariyomus Sad nooluyo böle tek tek gidiyorlar

DONG BANG SHİN Kİ
YOON SHİ YOON - Me Too, Flower
(26-07-2009, Saat: 1:58)ezgi_dbsk yazdı: yhaaa bu ne yhaa Sad micky'le jae'de ayri albüm çikariyomus Sad nooluyo böle tek tek gidiyorlar

o bi albüm degil bi single ve bu kadar üzülcek birsey yok colours sarkisini beraber söylüyolar ve bunu single olarak çikaracaklar bu ilk defa olan birsey degil daha öncede ayri ayri single çikardi dbsk mesela TRICK serisinde hepsinin tek basina söyledigi sarkilar vardi

bu arada ben Junsu'nun degil kardesi Junho'nun single çikaracagini duymus ve burada paylasmistim yanlis anlamayin ama belki de leyla karistirmissindirSmile ama ben dogru olmasini isterim çünkü ortaya güzel seyler çikarSmile
arkadasalar yunho nun dizisi hakkindaki resmi haber Smile

U-know Yun-ho of the famous singing group 'Dong-bang-shin-ki' has been cast for MBC's newest Wed-Thurs miniseries 「Heading to the Ground」, to air September 9th.

The character he will portray, Cha Bong-gun, is a soccer player that leads a sad and pitiful life. Despite having experienced three near-death incidents, he keeps plowing forward to achieve his dream: becoming a player for the national team.
Canlandiracagi karakter,Cha bong-gun üzücü sebepler ve acilarla dolu bir hayat içinde olan futbolcu olmasina karsin 3 yakin akrabsinin ölümü ile karsi karsiya kalmisir.o hayallerini gerçeklestirmek için okulu sürdürür ve milli takimin bir oyuncusu olur.

As its title implies, 「Heading to the Ground」 is about the miracle success story of the passionate soccer player Cha Bong-gun. A story full of the human touch, Bong-gun rises from the gutters of a third-rate life and triumphs.
basliga ima olarak bu tutkulu futbol oyuncusu Cha Bong-gun'un mucizevi basari öyküsüdür.Insana dokunan bir hikaye ile doludur, Bong-gun kalitesiz yasam ve düzensiliklerden zafere yüselir.

After being cast as the male lead, U-know Yun-ho attended a marathon script reading on the 19th, at which he showed the humility and seriousness of a rookie actor. And though he had received the scripts just a day prior, he showed a deep understanding of the character Cha Bong-gun as well as an intensity and a range of emotional expressions that surprised the production staff. Everyone was immensely interested in him, particularly since he was cast so quickly and secretly, so much so that even some members of the production staff didn't know.
sonra erkek bir öncü gibi rolü aldi.yunho 19 dan fazla senaryo okma marathonuna basladi.Alcak gönüllü ve çaylak aktör ciddiyetini gösterdi.ve birgün önceden senaryoyu aldi,o Cha-bong gibi duygusal ifadeler ve yogunluga büyük bi anlayis gösterdi.herkes onla ilgilendi,özellikle o hizlica ve gizlice rolü verdiki bundan diger üyelerin ve personelin bile haberi olmadi

When asked about their decision to cast U-know Yun-ho, the staff explained, "We heard that U-Know Yun-ho has led a life similar to Cha Bong-gun, having to overcome many obstacles yet never giving in while on the path to achieving his dream. We saw the 'Cha Bong-gun' in him, not the star of Asia he is."
yunho ya rol hakkinda karari sorulurken,personel kararliydi."yunhonun hayatinda Cha bong a benzer yolar açtigini duyduk,rüyasini gerçeklestirme yolunda iken birçok engelin üstesinden gelmek zorundaydi.biz onda Cha bong-gun u gördük ,asyanin starini degil.

Meanwhile, U-know Yun-ho commented on his first acting role, "I really like the character of Cha Bong-gun. I was overwhelmed by the emotions of the script, and I wanted to show those emotions through the portrayal of this character."
bu arada yunhonun rolü hakkindaki ilk yorumu " ben geçekten Cha bong-gun karakterini çok seviyorum.rolün duygularinin yakinindaydm.ve bu karakteri betimleme yoluyla bu duygulari göstermek istedim."

Having risen to the top as a member of Asia's top group Dong-bang-shin-ki, the news of U-know Yun-ho's acting debut is sure to garner much attention from both domestic and foreign fans.
bu haber eminin yunhonun yerli ve yabnci bütün hayranlarinin ilgisini çekmistir.

With the start of script readings for 「Heading to the Ground」, this spectacular success story of a third-rate life will soon officially enter into production. It first airs on September 9th.

MBC America

arakdaslar bir hatam varsa bagisalayin yanlis bir yer varsa söylerseniz çok sevinirim SmileSmile

anladigim kadariyla süper bi dizi olcak BiggrinBiggrin
ama biz hala jaenin dizisini izleyemedik ???????
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi