yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Haberleri / DBSK News
Bence de kesinlikle haberleri yok.
Kocaman cassiopeia ve Bigeast varken 3. sirada kalmalari olanaksiz.

Bakalim onlarin haberi olmadan biz ne yapabiliyoruz.Bir seferlik de böyle olsun Smile

Sabahtan beri durmadan oy atiyorum artik bende isaret parmagi denen birsey kalmadi ama hala devam...Biggrin
Arkadaslar, belki haberiniz vardir ama ben yinede söyleyeyim; DBSK, Agustos'ta yeni single çikaracakmis...!!Durtuk
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade
Arkadaslar simdiden daha album cokmadan kutlayim DBSK'nin yeni albumu hepimize hayirli ve ugurlu olsunn !
Vede DBSK birinci olmasa bile DBSK bizim gonlumuzun birincisi bunu bilen biliyo zatenn !
ama yine de ugrasalimm !
"Always Keep The Faith"
When you're about to lose Hope, just look up at the sky.
Look how the Stars shine for you.
And then, you'll know.. Hope is Endless !
birinci oldu bileBiggrin
------
yani albüm satisindaBiggrin
hiç sasirmadim dogrusu BiggrinBiggrin tebrik ediyorum ve panda'M öpüyorum Opucuk sadece o degil tabi micky--yunho--max--xiah da tebrik ediyorum BiggrinBiggrin
^_^FIGHTING DBSK^_^ :atkilinc:

Seni Seviyorum (Türkçe) I love you (İngilizce)
Sa rang hae yo (Kore) Kimi o ai shiteru; Aishiteru;
Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da;
Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu (Japonca)
Wuo Ay Ni (Kuzey Çin) Saya sayang kamu (Endonezya)
http://ipoll.kr/k_click/t.html
Oylama için son gün.....

Canlarim ya hiç durmadan çalisiyorlar haklari tabi birinci olmak....
Bitanelerim benim çok seviyorum onlari Allah yollarini açik etsin Opucuk Opucuk Opucuk

Yeni Single'imiz da hayirli ugurlu olsun simdiden tebrik ediyorum canlarimi dört gözle bekliyorummmmm Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin
Ben elimden geleni yapiyorum ama DBSK simdi kaçinci ?
Bunu çözemedim ama yinde'de birinci olmalari için elimden geleni yapiyorum !
Hakediyorlar bence!
Benim gibi düsünenler varsa lütfen DBSK için oy verelim !
Haydi DBSK'ciler ayaga kalkin !Opucuk
"Always Keep The Faith"
Su anki durum:

1. SS501
2. Super Junior
3. DBSK
4. SNSD
5. Big Bang

Birinci olmamiz pek mümkün gibi gözükmüyor.Aramizda yaklasik 140,000,000 oy farki var Aglaelsalla su an önemli olan yerimizi korumamiz çünkü sadece bir günde bu kadar oy almamiz mümkün degil.Aslinda bütün Cassiopeia oy verse kazanmamiz içten bile degil ama sanirim pek haberleri yok Aglaelsalla
(29-06-2009, Saat: 13:32)Shawnodese yazdı: Su anki durum:

1. SS501
2. Super Junior
3. DBSK
4. SNSD
5. Big Bang

Birinci olmamiz pek mümkün gibi gözükmüyor.Aramizda yaklasik 140,000,000 oy farki var Aglaelsalla su an önemli olan yerimizi korumamiz çünkü sadece bir günde bu kadar oy almamiz mümkün degil.Aslinda bütün Cassiopeia oy verse kazanmamiz içten bile degil ama sanirim pek haberleri yok Aglaelsalla
Kazanmasak bile DBSK bizim gönlümüzde birinci !
En azindan bunu bliyoruz !
Yerimizi koruyalim o zaman ama biliyorsun ki 1 günde hersey degise bilir bence umudumuzu kaybetmiyelim ne olur ne olmaz !Opucuk
"Always Keep The Faith"
(27-06-2009, Saat: 18:36)chae-kyung yazdı: Arkadaslar, belki haberiniz vardir ama ben yinede söyleyeyim; DBSK, Agustos'ta yeni single çikaracakmis...!!Durtuk

yinemi aferin çalissinlar biz artik onlarin sarkilarinin bagimlisi olduk SmileSmile

ama sürekli japonca çikartiyorlar kore hayranligim olmasa sadece DBSK hayrani olsam hadi tamam ama birazda koreceyle ilgilensinler
sürekli japonca japonya korece sadece albüm çikartiyorlar Smile
buradan onlari bu davranislari ve changminin abi katliami için kiniyorum ...tabiki kinayamam çünkü onlar benim hayatim BiggrinBiggrin
BASARILAR(sanki benim bu sözüme ihtiyaçlari var Biggrin Biggrin )
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi