yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
masallah dbsk ne kadar çaliskan ....
hep böyle çaliskan olsunlar masallah ama arada bi dinlensinler yaa yazik cnlarim çok yoruluyolar BiggrinBiggrin
single çikinca yine listelerde 1 numaranin kim olacagi belli oldu BiggrinBiggrin ins. bigün burdada 1. görürüz onlari Allahrazi

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
Tebrik ediyorum canlarimi Opucuk Opucuk Opucuk

Keske biraz da Korece single çikartsalar ve biraz Kore'de yasasalar Sarhos
Hep Japonya hep Japonya artik Japonlara gicik olmaya basaldim Biggrin
hakettkleri yer de orasi zaten. =) hep 1. olsunlar.OnayBiggrin
amin amin Biggrin baska yer yakismiyor zaten onlara... herp en ön sirada olurlar ins. Smile dbsk hwaiting

Dong Bang Shin Ki - Please Be Mine : All About TVXQ Season 3 Making Book 17 Temmuz'da çikiyormus...(daha önceden paylasildiysa çok özür diliyorum arkadaslarSmile.)

[Resim: 082e2bd75f242096c852cac.jpg]
DBSK 2 hafta aradan sonra Oricon Chart'ta tekrar birinci siraya yükseldi.

Tebrik ediyorum canlarimi Opucuk Alkis Onay

[Resim: DBSK.png]
ama bu gün 10. siradayizSad ne çabuk degisiyo bu siralar ya
Kusura bakmayin resim çikmamis tekrar ekliyorum

[Resim: dbsk.png]

Evet siralar çok çabuk degisiyor ne yapalim bu kadariyla yetinecegiz artik.
SBU Korean version out by July 16th

SM Entertainment’s group TVXQ’s 28th single “Stand by U” will be released on July 16th in Korea.

The single was released on last July 1st in Japan thus the Korea release is approximately 2 weeks after the Japan one.

After one week release in Japan, “Stand by U” single is sold more than 180,000 copies and was recorded on ORICON Chart 2nd.

There will be 2 versions of this single, CD and CD + DVD versions, which is expected to get good response by fans.

The title song “Stand by U” is a love song with warm melody and becomes BeeTV drama “Sweet Room” soundtrack.

Another song to be expected is a song with beautiful lyrics, “Tea for Two” and the bonus track, “Sky” is TVXQ’s 7th single in Japan. There are in total 3 songs inserted in the single.

In CD version, also inserted “Stand by U” remix special while in CD + DVD version, is included “Stand by U” MV.

Türkçe

Stand By U Korece Versiyon 16 Temmuz’da Raflarda Yerini Alacak

SM Entertainment’a bagli TVXQ grubunun 28. Single’i “Stand by U” 16 Temmuz’da Kore’de piyasaya çikacak.

Bu single 1 Temmuz’da Japonya’da piyasaya çikmisti yani Kore’de yaklasik olarak Japonya’dakinden 2 hafta sonra çikacak.

Japonya’da piyasaya çiktigi ilk haftadan sonra “Stand by U” 180,000’den fazla kopya satti ve Oricon Chart’ta 2. siraya yerlesti.

Bu single’in fanlar tarafindan iyi karsilanmasi bekleniyor çünkü single’in CD ve CD+DVD olmak üzere iki ayri versiyonu var.

“Stand by U” adini tasiyan sarki sicak melodisi olan bir ask sarkisi ve Bee TV’de yayinlanan Sweet Room adli dizini soundtrack’i olarak seçildi.

Diger sarkinin ise güzel sözleri olan “Tea for Two” olmasi bekleniyor ve single’da bir de “Sky” adli sarkinin bonus track’i yayinlanacak.(bu sarki Japonyadaki 7. single’da yayinlanmisti.) Bu single’da toplamda 3 sarki bulunuyor.

CD versiyonunda “Stand by U” sarkisinin remixibulunurken CD+DVD Versiyonunda ise Müzik Video’su yer almakta.

Çeviri bana aittir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi