yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
(20-07-2009, Saat: 17:35)Jung-hoon yazdı:
(19-07-2009, Saat: 13:38)sasa yazdı: ~dbsk kasim ayinda koreye gidecek ve mini bir albüm çikaracakmisSmile
sonunda koreye döneceklerSmile^_^~~

buna çok sevindim biraz korede dursunlar sürekli japonyada durmalari hosuma gitmiyor....

yeni korece sarkida çok süper olur ne zamandan beri çikarmiyorlardi SmileSmileSmile

evet yha korece konusmalarini bile özledim Biggrin

güzel bir haber daha bu sefer yunhodan
size önceden söylemistim yunho bir dizi de oynayacak diye sonradan bundan vaz geçilmisti
hatta 'You are Beautiful" yada "Absolute Boyfriend." lardan birinde oynayacagi söylenmisti ama olmadi
daha sonra MBC kanlainda eylül ayinda çikicak olan yeni dizi
"Heading to the Ground", oynayacagi söyleniyor hatta bu dizide oynamasi için öncelikle aktör : Kim Rae Won tekif gitmis ama kendisi son anda vaz geçtigi için simdilik bu dizi için yunho yu öneriyorlar (ki oynayacak gibi)
dizinin kisa konusu : güzel bir ajan arasinda ve bir futbol oyuncusu arasindaki ask çekismesini ele aliyormus
ve yunhonun bu dizi de oynamasiyla jejung oppa ya rakip olcagi söyleniyor
Bilgi için tesekkürler Leylacim... Opucuk Onlar her ne kadar rakip olsalar da sonunda bu rekabeti kazanan yine dostluklari olur... Gozlukgulmek
(21-07-2009, Saat: 18:04)raihan yazdı: Top 25 Best Korean Male Voices
(Kore'nin En Iyi Erkek Sesleri)
01. Kim Junsu (TVXQ)
02. Kim Jae Joong (TVXQ)
03. Se7en
04. Kim Ryeowook (Super Junior)
05. Andy Lee
06. Kim Hyun Joong (SS501)
07. Rain
08. Lee Min Woo
09. Park Yoo Chun (TVXQ)
10. Kang Ta
11. Cho KyuHyun (Super Junior)
12. Lee Hong Ki (FT Island)
13. Jun Jin
14. Shim Changmin (TVXQ)
15. Kim Jong Kook
16. Kim YeSung (Super Junior)
17. Shin Hye Sung
18. Son Ho Young
19. Kang Daesung (Big Bang)
20. Oh Jung Hyuk
21. Lee Seung Gi
22. Kim Jong Hyun (SHINee)
23. Tae Yang (Big Bang)
24. Ryan (PARAN)
25. Lee Dong Hae (Super Junior)

bilgi için sagol reyhancim Opucuk
liste iyi hosta bi yanlislik var yaa tamam grubun en iyi sesi junsu ama liderimiz yunho nerde?? Ofkeli

yunho'nun bi filmede oynamasi harika olur eminim harika oynar ben görmeyi isterim ins. oynar Onay panda'M la rakip olabilceklerini sanmiyorum en azindan onlar birbirlerini rakip görmezler böyle bi dostluklari varken Onay

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
(22-07-2009, Saat: 12:27)sasa yazdı: güzel bir haber daha bu sefer yunhodan
size önceden söylemistim yunho bir dizi de oynayacak diye sonradan bundan vaz geçilmisti
hatta 'You are Beautiful" yada "Absolute Boyfriend." lardan birinde oynayacagi söylenmisti ama olmadi
daha sonra MBC kanlainda eylül ayinda çikicak olan yeni dizi
"Heading to the Ground", oynayacagi söyleniyor hatta bu dizide oynamasi için öncelikle aktör : Kim Rae Won tekif gitmis ama kendisi son anda vaz geçtigi için simdilik bu dizi için yunho yu öneriyorlar (ki oynayacak gibi)
dizinin kisa konusu : güzel bir ajan arasinda ve bir futbol oyuncusu arasindaki ask çekismesini ele aliyormus
ve yunhonun bu dizi de oynamasiyla jejung oppa ya rakip olcagi söyleniyor

yunhoda hep benim olmak istedigim kisiliklerle ask yasiyo(dizide) neden acaba ajan dizisini izledikten sonra saçmada olsa CIA ajani olmak istemistim Biggrin Pisman
haber harbiden güzelmis o arastiran mouse nuza saglik kardesim
oynasinya bizde izlerizz hem (özellikle ben)kendisini biraz daha taniriz:d
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Junsucuk'un kardesi Junho bir single çikaracakmisSmile Simdi Junsucuk'la beraber çalisiyolarmisSmile
Bir haber daha HERO'Mun Arirang Tv de yapilan çikmak istediginiz ünlü anketinde ikinci oldugunu fana yazmistim ama askim simdi Lee Min Hoo'yu geçerek birinci olmusBiggrin
Dogal Görünüste Top 10 listesi ama nasil olur ya HERO'M 6. ama olsun o benim gönlümün birincisiBiggrin

01. Yoochun (DBSK) / Shiwon (Super Junior) / JongHyun (SHINee)
02 Shin-ae / Lee Yeon Hee(大美熊)
03. SunYe(Wonder Girls) / Hang Seung (KARA)
04. G-Dragon (Big Bang)
06. SoHee (Wonder Girls) / Kim Jaejoong (DBSK) / Lee Minho
07. Minho (SHINee)
08. Eugene (former SES) / Chae Yeon / (a comedian)
09. BADA (former SES)
10. Shindong/YeSung (Super Junior)

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi